[GÜNCEL]Tsunami X6 v31 için C6 v20.042 FW Final [Mart 2011]

Sponsorlu Bağlantılar

scaredoff

Üye
Arkadaslar nokia x6 v32 versiyonuna bunu yüklemek mümkünmü ? Yoksa v32 versiyonu cıkana kadar beklemem mi gerekiyo yardım lütfen

maktama

maktama

Üye
bunun v32 li versiyonyu çıkana kadar bekleyin. düşük versiyon yüklemeniz önerilmez, yükleseniz de açılmaz.

ookkaayy

ookkaayy

Üye
az daha telefonum a kydk hacı niye söylemiyorsun versiyon v 32 olanlar yüklemesin v32 den v31 e düşmez bu sürüm diye:angry: kalbim durcaktı nerdeyse:ağlarım: telefon kapandı basıom tuşa açılmıyo:ah:ah neyseki geri v32 yi yükledim düzeldi:alkis mutluyum:D kardeş sende bunu v 32 ye uyarlada bizde yükliyek ya :) :D :D

maktama

maktama

Üye
az daha telefonum a kydk hacı niye söylemiyorsun versiyon v 32 olanlar yüklemesin v32 den v31 e düşmez bu sürüm diye:angry: kalbim durcaktı nerdeyse:ağlarım: telefon kapandı basıom tuşa açılmıyo:ah:ah neyseki geri v32 yi yükledim düzeldi:alkis mutluyum:D kardeş sende bunu v 32 ye uyarlada bizde yükliyek ya :) :D :D
Yahu adam zaten başlığa yazmış kocaman" ...X6 V31 için..." diye. Daha ne yapsın:good:

derbeder442

Üye
Teşekkürler

derbeder442

Üye
Arkadaşlar benim x6da v32 yüklü onu nasıl v31e düşürebilirim.

Dr.Akula

Üye
zorlada olsa yükledim
teşekkürler çok güzel olmuş

sedef063

Üye
teşekür .mesaj yazarken dokunmatik ekrana dokununca klavye gelmiyor

prp

Üye
arkadaşlar bu çin malı x6 larda oluyomu haberiniz varmı

mehmet17_62

Üye
yaArkadaşlar bende v32 vardı yükledim ama telefon açılmıyor şimdi ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler.

maktama

maktama

Üye
yaArkadaşlar bende v32 vardı yükledim ama telefon açılmıyor şimdi ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler.
v32 bir fw (orjinal/custom farketmez) bulup onu yüklemelisin. konunun başlığında v31 için yazıyor, keza mesajlarda da v32 olanlara yükleenmemesi gerektiği söylenmiş, halen nasıl oluyr da v32 telefonunuza v31 yazılım atıyorsunuz anlamıyorum. Lütfen biraz temkinli olun ve araştırmanızı iyi yapın.

Myömer

Myömer

Üye
OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 Proğramı Bulamadım Yardımcı olurmusun Lütfen.

security_07

security_07

Üye
dostum emeğine sağlık paylaşım için tşkll

Üst Alt