Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[GÜNCEL]Tsunami X6 v31 için C6 v20.042 FW Final [Mart 2011]
Sponsorlu Bağlantılar
scaredoff
Üye
Arkadaslar nokia x6 v32 versiyonuna bunu yüklemek mümkünmü ? Yoksa v32 versiyonu cıkana kadar beklemem mi gerekiyo yardım lütfen
maktama
Üye
bunun v32 li versiyonyu çıkana kadar bekleyin. düşük versiyon yüklemeniz önerilmez, yükleseniz de açılmaz.
ookkaayy
Üye
az daha telefonum a kydk hacı niye söylemiyorsun versiyon v 32 olanlar yüklemesin v32 den v31 e düşmez bu sürüm diye kalbim durcaktı nerdeyse telefon kapandı basıom tuşa açılmıyo neyseki geri v32 yi yükledim düzeldi mutluyum kardeş sende bunu v 32 ye uyarlada bizde yükliyek ya
az daha telefonum a kydk hacı niye söylemiyorsun versiyon v 32 olanlar yüklemesin v32 den v31 e düşmez bu sürüm diye kalbim durcaktı nerdeyse telefon kapandı basıom tuşa açılmıyo neyseki geri v32 yi yükledim düzeldi mutluyum kardeş sende bunu v 32 ye uyarlada bizde yükliyek ya
v32 bir fw (orjinal/custom farketmez) bulup onu yüklemelisin. konunun başlığında v31 için yazıyor, keza mesajlarda da v32 olanlara yükleenmemesi gerektiği söylenmiş, halen nasıl oluyr da v32 telefonunuza v31 yazılım atıyorsunuz anlamıyorum. Lütfen biraz temkinli olun ve araştırmanızı iyi yapın.
Myömer
Üye
OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 Proğramı Bulamadım Yardımcı olurmusun Lütfen.