Turkcell'den Vodofone'a geçmek istiyorum.Fikirlerinize ihtiyacım var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'den Vodofone'a geçmek istiyorum.Fikirlerinize ihtiyacım var.
Arkadaşlar C7 var bende.Doğal olarak internet olduğu zaman daha keyifli ve verimli oluyor kullanması.Vodofone'a geçip.FreeZone tarifesi kullanmak istiyorum.Kullananlar bana Vodofone'nun artılarını eksilerini yazabilirlerse çok sevinirim.Aslında kafamı kurcalayan tek şey arkadaşlarımın bana sms atamaması.Ayrıca Vodofone'a geçipte pişman olan varsa onuda bildirsin lütfen.

SAYGILARIMLA

mstf_l

mstf_l

Üye
ozgurgenc tarifesinde cepnet paketi alirsan aksam 9 sabah 9 12000 sms alirsan haftasonu vf lilerle bedava konusma ayrica yukleme siniri olmadan heryone 10 dk 50 kurus :oke:

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
Bana cazip gelen 8 TL sınırsız internet.Ama kafamı kurcalayan arkadaşlarımın çoğunun mesaj atamayacak olması :S

emmrecan

emmrecan

Üye
turkcell de çoğu kişi her yöne 5000 sms alıyor bizim burlarda. Sorun olacağını pek düşünmüyorum ama arkadaşlarına bağlı

phasan

phasan

Üye
Internet ıçın kımse vodafonu tercıh etmesın cepnet uyelıgı kapandı yenı uyelık alımı kapalı 500 sms 7.50 tl hem her yone 10 dk 50 kuruş 5 tl yuklsende her yone 10 dk 50 kurus 5 tl 5 gun 10 tl on gun 20 tl 30 gun

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Internet ıçın kımse vodafonu tercıh etmesın cepnet uyelıgı kapandı yenı uyelık alımı kapalı 500 sms 7.50 tl hem her yone 10 dk 50 kuruş 5 tl yuklsende her yone 10 dk 50 kurus 5 tl 5 gun 10 tl on gun 20 tl 30 gun

Bence daha iyi oldu sonunda hızlı bir internet verebilirler. Öbür türlü sömür Allah sömürdü sınırsızda sonra milletin normal hızıda düşüyordu : ) şahsen ben olumlu karşıladım tabi hız konusunda Vodafone'da gelişme olursa...

phasan

phasan

Üye
Bence daha iyi oldu sonunda hızlı bir internet verebilirler. Öbür türlü sömür Allah sömürdü sınırsızda sonra milletin normal hızıda düşüyordu : ) şahsen ben olumlu karşıladım tabi hız konusunda Vodafone'da gelişme olursa...

öyle diyorsunda internet paketi olanlarında interneti kapanırsa avea ya talim olacagız ozaman en ucuzu avea olacak

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Hız konusunda Vodafone'dan şüpheniz olmasın ama fiyat konusunda gir Vodafone sitesine bak bakalım fiyatlara alabilecek misin? Bence sen de bizim gibi yuh diyeceksin. Adam resmen bu internet işini yüzüne gözüne bulaştırdı yani Turkcell bile şu an bu durumda Vodafone'dan daha ucuz :D

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Hız konusunda Vodafone'dan şüpheniz olmasın ama fiyat konusunda gir Vodafone sitesine bak bakalım fiyatlara alabilecek misin? Bence sen de bizim gibi yuh diyeceksin. Adam resmen bu internet işini yüzüne gözüne bulaştırdı yani Turkcell bile şu an bu durumda Vodafone'dan daha ucuz :D

Şahsen cepten interneti kullanmadığım için bana pek dokunmadı :D konuşma süresi olarak bana göre hala Vodafone en iyisi ondan ben Vodafone ile devam :D

haltie

haltie

Üye
Turkcellde 7 tlye 250 mb var.ama yetmez diyorsan 1gb 19 lira ve türkcell kalitesi.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Şahsen cepten interneti kullanmadığım için bana pek dokunmadı :D konuşma süresi olarak bana göre hala Vodafone en iyisi ondan ben Vodafone ile devam :D
Zaten böyle devam ederse herkes senin gibi yapacak kimse cepten interneti kullanamayacak :Dbaksana adamlar şaşırmış resmen cepten 1 gb nete 29 tl diyor. onun yerine eve 29 tl'ye 4 gb ttnet bağlatırım daha iyi :D

haltie

haltie

Üye
Zaten böyle devam ederse herkes senin gibi yapacak kimse cepten interneti kullanamayacak :Dbaksana adamlar şaşırmış resmen cepten 1 gb nete 29 tl diyor. onun yerine eve 29 tl'ye 4 gb ttnet bağlatırım daha iyi :D

Bugün 19 liraya düştü 1gb

gorkemm55

gorkemm55

Üye
vodafone cepneti kaldırdı benim hattım 537 liydi cepnet için vodafone a geçmiştim şimdi tekrar turkcell e dönmeyi düşünüyorum.

fatih982

fatih982

Üye
vodafone bu işin suyunu çıkardı ama böyle bedavanın birgün biteceği belliydi

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
vodafone bu işin suyunu çıkardı ama böyle bedavanın birgün biteceği belliydi

Herhalde belliydi ayda 22 GB - 20GB kullananlar var paşam birde hızı beğenmiyordu :D Bence iyi bir ders oldu ;) Vodafone internet hızının çok yükseleceğini tahmin ediyorum.

fatih982

fatih982

Üye
valla ben vodafone kullanmıyorum ama bedavadan sınırsız internet kullanıpta nankörlük yapıp hızını beğenmemek olmaz bunu yapanlar vardı .ben turlcell vınn dan memnunum

eren3546

eren3546

Üye
Benim cepnet hala devam ediyor artı 5tl ye 1hafta boyunca her yöne 100dk konuşuyorum hangi oparatörde var

phasan

phasan

Üye
en ıyısı vodafone cepnet uyelıgı olanların uyelıgı devam edıyor sadece uye alımına kapandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt