Turkcell'den Vodofone'a geçmek istiyorum.Fikirlerinize ihtiyacım var.

Sponsorlu Bağlantılar

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'den Vodofone'a geçmek istiyorum.Fikirlerinize ihtiyacım var.
Arkadaşlar C7 var bende.Doğal olarak internet olduğu zaman daha keyifli ve verimli oluyor kullanması.Vodofone'a geçip.FreeZone tarifesi kullanmak istiyorum.Kullananlar bana Vodofone'nun artılarını eksilerini yazabilirlerse çok sevinirim.Aslında kafamı kurcalayan tek şey arkadaşlarımın bana sms atamaması.Ayrıca Vodofone'a geçipte pişman olan varsa onuda bildirsin lütfen.

SAYGILARIMLA

zcnckr

Üye
ben vodafona geçtim pişman oldum. burada dolandırıcı vodafone diye konu açtım hatta. sözünü tutmayan bir kurum. uzak durun. geçiş sırasında verilen sözler verilen taahütler tutulmuyor. müşteri hizmetlerini arıyorum, mail atıyorum. haklı olduğum söyleniyor ama icraat yok. uzak durun ingilizlerden....

eren3546

eren3546

Üye
hiç tavsiye etmiyorum bende turkcell den vodafona geçtim çok pişmanım pteri tekrar turkcelle geçiyorum
Bende internet için geçmiştim

1-internet çok yavaş 100mb dolduğunda hız 20kps ye düşüyormuş gerçi ben hiç 20kps de download yapmadım
2-şebeke her yerde çekmiyor hat gidip geliyor
3-Müşteri hizmetleri hiç yardımcı olmuyor

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Bende geçeli 1 hafta oldu.

Müşteri hizmetleri çok kötü.
250 dk verdiler 1 dk konuşuyorum 3 dk düşüyor.
Bedava dakikalarımı 2 gün oldu sorgulayamıyorum hiç düşmüyor.Kafalarına göre 2-3 günde 1 güncelliyorlarmış.
CepNet alıcam bugün bakalım nasıl olacak onda hangi sorunlar çıkacak.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşım hepsini kullanıyorum sana Turkcell'i baz alarak Vodafone 'yi kıyaslayacağım... Öncelikle Vodafone tarifeleriyle Turkcell'i tokatlar. Vodafone'da DK düşüşü sistemsel sorun olmadığı taktirde öyle denildiği gibi şuursuzca olmamakta. Şahsen kullanıyorum ve biliyorum dakikası dakikasına düşüş olmakta. Vodafone müşteri hizmetleri sıralaması yaparsak Turkcell - Avea - Vodafone şeklinde olacaktır. Müşteri hizmetlerine işin düşerse vay haline ... Verilen sözler tutulmuyor diyenlere çok kulak asmanı tavsiye etmem sözleşmeyi okumayan yada kampanyaların ayrıntılarını bilmeyenler sonuçta bu sorunlar tüm operatörler de yaşanmakta.

Çekim gücüne gelirse Turkcell ile Vodafone arasında fark yok ses kalitesine gelirsek Vodafone nadirde olsa geceleri ses kalitesinde düşüş olmakta. İnternet hızı olarak Turkcell çok daha iyi.

Kısaca

Vodafone Kampanya (SMS,KONUŞMA,DATA)- Çok iyi.
Çekim Gücü - Çok iyi.
Ses Kalitesi - İyi.
Müşteri Hizmetleri - Çok Kötü

Ben 3 operatörüde kullanıyorum ama en fazla kullandığım hat Vodafone çok uygun ve çok rahat tüm ihtiyaçlarımı görmekte. Bu zamana kadar bir tek Senle Ben Paketlerinde sistemsel bir sorun yaşandı. Vodafone'de SMS paketi(10bin Vodafoneiçi 2Bin her yöne) + Data Paketi (Sınırsız İnternet) =18 TL civarında bunları aldığımda bana Haftaiçi akşam 9 dan sabah 9 a Vodafone için 2bin DK ve hafta sonları tüm gün 2bin DK ve yükleme şartımda yok hattımda 1 TL olsun 3 ay sonra bile 10 DK 50 Krş her yöne konuşuyorum. Bu avantajları başka hangi operatör veriyor ?

phasan

phasan

Üye
Bence en ıyısı vodafone hem ucuz hemde kalıtelı 1 ıncısı sms ucuz ınternet ucuz 8 tl anca bukadar net olur daha ne beklıyorlarsa gsm cekmedıgı yer gormedım ankara kırıkkale kırsehır nevsehır kutahya buralara gıttım bı kutahya tavsanlının karaoelıt koyunda 3 gsm operatörude çekmıyor onun dısanda çekmeyen yer gormedım yılda 3 kez ınternet 1 ay bedava verıyorlar 3 yada 2 ayda bı kampanya oluyor yanı ben cok memmunum tukrcell kullandım bızım evde 1 dıs gsm bıle çekmıyor en ıyısı vodafone

Üst Alt