----------Eklendi @ 12:46:40 ---------- Yazıldı @ 12:46:24 ---------- bende yatarak çalisirdim hep:)
pelın_ Konu Sahibi Ders çalışma teknikleri ----------Eklendi @ 12:46:40 ---------- Yazıldı @ 12:46:24 ---------- bende yatarak çalisirdim hep
pelın_ Konu Sahibi haha hatırlıyodum da ünide ders çalişma dıye toplanıyoduk sonra gelsin sigaralar iökiler sonra bı bakıyodum batak oynuyoruz
haha hatırlıyodum da ünide ders çalişma dıye toplanıyoduk sonra gelsin sigaralar iökiler sonra bı bakıyodum batak oynuyoruz
SHS Üye pelın_' Alıntı: haha hatırlıyodum da ünide ders çalişma dıye toplanıyoduk sonra gelsin sigaralar iökiler sonra bı bakıyodum batak oynuyoruz Genişletmek için tıkla ... biz batak oynamaktan kampusten çıkamıyoduk ----------Eklendi @ 15:39:51 ---------- Yazıldı @ 15:39:16 ---------- gündüz başlıoduk bi bakıoduk akşam olmuş
pelın_' Alıntı: haha hatırlıyodum da ünide ders çalişma dıye toplanıyoduk sonra gelsin sigaralar iökiler sonra bı bakıyodum batak oynuyoruz Genişletmek için tıkla ... biz batak oynamaktan kampusten çıkamıyoduk ----------Eklendi @ 15:39:51 ---------- Yazıldı @ 15:39:16 ---------- gündüz başlıoduk bi bakıoduk akşam olmuş
pelın_ Konu Sahibi pyrrhos91' Alıntı: biz batak oynamaktan kampusten çıkamıyoduk ----------Eklendi @ 15:39:51 ---------- Yazıldı @ 15:39:16 ---------- gündüz başlıoduk bi bakıoduk akşam olmuş Genişletmek için tıkla ... Biz ewde bulaşıgına oynardık
pyrrhos91' Alıntı: biz batak oynamaktan kampusten çıkamıyoduk ----------Eklendi @ 15:39:51 ---------- Yazıldı @ 15:39:16 ---------- gündüz başlıoduk bi bakıoduk akşam olmuş Genişletmek için tıkla ... Biz ewde bulaşıgına oynardık
pelın_ Konu Sahibi pyrrhos91' Alıntı: biz batak oynamaktan kampusten çıkamıyoduk ----------Eklendi @ 15:39:51 ---------- Yazıldı @ 15:39:16 ---------- gündüz başlıoduk bi bakıoduk akşam olmuş Genişletmek için tıkla ... Biz ewde bulaşıgına oynardık
pyrrhos91' Alıntı: biz batak oynamaktan kampusten çıkamıyoduk ----------Eklendi @ 15:39:51 ---------- Yazıldı @ 15:39:16 ---------- gündüz başlıoduk bi bakıoduk akşam olmuş Genişletmek için tıkla ... Biz ewde bulaşıgına oynardık