Nokia C6-00 & N97 Mini Portları | Tüm Telefonlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

mamu563

Üye
benim 5800 60 sürümde türkçe dil ile idiriyorum 1. linki problem çıkmaz değil mi ?

Cine$Ref

Üye
Tuşları kilitlerken gelen titreşimi kaldırabilir misin?
Güzel FW

izmitli1983

izmitli1983

Üye
Yedeğin hafıza kartına gider ve hard format sırasında silinmez. Hard format sonucu rehber, mesajlar, ajanda kayıtları, alarm vs. silinir. Yedeği geri yükleyince tümü geri gelir. Tuş hatasını modlarla giderebilirsin. Forumda TV-Out ya da TV çıkış adı altında modlar olması gerekiyor.
Ben aradım bulamadim forumda varsa link verirmisin veya dosya olarak orijinal fw de nerededir v52 den alırım

OzzBozz97

Üye
benden başka x6ya kuran yokmu? Varsa görüşlerini alabilirmiyim neden wgz dosyalrı eklenmiyor ev ekranına nokia battery monitoru bile denedim eklenmedi :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
benim 5800 60 sürümde türkçe dil ile idiriyorum 1. linki problem çıkmaz değil mi ?

Sorun çıkmaz.

Tuşları kilitlerken gelen titreşimi kaldırabilir misin?
Güzel FW

İlerde çıkacak olan C6 v41 CFW lerinde tuş kilidi titreşimleri kaldırılacak.

Ben aradım bulamadim forumda varsa link verirmisin veya dosya olarak orijinal fw de nerededir v52 den alırım

Link olarak elimde yok, ancak sana google da aramanı öneriyorum. 5800 Tv-out fix gibi.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Dostum açıkcası yaptığın fwleri hiç kullanmadım(Nasip olmadı daha :D).Bilmiyorum o yüzden. Fwlerinde bildirimler widgetı türkçe gömülü oluyor değil mi

bluemai

bluemai

Üye
ben x6 kullanıyorum ama istediğim her uyg yüklüyorum hatta senin dedıgın nokıa batery de yüklü

hub

Üye
Dostum v60.003'e yüklemeye kalktığımda "RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V05 " ile ilgili bir hata veriyor ve yüklenmiyor. Linkteki rofs2'de, arkadaşın verdiği rofs2'de olmadı. Neden olabileceği hakkında bir bilgin var mı?

SalihByk

SalihByk

Üye
rambo kardes bende senın yabtıgın omega war 5800 kullanıorm sence bunu mu flashlayım omega dursun mu hangısını tavsıye edersın ?

nefsele

nefsele

Üye
Adamsın telefonumu v60la güncellemiştim bilmiyodum düşük versyon yükleyince çalışmadığını hiç biyerde v60 bulamadım yüklemek için 2 gün kapalı kaldı telefon bu cfw sayesinde geri döndüm çok teşekkür ederim ama telefon çok fazla ısınıyor

xLarqe

Üye
Teşekkürler. Ben5530 XM Kullanıyorum V40.0.003.C01.01 Versiyonuna Yükselttim Acaba Bu Versiyon İçin Olanı varmi veya Bu Yazılım V40 ta Çalışırmı ? Bu Yazılımı Yüklemek için Yardımcı Konunun Link'i Varmi Pek Anlamam Bu İşlerdende :)

must_90

must_90

Üye
kardeşim eğer bunu skydrive hesabına yüklersen indirebileceğim.eline sağlık.bu arada isteğim 5800 için olan.Saygılar

slm5288

Üye
arkadaşlar,ben 5800xm cihazıma yüklemek istiyorum fakat cihazımda 52.0.101 elagantcfw yüklü ([Yeni!] Nokia 5800 V60.0.003 için C6v41 Türkçe Portu: bunu kurduğumda yeni çıkan orjinal yazılım(v60.0.003) yüklemek istersem yükleme yapabilirmiyim? cihazımda sorun yaşarmıyım.bilgisi olan arkadaşlardan paylaşımlarını bekliyorum.katkı verecek arkadaşlara teşekkür ederim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3967281' Alıntı:
Dostum açıkcası yaptığın fwleri hiç kullanmadım(Nasip olmadı daha :D).Bilmiyorum o yüzden. Fwlerinde bildirimler widgetı türkçe gömülü oluyor değil mi

Bu CFW en sade CFW. O yüzden hiçbirşey gömülü değil.

Dostum v60.003'e yüklemeye kalktığımda "RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V05 " ile ilgili bir hata veriyor ve yüklenmiyor. Linkteki rofs2'de, arkadaşın verdiği rofs2'de olmadı. Neden olabileceği hakkında bir bilgin var mı?

Nasıl bir hata?

rambo kardes bende senın yabtıgın omega war 5800 kullanıorm sence bunu mu flashlayım omega dursun mu hangısını tavsıye edersın ?

OmegA'yı beğendiysen kalsın. Buradaki en sade CFW. Tavsiye ederim ancak eksikleri ve hataları olabilir. Portlamayı ben yapmadığım için hemen geç demiyorum. Konudaki kırmızı yazıyla yazdığım notu okuyabilirsin.

Adamsın telefonumu v60la güncellemiştim bilmiyodum düşük versyon yükleyince çalışmadığını hiç biyerde v60 bulamadım yüklemek için 2 gün kapalı kaldı telefon bu cfw sayesinde geri döndüm çok teşekkür ederim ama telefon çok fazla ısınıyor

İnternetten dolayı mı ısınıyor acaba? Normalde bende de yüklü ve o kadar ısınmıyor...

Teşekkürler. Ben5530 XM Kullanıyorum V40.0.003.C01.01 Versiyonuna Yükselttim Acaba Bu Versiyon İçin Olanı varmi veya Bu Yazılım V40 ta Çalışırmı ? Bu Yazılımı Yüklemek için Yardımcı Konunun Link'i Varmi Pek Anlamam Bu İşlerdende :)

5530'un güncel versiyonu içinde port yapılmış bulunmakta fakat ben hâlâ Türkçeleştirmedim. Buradaki CFW yi sakın yükleme, cihazını downgrade yapmış olursun ve açılmaz.

kardeşim eğer bunu skydrive hesabına yüklersen indirebileceğim.eline sağlık.bu arada isteğim 5800 için olan.Saygılar

Şuan için böyle birşey yapmam mümkün değil. Kısıtlı ve yavaş internet kullanıyorum.

arkadaşlar,ben 5800xm cihazıma yüklemek istiyorum fakat cihazımda 52.0.101 elagantcfw yüklü ([Yeni!] Nokia 5800 V60.0.003 için C6v41 Türkçe Portu: bunu kurduğumda yeni çıkan orjinal yazılım(v60.0.003) yüklemek istersem yükleme yapabilirmiyim? cihazımda sorun yaşarmıyım.bilgisi olan arkadaşlardan paylaşımlarını bekliyorum.katkı verecek arkadaşlara teşekkür ederim.

1) Önce konudaki kırmızı renk punto ile yazılmış yazımı oku.
2) Buradaki CFW yi yüklersen bu CFW den çıkmak için orjinal V60 dosyalarının navifirme düşmesini beklemelisin.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
<span style="font-family: Tahoma"><font color="Navy"><strong><br>
<br>
Bu CFW en sade CFW. O yüzden hiçbirşey gömülü değil.<br>
.</strong></font></span>

Hayır yapCAĞIN fwde diyorum bunda olmadığını anladım zaten

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3974941' Alıntı:
Hayır yapCAĞIN fwde diyorum bunda olmadığını anladım zaten

Onu 5800 için çalışan modderlere sor ;) Ama mutlaka CFW lerde hazır gelecektir.

ysatxE

ysatxE

Üye
NAVİFİRM ' e Düştü ArkadaşLar N0kia 5800 V60.0.3 Ben şu anda İndiriyorum Euro2 Turkey Black :)

OzzBozz97

Üye
tekrar orijinal v32ye dönemez miyim peki ben? :(

fLuke!

fLuke!

Üye
Navifirm'e düşen V60'ı 5800'a yüklesek daha sonra bu CFW'yi yüklesek sorun olmaz dimi?

Üst Alt