Orta halli telefon önerisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OzkannKazim

Üye
    Konu Sahibi
Orta halli telefon önerisi ?
Bende bir telefon aramaya başladım , tabiki satıcıdan değilde sizlerden tavsiye alarak işe başlamak istedim.

Bütçe aralığı : 300 - 450 TL

Aradığım özellikler :

Çok narin olmamalı , çok dikkatli telefon kullanan birisi değilimdir.

2-3 sene kullanacağım 3 sene sonrasındada elde güzel durabilecek , aşırıya kaçmadan ama şık bir telefon olmalı

kamerasıdır , 3g sidir önemli değil

bataryası en azından 1.5 gün götürmeli

qwerty - dokunmatik fazla fark etmez , ama dediğim gibi arada telefonu düşürdüğüm için - sanırım - qwerty daha iyi olabilir

Öner rinizi bekliyorum arkadaşlar . (ayrıca bir arkadaş bahsetmişti turkcellin blackberry curve kampanyası varmış , kullanan varsa ek olarak onada ufak bir yorum yaparsa sevinirim)

foreverthe

foreverthe

Üye
Lp optimus me :good:

nalcam22

nalcam22

Üye
galaxy mjini var gio var ama gio 500 tl

----------Eklendi @ 09:00:41 ---------- Yazıldı @ 08:59:51 ----------

galaxy mini var gio var ama gio 500 tl

Kingmortall

Kingmortall

Üye
lg optimus me kardeşim biçilmez kaftan

OzkannKazim

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlarım bakayım hemen

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Sürekli telefonu düşürüyorum diyen birine dokunmatik bir telefon önermek ne kadar mantıklı ??

• Beğen
Tepkiler: gölgee_65 ve Kingmortall
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
niye dokunmatik telefonu sürekli kullanazmı bozulurmu ne yani :hmmm

Dokunmatik telefonu düşürdün mü ekran sert bir yere denk gelirse anında haşat olur :D yani hassasiyet düşmesi bile insana sıkıntı yaratabilir... Şahsen her ne kadar dokunmatik telefon moda olsa da çok kullanışlı olduklarını düşünmemekteyim...

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

Burak

Üye
madem düşürüyorsun dokunmatik sana pek uzun gitmeyeebilir.

nokia c3 lere bak.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Dokunmatik telefonu düşürdün mü ekran sert bir yere denk gelirse anında haşat olur :D yani hassasiyet düşmesi bile insana sıkıntı yaratabilir... Şahsen her ne kadar dokunmatik telefon moda olsa da çok kullanışlı olduklarını düşünmemekteyim...

c6 01 2 metre yüksekten düştü ekran üstü 1 çizik bile yok takır takır çalışıyor

mstf_l

mstf_l

Üye
klavyeli istiyorsan
e63 hem symbian var hemde gercekten dayanikli defalarca dusurdum butcem yetmez dersen
c3 arkadasta var hem java hemde elime daha narin geldi benim

• Beğen
Tepkiler: Burak
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
c6 01 2 metre yüksekten düştü ekran üstü 1 çizik bile yok takır takır çalışıyor

Böyle bir istatistik mi var :D adamın biri 7. kattan atlamış ama ölmemiş yani 7. kattan atlayan ölmüyor mu ? Dediğin aynen buna benziyor :D

CorbyW

CorbyW

Üye
Arkadaşlar telefon var,telefon var hani.Samsung Corby 2.Kattan düştü kenarları çizildi başka bir şey olmadı.Nokia X6 Merdivenden gözümün önünde tak tak indi =D Gene çıt yok.Bir kez mermere ekran üstü düştü gene bir şey olmadı.Lg düştü ikiye ayrıldı =D Ona göre hani.Bütçene göre Samsung Corby Pro filanda alabilirsin.

OzkannKazim

Üye
    Konu Sahibi
sevgili forumdaşımın dillendirdiği konu biraz haklı
telefonu ara ara düşürdüğüm için bende aslında biraz soğuğum dokunmatiklere

Astrosman

Astrosman

Üye
Nokia 5230 olabilir

bsliali

Üye
herkes kullandığı markayı önermiş :) en iyisi sen git teknoloji mağazalarına incele sağlam gibi geleni al kafana göre :)

y n s c n

y n s c n

Üye
herkes kullandığı markayı önermiş :) en iyisi sen git teknoloji mağazalarına incele sağlam gibi geleni al kafana göre :)

Senin tavsiyenle almaz zaten arkadasım, bizlerden ön bi fikir alıyor yani alışveriş merkezine gittiğinde önce bizim dediklerimize bakacak :) Böyle almak daha mantıklı :oke:

Bende dokunmatik tavsiye ediyorum arkadaslar her ne kadar tavsiye etmeselerde. P503 ve Gio.

• Beğen
Tepkiler: Burak
Ocean258

Ocean258

Üye
Optimus me'ye bak derım.. 3 ay kullandım.. wifi hızı,şarj süresi,tasarımı ve ekran kalitesi olarak guzel telefon..Fiyatına oranla bakarsan piyasadaki en iyi smartphone'lardan birtanesi bence.. tavsiye ederim.. android 2.2 froyo yuklu uygulama ve oyundada sıkıntı cekmezsın..

muratm.

muratm.

Üye
Samsung S5620 var önerebileceğim kibar hoş ve kullanışlı bir telefon
blackberry 8520 burada 400 tl civarında bulabilirsin

OzkannKazim

Üye
    Konu Sahibi
Optimus me'ye bak derım.. 3 ay kullandım.. wifi hızı,şarj süresi,tasarımı ve ekran kalitesi olarak guzel telefon..Fiyatına oranla bakarsan piyasadaki en iyi smartphone'lardan birtanesi bence.. tavsiye ederim.. android 2.2 froyo yuklu uygulama ve oyundada sıkıntı cekmezsın..

Senin tavsiyenle almaz zaten arkadasım, bizlerden ön bi fikir alıyor yani alışveriş merkezine gittiğinde önce bizim dediklerimize bakacak :) Böyle almak daha mantıklı :oke:

Bende dokunmatik tavsiye ediyorum arkadaslar her ne kadar tavsiye etmeselerde. P503 ve Gio.

Samsung S5620 var önerebileceğim kibar hoş ve kullanışlı bir telefon
blackberry 8520 burada 400 tl civarında bulabilirsin

teşekkür ediyorum arkadaşlar bu modelleride listeye alayım :)

bugun curve 8520 ve samsung s 3353 inceleme fırsatım oldu
curve güzel dayanıklı bir telefona benziyor sanki biraz klavyesi zorladı beni
samsung ise dış tasarımı hoşuma gitti fakat menü kısmı fazla beni tatmin etmedi açıkçası :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...