Nokia-x6 işletim sistemi değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

b0zkurtt50

Üye
    Konu Sahibi
Nokia-x6 işletim sistemi değiştirme
arkadaşlar x6 telefonumun işletim sistemini değiştirmek istiyorum önceliğim android kurmak ama kuramayacağım sanırsam androidin minimum sistem gereksinimleri 32 mb ram 200 mhz benmki ise 128 mb ram 440 mhz bu yüzden umutluydum biraz. sanırım android yükleyemeyeceğim. onun yerine symbian^3 yüklemeyi düşünüyorum araştırdım biraz c6 firmware si ile mümkünmüş siz bu işe ne dersiniz telefonumun hızı nasıl olur donanım uyuşmazlığı falan yaşar mıyım?

u_cosar

u_cosar

Üye
Android mi :D Onu kurmak imkansız gibi bişe :D ama s60v^3 ü kurabilirsin ama eğer mennunsan bırak kalsın bence

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Symbian'ı kırdın da android kurmak kaldı :ehe
Kur bi c6 cfw bak keyfine çok lazımdı android.

Lenneth

Üye
O cihaza Android yüklesende performans alamazsın ki, Nokia'nın klasik taktiği donanımı düşük tut..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
arkadaşım uçmuşsun desem ayıp olmaz değil mi :D android falan yüklenmez çünkü telefonda işletim sistemi için kilit var.yani symbian s60v5 işletim sisteminden başka sistem yükleyemezsin.anca cfwlerle symbian 3 e benzetebilirsin.

anılbaran

anılbaran

Üye
cevap veriyom symbian s60v5 9.4 ten baska hiç bişi işletim sistemi yüklenemez bu asla kabul edilemez.

b0zkurtt50

Üye
    Konu Sahibi
ya symbian^3 yükleyeceğim fakat şundan korkuyorum bende şu an orjinal C6 fimwaresi var bunu yüklesem bi sıkıntı olurmu? x6 için portlanmış olanlar var ama indiremiyorum yurdun netten giriyorum meb filtresi var.

anılbaran

anılbaran

Üye
ya symbian^3 yükleyeceğim fakat şundan korkuyorum bende şu an orjinal C6 fimwaresi var bunu yüklesem bi sıkıntı olurmu? x6 için portlanmış olanlar var ama indiremiyorum yurdun netten giriyorum meb filtresi var.
symbian 3 yüklenmez diyoruz sen hala symbian 3 yuklıce diyon ;)

b0zkurtt50

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım araştırdın mı? bilg mühendisi tanıdıklarıma sordum symbian^3 yükleyebilirsin dediler youtubede de bi dolu videosu var nasıl yapılacağına dair biçok site var sen daha olmaz diyosun

mangdaşire

mangdaşire

Üye
arkadaşım araştırdın mı? bilg mühendisi tanıdıklarıma sordum symbian^3 yükleyebilirsin dediler youtubede de bi dolu videosu var nasıl yapılacağına dair biçok site var sen daha olmaz diyosun
symbian^3 yükleyemezsin.1.si donanımı yetmez 2. olarak boot kilidi diye bir olay var.farklı işletim sistemi atmaya kalkarsan telefonun romu uçar sonra telefonu çöpe atarsın.ancak ve ancak c6 cfwleri ile symbian^3 e çok benzetirsin fakat onda da symbian^3 uygulamalarını çalıştıramazsın.

azrock

azrock

Üye
E Bir yükle bakalım S^3'ü, bak bakalım telefonun açılacak mı?:ah