19liraya 5gb internet

Sponsorlu Bağlantılar

ags2002

ags2002

Üye
    Konu Sahibi
19liraya 5gb internet
Arkadaşlar bugün hat geçişi içi aveaya gitmştim internet paketleri hakkında bilgi almak için sorunca şok bicevap aldım
şuanda taraftar JETi hediye olarak verilen kampanyada 5gb 19lira
8gb 29lira
ilgilenen arkadaşlara duyrulur
not: vodafonun internet hızının artmaya niyeti yok

ags2002

ags2002

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yazmayı unutmuşum 5gb 19lirada bir yıl taahhüt isteniyor yani bir yıl sonra fiyat artışı olma ihtimali var ve o zaman kapatabilirsiniz

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşım Vodafon aylık cepnet artık yeni abone almıyor

Da®kness

Da®kness

Üye

ags2002

ags2002

Üye
    Konu Sahibi
cepnetin abone alıp almacığı hakkında bi bilgim yok bu tarifeler güzel artı beş lira vergi var yani 19luk 24 29luk 34 lira oluyor bir yılın sonunda vergi bitiyor dedikleri artış ta on lira alacakmış ben aldım 8 mbitlik net kullanıcısıydım bundaki hızı hiç görmedim onda modem 7.2 lik hız 6.5 den aşağı çıkmıyor internet almak isteyene şiddetle tavsiye ederim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ablam daha yeni 8gb lik aldi 1 yil sonra 39 lira olacakmis

ags2002

ags2002

Üye
    Konu Sahibi
evet paket fiyatları 19 ve 29 artı 5 lira vergi 12 ay yani 24 ve 34 lira 12 aydan sonra vergi bitiyor fiyatlar 29 ve 39 lira oluyor mantıken de artış sadece 5 lira olacak artı takımınızın attıgı her golde 100 mb internette hediye

phasan

phasan

Üye
Arkadaşlar bugün hat geçişi içi aveaya gitmştim internet paketleri hakkında bilgi almak için sorunca şok bicevap aldım
şuanda taraftar JETi hediye olarak verilen kampanyada 5gb 19lira
8gb 29lira
ilgilenen arkadaşlara duyrulur
not: vodafonun internet hızının artmaya niyeti yok

okadar kullanıcısı var nasıl artsın vodafone internetı 5 milyonu aştı

ags2002

ags2002

Üye
    Konu Sahibi
diğer konularda gördüğüm içün öyle söyledim kullanan arkadaşların geneli artmasından yana temennilerde bulunuyorlar aveada güzrl kampanyalar turkcellde de ama ben ce şu anda en iyisi konuda geçen paketler

lord1902

Üye
16 milyon cepnet abonesi war. 1 kasımda kapandı

ags2002

ags2002

Üye
    Konu Sahibi
doğrudur hocam yaklaşık bir yıllıkcepnet kullanıcısıyım ama bağlantı olayı bitiriyor insanı telden kullunınca o kadar da problem olmuyor aveanın paketini de aldım tavsiyede ederim baglantı hızı çok iyi ben erzurumdayım sıkıntısız kullanıyorum

phasan

phasan

Üye
en ıyısı vodafone cepnet

ekrem1994

Üye
19 liraya 5gb interneti nasıl aldın

ags2002

ags2002

Üye
    Konu Sahibi
aveadan taraftar modem hediye aylık 19lira taahhük ücreti artı 5 lira 12 ay taahhüt var yani 24 lira hocam hat almak için herhangi bir sabit fatura yada ikamet yeterli artı takımınızın her golüne 100mb net internet hediye modemle hat veriyorlar hat sadece dataa için açık aramaya kapalı hızı en düşük ken 6.9mbs normalde 7.3mbs veri indirmede 850-900 kbs gördüm

Da®kness

Da®kness

Üye

avea'nın 19TL 5GB taraftar jett sayfasındaki sözleşmeleri inceledim. Sözleşmelerde 5 GB 19 TL gibi bir tabir yok. 19 TL ye 1 GB'lık bir paket olduğu gözüküyor. Kullanan arkadaşlar sözleşme hakkında bilgi verebilirler mi? Aklımızda soru işareti kalmasın. sözleşmeleri incelemek isteyenler yukarıdaki linki kullanarak sayfadaki sözleşmelere ulaşabilir.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici

avea'nın 19TL 5GB taraftar jett sayfasındaki sözleşmeleri inceledim. Sözleşmelerde 5 GB 19 TL gibi bir tabir yok. 19 TL ye 1 GB'lık bir paket olduğu gözüküyor. Kullanan arkadaşlar sözleşme hakkında bilgi verebilirler mi? Aklımızda soru işareti kalmasın. sözleşmeleri incelemek isteyenler yukarıdaki linki kullanarak sayfadaki sözleşmelere ulaşabilir.

Kampanyalar çok hızlı geliştiği için sözleşme metni değişmemiş olabilir. Sonuçta o metin sadece mahkemede işe yarayacaktır. Onun haricinde sistemlere doğru girildiğinde sorun çıkmaz. Bunun için satın aldığınız yerden sağlam ve sözlü olarak biraz sıkıştırın, hani sorun çıkarsa burada gelir seni bulurum gibisinden, daha da rahat etmezseniz müşteri hizmetlerini arayarak kayıt altında olan konuşma da söz alabilirsiniz.

Ama sitede olan bilgilerde tutarsızlık olduğunun bende farkına vardığımı belirteyim.

ags2002

ags2002

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben kullanıyorum belirtildiği üzere 12 aylık taahhüt verenlere 5gb 19lira 8gb 29lira. 1gb 19lira aveanın faturalı hatları için olan aylık paket ücreti. Aveanın sitesinden internet paketlerini incelerseniz görebilrsiniz

vuslatt81

Üye
ARKADAŞLAR bağlantı hızı nasıl? kopmalar falan yaşıyor musunuz_? memnun musunuz?

mert_013

Üye
her şey gzl de avea kaliteside ortada gold kllancı olmasına ragmen interneti çok yavaştı . baz sayısı az ve son zamanda reklamlarda bol bol reklam yapıyorlar nasıl olcak orası Süpriz.

stainless steel

stainless steel

Üye
avea güzel şeyler yapıyor bu aralar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt