5800 hard format

Sponsorlu Bağlantılar

TigerOfAnaToLia

Üye
    Konu Sahibi
5800 hard format
selamlar ben v60 ı yukledım ve hard format atmak ıstıorum telefon kapalı durumda ıken yesıl tus+kırmızı tus+kamera tus+ust tus a basılı tutuorum fakat slidelock gelıo sonra gıdıo bı turlu format atamıorum nasıl atabılırım.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
yapamıosundur aynen yeşil kırmızı kamera tuşu bassılı tutucan power tuşuna bas nokia yazısı cıkana basılı tut olur...

anılbaran

anılbaran

Üye
telefonu komple kapatcan üstteki tuşa bascan kapat dicen. sonra sırasıyla kırmızı tuş-yeşil tuş-kamera tuşu-üstteki acma kapama tuşu. bu 4 tuşa 20 sn basılı tutcan eger ülle sorarsa format tm dır.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
aban tuslara bende atamiyodum sinirlendim abandim tuslara attim formati

asdddad11

Üye
telefon açıkken yapıldıysa olmaz.. Telefonu kapat YEŞİL TUŞ+KIRMIZI TUŞ+KAMERA TUŞU + POWER TUŞU(üstteki açma kapama tuşu) na PIN İSTEYENE KADAR BASILI TUTUN. Hard Format hayırlı olsun :)NOT: HAFIZA KARTI TAKILIYSA BAZI TELEFONLARDA HATA VEREBİLİR !!

TigerOfAnaToLia

Üye
    Konu Sahibi
eyw sagolun kökten kapattım denedim oldu :D

asdddad11

Üye
önemli değil :)

ras5234

ras5234

Üye
slm arkadaşlar.benim samsung s8000 telefonumda sorun hafıza kartımı tlf takınca dosya bozuyordu.kullanılmaz hale getiriyordu.hafıza kartına nice formatlar attım olmadı.en sonunda çözüm.telefona *2767*3855# yine bu sitede arkadasımızn yardımı ile formatladım.hafıza kartımın dosya bozma sorunu bitti berki birilerine çözüm olur.diye paylaşıyorum yardımlarından dolayı tüm arkadaşlarımıza teşekkürler.

mehmetbada

Üye
hart format sadece tel acılmadıgı zaman yapılır vede tehlıkelıdır en dogru sekılde format su sekılde olmalıdır tel açıken *#7370# yazın sıfre ısderse 12345 yazın gonderın tel kendını formatlamaya baslar ve acılır kapanır ulke ve saat ayrlarını yapın sonra tel acılır ve format tamamlanmısdır nokıa nın onerdıgı format seklı bu sekıldedır onemlı konu formatan once hafıza kartını bılgısayarda bıcımlendırınız ve hafıza kartını takmayın format atarken sonra takın ve 1 kezde telefonda bıcımlendırın hafıza kartını ve en az 1saat program felan yuklemeyın telefona sonra yukleyebılırsınız ısdedıgınızı

• Beğen
Tepkiler: aysamero
ask_okatan

ask_okatan

Üye
telefonu komple kapatcan üstteki tuşa bascan kapat dicen. sonra sırasıyla kırmızı tuş-yeşil tuş-kamera tuşu-üstteki acma kapama tuşu. bu 4 tuşa 20 sn basılı tutcan eger ülle sorarsa format tm dır.

baskan yardımın için tesekkür ederim saol gercekten işime cok yaradı bendede 16m görünüyodu c hafızası suan 75m cok saol