Xperia serisi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Xperia serisi.
Arkadaşlar Xperia Arc mı yoksa Xperia Ray mi? Hangisi daha iyi.

HakaN-06

HakaN-06

Üye

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Hayır hayır.Almak için soruyorum.Özellikle kullananların cevap vermesini istiyorum..

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Hayır hayır.Almak için soruyorum.Özellikle kullananların cevap vermesini istiyorum..
xperia kullandım bir hafta, berbat bir telefon. Arc serisini bilemem, ama düşüncem androidun sonyde tam oturmaması. Stabiel değil, çok takılmalar ve donmalar yaşadım..

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Donmalar derken.Yani hızı 1 Ghz diyor.Yeterli gelmiyor mu ki ?

61semih

61semih

Üye
arc + cıkacak dıye okumustum bırsıtede

fnldstntn

Üye
Dostum arc daha iyi ray in biraz ekrani ufak o yuzden seni tarmin etmeyebilir ayrica arc yakin zamanda android 4 e gucellenecek...

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Mm.Ötv zammıda kötü oldu ya.Arc 1.400 olmuş.İphone ise 2.100 =(

aagkn

aagkn

Üye
Xperia arc kullanıyorum almadan önce bir çok telefonu denedim ama iyiki arc almışım diyorum şimdi yani çok memnunum.
2.3.3 de iken hafif donmalar oluyordu ama 2.3.4 den sonra donma falan kalmadı hem Sony Ericsson Xperia serisi için ıce cream sandwich'e güncelleneceğini duyurdu buda çok önemli bir detay.

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Peki uygulama olarak nasıl.İphone kalitesinde oyun bulabilirmiyim.

harun22

harun22

Üye
Oyun konusunda sorun yaşamazsın neticede android. Xperia Arc S çıkacak kısa bir süre sonra bence onu bekle 1.4ghz hızında.

ak42

ak42

Üye
arkadaşlar bende xperia mini x10 nu merak ediyorum android işlemcısi var kamera 5 kullanan varmı nasıl bi telefon küçük olması da hoşuma gidiyor o fiyata uygun mu

----------Eklendi @ 05:35:54 ---------- Yazıldı @ 05:34:56 ----------

not ; artık nokia kullanmak istemiyorum :-) kendinden soğuttu beni nokia

mstf_l

mstf_l

Üye
arkadaşlar bende xperia mini x10 nu merak ediyorum android işlemcısi var kamera 5 kullanan varmı nasıl bi telefon küçük olması da hoşuma gidiyor o fiyata uygun mu----------Eklendi @ 05:35:54 ---------- Yazıldı @ 05:34:56 ----------not ; artık nokia kullanmak istemiyorum :-) kendinden soğuttu beni nokia
Xperia mini onermem sahsen rom olarak 2.1 ile geliyor ve guncellenmiyor bilgime gore ayrica ekran cok kucuk onun yerine alinacak yiginla telefon var

karizmas

karizmas

Üye
I like this ARC

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Şu Xperia ArcS i merak ettim.Ne gibi değişiklikler varki.

y n s c n

y n s c n

Üye
Arc'ta ön kamera yok her ne kadar ilgilenmiyorsanda söylemekte fayda var.

ak42

ak42

Üye
Xperia mini onermem sahsen rom olarak 2.1 ile geliyor ve guncellenmiyor bilgime gore ayrica ekran cok kucuk onun yerine alinacak yiginla telefon var

mesela hacim bana en iyi önerini söylermisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...