dzynn
Üye
Desteğinize ihtiyacım var. :)
Dük kravat şirketi, 50. yılı için bir yarışma düzenliyor ve bu yarışmada üyelerin kendi tasarımlarını göndermelerini sağlıyor. Tasarımlarını gönderen üyelerin tasarımları diğer üyeler tarafından oylanıyor. Ve en çok oyu toplayan kazanıyor.
Ben de uzun zamandır böyle bir yarışma bekliyordum ve şimdi karşıma çıktı, ufaktan birkaç tasarım da ben ekledim.
Uzun zamandır maxicep üyesiyim ve hep burdan yardım gördüm birşeyler beğendim, şimdi de desteğinizi bekliyorum ve
Oylama Facebook Beğen' mantığını kullanmaktadır. Facebook oturumunuzu açmanız istenirse herhangi bir tereddüt etmenize gerek yoktur, Dük firmasını araştırdığınızda zaten güvenilir bir yer olduğunu göreceksiniz..
Ben de uzun zamandır böyle bir yarışma bekliyordum ve şimdi karşıma çıktı, ufaktan birkaç tasarım da ben ekledim.
Uzun zamandır maxicep üyesiyim ve hep burdan yardım gördüm birşeyler beğendim, şimdi de desteğinizi bekliyorum ve
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ya da
tasarımıma oylarınızı istiyorum. (:
Diğer tasarımlarımı
Oylama Facebook Beğen' mantığını kullanmaktadır. Facebook oturumunuzu açmanız istenirse herhangi bir tereddüt etmenize gerek yoktur, Dük firmasını araştırdığınızda zaten güvenilir bir yer olduğunu göreceksiniz..
Bak adım adım anlatıyorum bana kulak ver![]()
1 . verilen linke tıkla
2 . sağ üstte oy ver var ona tıkla .
3 . facebooka giriş yap ve erişime izin ver .
4 . bu mesajımı beğen![]()
: 

mobilim
rica ederim