Flash Atma E71

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardentanarchy

ardentanarchy

Üye
    Konu Sahibi
Flash Atma E71
Merhabalar Üstadlarım;

Beraber çalıştığımız arkadaşın telefonu (E71) baya bir yavaşlamış durumda. Defalarca format atmasına rağmen sorunu çözülmedi. Benim aklıma da sadece flash atmak geldi fakat açıkcası flash atma ile ilgili bir bilgim yok. Bilgisayarımda Phoenix programı ve NaviFirm+ 1.4 mevcut. Forumda Maxi Symbian S60v3 bölümünde "flash" diye arama yaptım fakat herhangi bir çözüm elde edemedim. Konu ile ilgili bilgiyi nereden elde edebilirim? Nasıl yardımcı olabilirsiniz bana?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

MehmetErdaL

MehmetErdaL

Üye
hafıza kartını çıkarıp telefonun durmuna bakmanı öneririm.
- yine yavaş ise hafıza kartıyla ilgili bir sorun olmadığı anlaşılacak.
- yine yavaşsa telefon hafızasına fortmat at derim
sanırım sen şimdiye kadar hafıza kartına fortmat atmışsın

ardentanarchy

ardentanarchy

Üye
    Konu Sahibi
Hayır. Telefona hard format atıldı. Hafiza kartı formatlandı. Fakat önceden yüklenen programların parçacıkları hard formatla silinemiyor. Bunun tek yok flash atmak diye biliyorum. Bu nedenle şimdilik elimdeki tek yol flash atmak. Fakat E71'e nasıl flash atıldığını bilmiyorum :D Flash sonrası hangi versiyonu nasıl yükleyeceğimi de bilmiyorum.

waycell

waycell

Üye
hard format hiç bişey bırakmıyor telde hafıza kartını telde biçimlendir ardından hard format at tele cillop gibi olur yazılım atmak gereksiz bir durum ama hala yavaş ise arkadaşın dediği gibi hafıza kartını çıkar dene karttan olabilir

ardentanarchy

ardentanarchy

Üye
    Konu Sahibi
Yok denedim dediklerinizi ve flash atmanın mantığını okudum. Hardformat programları siliyor fakat hafızadaki z denilen bölümdeki dosyalara dokunmuyor. Onların silinmesi ve tekrar yüklenmesi için flash atılması gerekiyor.

MehmetErdaL

MehmetErdaL

Üye
AktiveFile Dosya Yöneticisi Programını kullanarak Z:/ klasöründeki tüm dosyalarını silebilirsin

waycell

waycell

Üye
Yok denedim dediklerinizi ve flash atmanın mantığını okudum. Hardformat programları siliyor fakat hafızadaki z denilen bölümdeki dosyalara dokunmuyor. Onların silinmesi ve tekrar yüklenmesi için flash atılması gerekiyor.

arkadaşım z bölümü telin orjinal yazılımın bütünüdür ona bişey eklenmez birşey eksilmez format atınca c silinir z den cye dosyalar çıkartılır senin dediğin gibi bir mantık yok yani ama diyorsanki canım sıkılıyor vaktim çok at yazılımını

Symbianist

Symbianist

Üye
Biri activefile'in z diskinden veri sileceği gibi yanlış bir bilgi sunmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt