greenmile
Üye
Ya baska saha yok gibi aslinda boyle maclari kucuk sahalarda oynamak lazim baskiyi daha kolay olusturuyor,futbolcularin isi zorHalen milli maç veriyorlar dostum ... Saha zaten tarladan farksız ...
Ya baska saha yok gibi aslinda boyle maclari kucuk sahalarda oynamak lazim baskiyi daha kolay olusturuyor,futbolcularin isi zorHalen milli maç veriyorlar dostum ... Saha zaten tarladan farksız ...
Halen milli maç veriyorlar dostum ... Saha zaten tarladan farksız ...
Dostum hakem hataları bariz olmustur , bunu inkar edemeyiz . Galatasaray kırmızıkarta kadar hicbirşey oynamadı . Galatasaray da ruh yok ... Bunu net olarak görebiliyoruz ... Birazda bundan bahsedelim . Kalecinizinde maşallahı varmış yani . Skandal goller yiyor . Hele o son yediği gol sanırım klasını belli etti . . . Bu arada Eboue , riera ne işe yarar soruyorum size . Tam 8 hafta geçti . . .

Evet hakem skandaldi ali Kartlara gelirsek servetin kart yuzde yuz yanlis ama sabrinin karti bana gore dogru oncesinde faul yok tamam ama bi takim kaptani bi sekilde sorumsuzca davranmaz,o fakikaya kadar sahanin en iyilerinden biriydi.Birde melonun olcana yaptigi hareket var faul dahi vermedi ki direk kirmiziydi o da..Mac icerisindeki diger hatalarini saymiyorum.Birde Yillarin tecrubesi fatih terim nasi olurda tam iyilesmedem kazimi oynatir bence bu aksam ki sakatlik bununlada alakaliDostum hakem hataları bariz olmustur , bunu inkar edemeyiz . Galatasaray kırmızıkarta kadar hicbirşey oynamadı . Galatasaray da ruh yok ... Bunu net olarak görebiliyoruz ... Birazda bundan bahsedelim . Kalecinizinde maşallahı varmış yani . Skandal goller yiyor . Hele o son yediği gol sanırım klasını belli etti . . . Bu arada Eboue , riera ne işe yarar soruyorum size . Tam 8 hafta geçti . . .
Evet hakem skandaldi ali Kartlara gelirsek servetin kart yuzde yuz yanlis ama sabrinin karti bana gore dogru oncesinde faul yok tamam ama bi takim kaptani bi sekilde sorumsuzca davranmaz,o fakikaya kadar sahanin en iyilerinden biriydi.Birde melonun olcana yaptigi hareket var faul dahi vermedi ki direk kirmiziydi o da..Mac icerisindeki diger hatalarini saymiyorum.Birde Yillarin tecrubesi fatih terim nasi olurda tam iyilesmedem kazimi oynatir bence bu aksam ki sakatlik bununlada alakali
----------Eklendi @ 00:45:26 ---------- Yazıldı @ 00:41:26 ----------
Şike diyen arkadas gecen yil arena acilisinda 2 1 aldik sizde mi şikeye dahildiniz oyleyse helal olsun bize ehe
bu yanlış kararlar olmasa kazanabilir miydik?
emin değilim ben![]()