Arena'da Antep Rüzgarı 2-4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Arena'da Antep Rüzgarı 2-4
Galatasaray Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Gaziantepspor'a 4-2 yenildi.Galatasaray'da Servet ve Sabri Kırmızı Kart görerek oyun dışı kaldı,sahaya yabancı madde yağdı.

India

India

Üye
hakem çok saçma sapan düdükler çaldı orda olmayı hak etmiyor.verilmeyen golümüz+2 gereksiz kırmızı kart gerçekten tam bir saçmalık. Maçı kazanıp hakeme hediye etmek isterdik ama sağlık olsun aslanlarım birdahaki sefere (inşallah taraflı hakem vermezler dicem ama boş ..)

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
hadi canım sende sabrinin kırmızı kart bal gibi doğru provakatör topa vuruşlarını falan görmedin sanırım seyirciyi tahrik ediyor.Servetin kırmızısı yanlış onda haklısın

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hakem kazandı kardeşlerim hayırlı olsun :alkis

• Beğen
Tepkiler: India
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
gençler onu bunu bırakında bu mağlubiyet güzel oldu

arslansem

arslansem

Üye
Tam 3 maçtır hakem şov yapıyor maçlarımızda.Helal olsun gerçekten bu kadar bariz olmaz bir takımı katletmek! Servet'in faulüne kırmızı yorumu nasıl saçmalıktır?Arkadan 2 oyuncu geliyor adi adam kaleciyle karşı karşıya mı kalacak?Sabri sadece ve sadece çok temiz topa vuruyor sen buna faul veriyorsun ya o gözlerinizi millete penaltı çalmamak için açsaydınız.Elle kolla yapılan penaltıları görmedim,oyna diyecek kadar adisiniz! Haram olsun kazandığınız paralar,burada alın teri döken tüm insanların,seyircinin günahı boynunuza kalsın!

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
hadi canım sende sabrinin kırmızı kart bal gibi doğru provakatör topa vuruşlarını falan görmedin sanırım seyirciyi tahrik ediyor.Servetin kırmızısı yanlış onda haklısın

Sen maçı izledin mi sabri topa niye vurdu gördüğü sert faul e niye kart göstermiyor böyle hakemlerin allah belasını versin

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca trabzon maçıyla dönüşümlü izlediğim için verilmeyen golünüzü şimdi gördüm iyi bakarsanız melonun ofsayt olduğunu görmeniz zor olmayacak

----------Eklendi @ 23:21:54 ---------- Yazıldı @ 23:21:06 ----------

Sen maçı izledin mi sabri topa niye vurdu gördüğü sert faul e niye kart göstermiyor böyle hakemlerin allah belasını versin

evet izledim sabrinin yaptığı hareket faulde olmayabilir orada ama tepkisi malum çok değil 2-3 dk önce de el kol hareketleri vardı

----------Eklendi @ 23:24:43 ---------- Yazıldı @ 23:21:54 ----------

hadi ya daha önceki haftaları karıştıracaksak selçuğun kırmızısı da yendi haftalar önce ilahi adalet o gün onu atmazsan (sanırım eskişehir maçıydı) bugün takım arkadaşın atıldığında isyan etmeyeceksin

asigsasi

asigsasi

Üye
ayrıca trabzon maçıyla dönüşümlü izlediğim için verilmeyen golünüzü şimdi gördüm iyi bakarsanız melonun ofsayt olduğunu görmeniz zor olmayacak

----------Eklendi @ 23:21:54 ---------- Yazıldı @ 23:21:06 ----------

evet izledim sabrinin yaptığı hareket faulde olmayabilir orada ama tepkisi malum çok değil 2-3 dk önce de el kol hareketleri vardı

----------Eklendi @ 23:24:43 ---------- Yazıldı @ 23:21:54 ----------

hadi ya daha önceki haftaları karıştıracaksak selçuğun kırmızısı da yendi haftalar önce ilahi adalet o gün onu atmazsan (sanırım eskişehir maçıydı) bugün takım arkadaşın atıldığında isyan etmeyeceksin

Sen hangi takımı tutuyorsun

----------Eklendi @ 23:36:10 ---------- Yazıldı @ 23:35:21 ----------

antalya maçında verilmeyen faul ler ne olacak o zaman

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi

Fenerbahçeliyim ama bunun takımla alakası yok olsaydı

servetin kartına haksız demezdim

----------Eklendi @ 23:37:37 ---------- Yazıldı @ 23:36:53 ----------

her maçta sana en az 20 tane verilmeyen faul bulurum takım gözetmeksizin

asigsasi

asigsasi

Üye
ya kalecinin kartı niye elmander gibi sakin bir oyuncuya verilen kart niye atılan gol ofside ile alakası yok o niye verilmedi yan hakem orta hakemi çok etki altında bıraktı

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
ofsaytla nasıl alakası yok topa değmesi gerekmiyor melonun topa hareketini görmüyor musun kafasının üstünden gidiyor hatta sabaha kadar ofsyat o gol

asigsasi

asigsasi

Üye
ofsaytla nasıl alakası yok topa değmesi gerekmiyor melonun topa hareketini görmüyor musun kafasının üstünden gidiyor hatta sabaha kadar ofsyat o gol

Bir fenerli olarak sende haklısın fakat bu tür yenilgiler beni olumsuz etkiliyor çevreme zarar veriyorum şimdi burada tartışmaya başlarsak bir hafta sürer

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
melonun verilmeyen kırmızısı var bu arada unutmayalım

servetin kırmızısı ne kadar hataysa melonun olcana yaptığı harekete kırmızı verilmemesi de o kadar yanlıştır,hatta faul bile verilmedi o pozisyona

bu işler böyledir her takıma bazen aleyhine gelişir,bazen lehine

asigsasi

asigsasi

Üye
topa pozisyon ne zaman kart oldu üstelik kırmızı kart senin ne işin var galatasaray bölümünde

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Ne topu ya arkadasim cocuk mu kandiriyosun asil tendonuna direk daliyor :ehe ayrica istedigim bolume girer cikar bi daha girer cikar gibi yapar cikmam bu tamamen beni baglar,beni ilgilendirir

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hakem maçın önüne geçti diyebiliriz . Kırmızı karta kadar Galatasaray hiçbirşey oynamadı bu bir gerçek ... Ts berabere , bursa berabere , gs maglup ... Hey masallah :ehe

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Hakem maçın önüne geçti diyebiliriz . Kırmızı karta kadar Galatasaray hiçbirşey oynamadı bu bir gerçek ... Ts berabere , bursa berabere , gs maglup ... Hey masallah :ehe
Arenanin sahada bozuk Ali'm ya sakatlaniyor topcular falan cozum bulmalari lazim

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Halen milli maç veriyorlar dostum ... Saha zaten tarladan farksız ...

asigsasi

asigsasi

Üye
şimdi size göre bu maç normal bitti bi bana göre anormal bitti ben sanki maçı izlemedim at gözlüğüyle izledim o zaman bu maçı ben böyle hakem hataları ni özellikle galatasaray aleyhine verdiği kararlar normal yani size göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt