nokia e71 ? iphone 2g ? samsung galaxy mini ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zkry2

Üye
    Konu Sahibi
nokia e71 ? iphone 2g ? samsung galaxy mini ?
telefon alcam e71 iphone 2g ve galaxy mini arasında kaldım :) aslında galaxy almak istiyorum ama şuan kullandığım samsungun mesaj hafızası yüzünden mesajlar gec geliyor sürekli mesajları silmem gerekiyor aynı sorunun bundada olmasından korkuyorum..size de bi danışayım dedim hangisini almak mantıklı olur??

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ben su an android kullaniorum. guzel bnce. ama eger oyun felan oynamicaksan e71 tavsiye ederim. hem en saglami hemde en karizmatigi. amcamda var bi tane bana vercek sabirsizlikla bekliyorum.2g sakin alma.

zkry2

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :) galxy mini de mesaj sorunu yaşarmıyım acaba bi bilgin var mı?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
e71'de mesajdan başka bi şey yapamazsın. Galaxy mini'de ise daha fazlasını bulabilirsin:oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
katılmıyorum. e71(her ne kadar oyun iş telefonu olsada) çok iyi oyunlar açıyor. tabiki bana göre. kusura bakmayın youtube'dan ilk defa video koyuyorum:D
alaxy mini hakkında en ufak bilgim yok. ama sorun yaşayacağını sanmıyorum.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
nokia e71 al.

61semih

61semih

Üye
e71 i 3 4 gun kullanma sansım oldu bır akrabamın bana sat dıye verdıgınde tek kelımeyle berbat bır telefon
ozellıkle ama menuler ve ınternetı berbat klavyede benm parmaklar buyuk oldgu ıcınmı bılemem hızlı yazamadım belkıde alıskın degılm ondandır..
ama ne olursa olsun tarıhı gecen bır telefon
klavleyı alacaksan nokıa nın son cıkanlarına veya samsungunkılere bak yada bb gırıs sevıyesıne
benım tavsıyem galaxy mını mesaj saklamama gıbı dert olmaz 10bın tanede olsa saklar sonucta 1sms kac kb ki ?

carmet

Üye
kafana göre takıl

zkry2

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bilgilerinizi paylaştığınız için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt