pes12 fifa 12

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
pes12 fifa 12
Pc'de hangisi??

Ve neden??

viktoreznov

viktoreznov

Üye
fifa 12'yi oyanamadığım için pes 12 diyorum :D ama pes gerçekten beni tatmin ediyor, tatmin etmeseydi fifa'ya yönelirdim :) hem de geçen senenin üstüne baya kattılar bu sene.

brqsalvo

brqsalvo

Üye
pes 2012 oyun yetmezse adı yeter:oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
fifa 12'yi oyanamadığım için pes 12 diyorum :D ama pes gerçekten beni tatmin ediyor, tatmin etmeseydi fifa'ya yönelirdim :) hem de geçen senenin üstüne baya kattılar bu sene.
pes beni de tatmin ediyor ama fifa çok daha zevkli :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
PES ve FIFA 2012'yi oynadım. Fifa serisini 2008'den sonra bırakıp PES serisine geçmiştim. Fifa'yı şimdi PES'e alıştıktan sonra oynarken öncelikle kasması, sonra oyuncuların topa devamlı bakması beni fifadan soğuttu. Yani fifada kalenin önüne kadar topu götürüyorum, topu kaybettim mi diğer oyuncular hiçbir tepki vermiyor, sadece geri-ileri mantığıyla koşuyorlar. Onları illa ben seçip zorla topa götürücem. Fifa adamda kafa bırakmıyor. Herşeye konsantre olmak gerekiyor.

PES te ise durum hiç öyle değil. Oyun fifaya göre 2 kat daha zevkli. Topu kaybettin mi hele ki ceza sahasıysa ortalık karışıyor ve gerçek anlamda karambol yaşanıyor. Fifanın genel oyun atmosferi zayıf geldi bana. Oyundaymışsın gibi hissedemiyorsun kendini. Ben fifaya bu sene devam etmek istiyordum, ancak kasma sorunları fifa 2009 dan beri devam ediyor. PES te anlık bile olsa kasma veya takılma olmuyor. İşte PES herşeyden kaybetsede bu akıcı grafikleriyle alkışı hakediyor.

Bir oyunu kasarak oynadıktan sonra ne zevk alabilir ki insan? Kasmayan oyun PES e devam :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman, sakaryam54500 ve brqsalvo
India

India

Üye
bence ikiside çok sağlam oyun. Hangisini oynarsan oyna pişman olmazsın :)

viktoreznov

viktoreznov

Üye
PES ve FIFA 2012'yi oynadım. Fifa serisini 2008'den sonra bırakıp PES serisine geçmiştim. Fifa'yı şimdi PES'e alıştıktan sonra oynarken öncelikle kasması, sonra oyuncuların topa devamlı bakması beni fifadan soğuttu. Yani fifada kalenin önüne kadar topu götürüyorum, topu kaybettim mi diğer oyuncular hiçbir tepki vermiyor, sadece geri-ileri mantığıyla koşuyorlar. Onları illa ben seçip zorla topa götürücem. Fifa adamda kafa bırakmıyor. Herşeye konsantre olmak gerekiyor.PES te ise durum hiç öyle değil. Oyun fifaya göre 2 kat daha zevkli. Topu kaybettin mi hele ki ceza sahasıysa ortalık karışıyor ve gerçek anlamda karambol yaşanıyor. Fifanın genel oyun atmosferi zayıf geldi bana. Oyundaymışsın gibi hissedemiyorsun kendini. Ben fifaya bu sene devam etmek istiyordum, ancak kasma sorunları fifa 2009 dan beri devam ediyor. PES te anlık bile olsa kasma veya takılma olmuyor. İşte PES herşeyden kaybetsede bu akıcı grafikleriyle alkışı hakediyor.Bir oyunu kasarak oynadıktan sonra ne zevk alabilir ki insan? Kasmayan oyun PES e devam :)
aynen ben de fifa 2008'den sonra pes'e başladım. Hem fifa oyuncuların yüzlerini de yapamıyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Katılıyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:oha: bence yüz konusunda da fifa daha iyi.

Bence oyun inceleme sitelerini incele ;)

----------Eklendi @ 20:42:24 ---------- Yazıldı @ 20:33:12 ----------

SDN: Bu yıl yüz animasyonlarında ve oynanışta yapılan geliştirmelerle, aslına bakarsanız oldukça gerçekçi de görünüyor.

PCLabs:
Kaliteli ışıklandırma ve mükemmel yüz animasyonlarıyla görmezden gelemeyiz.

Tom's Oyun: Özellikle de yüz detayları inanılmaz ölçüde geliştirilmiş.

Türkçe Spiker: Yine müthiş bir oyuncu yüzü garfiği görüyoruz. İyice detaya inilmiş.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Bence oyun inceleme sitelerini incele ;)----------Eklendi @ 20:42:24 ---------- Yazıldı @ 20:33:12 ----------SDN: Bu yıl yüz animasyonlarında ve oynanışta yapılan geliştirmelerle, aslına bakarsanız oldukça gerçekçi de görünüyor.PCLabs: Kaliteli ışıklandırma ve mükemmel yüz animasyonlarıyla görmezden gelemeyiz.Tom's Oyun: Özellikle de yüz detayları inanılmaz ölçüde geliştirilmiş.Türkçe Spiker: Yine müthiş bir oyuncu yüzü garfiği görüyoruz. İyice detaya inilmiş.
pes'e bi şey demiyorum. Ama fifa daha güzel BENCE :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Fifayı güzelce inceleyemedim. Kasıp dururken ben nasıl incelicem :D O yüzden bende fifaya birşey demiyorum. Bu arada fifaya 2005 bilgisayar aldığım yıl başlamıştım. O yıllar da PES berbat geliyordu :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Fifayı güzelce inceleyemedim. Kasıp dururken ben nasıl incelicem :D O yüzden bende fifaya birşey demiyorum. Bu arada fifaya 2005 bilgisayar aldığım yıl başlamıştım. O yıllar da PES berbat geliyordu :D
Adam akıllı bi bilgisayarla oyna. Zevk alırsın. :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Core 2 Duo 3.0 ghz işlemci, 2x2GB toplam 4GB 1200Mhz bellek, 7200 rpm hard disk, ati hd 4850 256-bit 512MB ekran kartı

Yukarıdaki bir bilgisayar Fifaya yetmiyorsa benden birşey beklemesin. Araştırdım biraz. Fifanın ati ekran kartları için doğal bir özelliğiymiş. 2009 dan beri böyleymiş. Fifa nın PC ye gereken özeni göstermediği için böyle olduğu söyleniyor.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Core 2 Duo 3.0 ghz işlemci, 2x2GB toplam 4GB 1200Mhz bellek, 7200 rpm hard disk, ati hd 4850 256-bit 512MB ekran kartıYukarıdaki bir bilgisayar Fifaya yetmiyorsa benden birşey beklemesin. Araştırdım biraz. Fifanın ati ekran kartları için doğal bir özelliğiymiş. 2009 dan beri böyleymiş. Fifa nın PC ye gereken özeni göstermediği için böyle olduğu söyleniyor.
tabi ki ps3'te daha iyi ama pc'de her sene daha iyi oluyor :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nvidia uyumlu oyunlar beni herzaman yarı yolda bırakmıştır. Ucuzdur diye ati aldık şimdi ise neredeyse tüm oyunlar Nvidia uyumlu yapılıyor. O yüzden zayıf Nvidia ekran kartı bile ağırda oynatsa akıcı takılmayan oyun oynatıyor. Nvidiası olan bilgisayarlara artık özlem duymaya başladım. Son olarak internet cafedeki bilgisayarda Nvidia GTS250 ekran kartı vardı ve E7200 intel işlemci. Crysis 1'i Yüksek grafik ayarlarında akıcı oynatıyordu :( Artık "AMD grafik kartlarından nefret ediyorum"

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Admin Bna yardmcı olrmusun samsung gts3653 s jar ve jad progragmı dsteklemiyo oyun içn tabi bu programı nasl indrip kurabilrm yeniym sitede war mı program
1. Burası yanlış yer.2. Bu bölümün admini telefonla ilgilenmiyor. :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
1. Burası yanlış yer.2. Bu bölümün admini telefonla ilgilenmiyor. :)
Gerekli yere taşındı. Bu gibi mesaj'larda konularda şikayet sistemini kullanmanız bize yardımcı olacaktır.

brqsalvo

brqsalvo

Üye
PES ve FIFA 2012'yi oynadım. Fifa serisini 2008'den sonra bırakıp PES serisine geçmiştim. Fifa'yı şimdi PES'e alıştıktan sonra oynarken öncelikle kasması, sonra oyuncuların topa devamlı bakması beni fifadan soğuttu. Yani fifada kalenin önüne kadar topu götürüyorum, topu kaybettim mi diğer oyuncular hiçbir tepki vermiyor, sadece geri-ileri mantığıyla koşuyorlar. Onları illa ben seçip zorla topa götürücem. Fifa adamda kafa bırakmıyor. Herşeye konsantre olmak gerekiyor.

PES te ise durum hiç öyle değil. Oyun fifaya göre 2 kat daha zevkli. Topu kaybettin mi hele ki ceza sahasıysa ortalık karışıyor ve gerçek anlamda karambol yaşanıyor. Fifanın genel oyun atmosferi zayıf geldi bana. Oyundaymışsın gibi hissedemiyorsun kendini. Ben fifaya bu sene devam etmek istiyordum, ancak kasma sorunları fifa 2009 dan beri devam ediyor. PES te anlık bile olsa kasma veya takılma olmuyor. İşte PES herşeyden kaybetsede bu akıcı grafikleriyle alkışı hakediyor.

Bir oyunu kasarak oynadıktan sonra ne zevk alabilir ki insan? Kasmayan oyun PES e devam :)
:) aynen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt