sen onunkini bilince o senin şifreni bilince nerde kaldı özel hayat nerde kaldı gizlilik nerde kaldı hüpokrat nerde kaldı yemini
kendinize özel olan bişeyin ş ifre si ni ni kimseye vermeyin.
eğerki facebookda kızlarla konusuyodur falan diye sizden şüphe eden bir sevgiliniz varsa ondan ayrılın bence.
şüphe bir yuvayı bile yıkabilir ki şifreyi istemesinin sebebide bu aslında.

sen onunkini bilince o senin şifreni bilince nerde kaldı özel hayat nerde kaldı gizlilik nerde kaldı hüpokrat nerde kaldı yemini
kendinize özel olan bişeyin ş ifre si ni ni kimseye vermeyin.
eğerki facebookda kızlarla konusuyodur falan diye sizden şüphe eden bir sevgiliniz varsa ondan ayrılın bence.

verirsem sonumuz olur o yüzden olmaz güzelim
----------Eklendi @ 14:05:08 ---------- Yazıldı @ 14:04:14 ----------
hüpokrat ne lan
----------Eklendi @ 14:05:26 ---------- Yazıldı @ 14:05:08 ----------
hüpokrat ne lan![]()
sözleşme metni değilde hüpokrat dedim ben
sözleşmeyi kabul edince yemin etmiş saydım, ince espri yaptım

msn degil de facebooku istiyor kuzenler bazen veriyorum sifreyi tabii icindeki ozel mesajlari sildikten sonra karsiliginda bende onun ni aliyorum![]()
amaclari mesajlarimi okumak bu yani bide ark. Listemden o kisiye bakmakmsn veya facebook hesabı açarken sözleşme metni varya hani orada şifrenizi kimseyle paylasmayın yazıyorsözleşme metni değilde hüpokrat dedim ben
sözleşmeyi kabul edince yemin etmiş saydım, ince espri yaptım
![]()
![]()
amaç ? onun facebookunda olan özellikler sendede var ? aradaki fark nedir ?

Saklayacak bir şeyim olmaz zaten. Veririm.O değilde her kız bana sifresini veriyor ve değiştirmiyordaSevgili olmamıza gerek yok
![]()