5800 tema ayar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*-king-*

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi
5800 tema ayar
arkadaşlar telefonu kapatıp açınca tema gidiyo orjinale dönüyo ve tekrar temayı ayarlamak zorunda kalıyorum bunu nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler

anılbaran

anılbaran

Üye
çok ilginc bi sorun hımm

*-king-*

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi
up up up

Joker.

Joker.

Üye
1-up up up ne demek ? 2- format at düzelir belki

devran_34

devran_34

Üye
joker up up up u ciddenbilmiyonmu bence şaka konu yukarı cıksın diye yazmıs arkadaş ama arkadaşım burası öle boş forum deilki up up olsun bi daha görmeyim çöp kutusunun yanı boş :) ama oda haklı 1. mesajdan sonra 15 gün geçmiş ne diyeyim keske baska sey yazsaydın neyse uykum geldi :)

Joker.

Joker.

Üye
joker up up up u ciddenbilmiyonmu bence şaka konu yukarı cıksın diye yazmıs arkadaş ama arkadaşım burası öle boş forum deilki up up olsun bi daha görmeyim çöp kutusunun yanı boş :) ama oda haklı 1. mesajdan sonra 15 gün geçmiş ne diyeyim keske baska sey yazsaydın neyse uykum geldi :)
HAKETTEn bilm.iyodum Genelde Konu Güncel yazan gördüm

embarcadero

Üye
Bende de buna benzer bi sorun var.
Bir resmi tema olarak ayarladım teli pc ye 10 dk bağlı tuttum müzik fln atmak için telefon orjinale döndü.
Şimdi ekran teması ilk aldığım gibi birini ararken arka planda o teme resmi çıkıyo :) Millet nasıl yaptın diye soruyo kazayla olduğunu söyleyemiyorum :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Temanın hafıza kartında olması ve telefonu depolama modunda bilgisayara bağlaman hafıza kartında telefon için kullandığın tüm resim, müzik, oyun, program vs. herşeyi siler. Bunlardan bazıları telefonun bağlantısını bilgisayardan kesince geri gelir bazıları ise silinir :oke:

ukaftm

Üye
kardeş onu telefon hafızasın a kaydet temanı
düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt