asus ya da lenovo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
asus ya da lenovo
www.pcdepo.com/lenovo-y570-59-070782-notebook-urun6320.html

www.istanbulbilisim.com.tr/n-series-n53sn-sz129v-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,24570.html

hangisini tercih edersiniz ? Asuslar ısınmıyor diye biliyorum lenovo bu sorunu çıkartırmı lenovonun ekran kartı 1gb gt555 asusun 2gb gt550 kartın modeline göremi tercih yapılmalı yüksekliğine göre mi? Lenovonun hafızası 750gb asusun 640gb ramleri lenovnda 8gb asusta 6gb ama bunlara rağmen asusun fiyatı yüksek? Sizce hangisi alınmalı?

technoshark

technoshark

Üye
Sadece bu ikisi arasında kaldıysan.... lenovo parlayan bir marka tavsiyem o yönde olur.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
Lenovo

wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
Sadece bu ikisi arasında kaldıysan.... lenovo parlayan bir marka tavsiyem o yönde olur.
parlayan derken kardeş? Lenovo ısınma derdi yaparmı acaba orda takıldım ben. Asusların cok zor ısındığını biliyorum.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
wildtiger223

wildtiger223

Üye
    Konu Sahibi
lenovonun ekran kartı güzel ama 1gb bu yüzden gittim asus n53sn sz129v i aldım 2000 tl ye

futbol123

futbol123

Üye
iki markada güvenilirdir ;)

SHS

SHS

Üye
lenovo:oke:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Asus ..!

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
nasıl çekilior o şey. Bi kaç yerde daha duymuştum ama tehlikeliymiş biraz bu yüzden denemeyi tavsiye etmiyorlardı

Onu ekran kartının ısı değerleriyle orantılı olarak yapman lazım yani overclock yaptığında ekran kartın stabil çalışıyorsa sorun yok demektir

----------Eklendi @ 23:34:54 ---------- Yazıldı @ 23:32:31 ----------

Ha bide MSI Afterburner adlı programla yapabilirsin bu işlemi tabi yapmadan önce overclockla ilgili internetten biraz araştırma yapmanı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt