Yeni Majör Güncelleme C5-03

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joker.

Joker.

Üye
biran ömce gelse süpee olur

devil1903

devil1903

Üye
Symbian Türkiye'nin incelemesine göre pekte faydalı bişey varmış gibi gözükmüyor. Symbian belle tarzı web tarayıcı haricinde, sistem iyileştirmesi yapılmış olsa bari tek temennim bu yönde

bu gereksiz öğeleri kaldırmamıza da neden izin verilmez ki ben yardım menüsünü hiç kullanmadım bugüne kadar ya da V.merkezi'ni ya da quickofficeyi, pdf okuyucuda kullanmayacağım kesin düzgün bi güncelleme yapamıcaksınız bari bunlara müdahele şansı verseniz de bizde c'de boş yer kazansak. (:

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Türkiye'nin incelemesine göre pekte faydalı bişey varmış gibi gözükmüyor. Symbian belle tarzı web tarayıcı haricinde, sistem iyileştirmesi yapılmış olsa bari tek temennim bu yönde

bu gereksiz öğeleri kaldırmamıza da neden izin verilmez ki ben yardım menüsünü hiç kullanmadım bugüne kadar ya da V.merkezi'ni ya da quickofficeyi, pdf okuyucuda kullanmayacağım kesin düzgün bi güncelleme yapamıcaksınız bari bunlara müdahele şansı verseniz de bizde c'de boş yer kazansak. (:

İşte buna katılıyorum. Sistemde çok fazla gereksiz yazılım var ve çoğu da kaldırılamıyor. Yalnızca Adobe Reader'ı kaldırabiliyorsunuz. Telefon 55 MB boş hafıza ile geliyor.

Uqur5445

Üye
yeni guncellemeyle duzgun bi yenilik yokmu yanı

vedatvedat

vedatvedat

Üye
Ben Navifirm ile yükledim ve hiç de öyle farkedilir birşey göremedim sadece web taraycı güzelleşmiş başka da bir fark göremedim.

azrock

azrock

Üye
Benim bildiğim bu güncelleme değil. Ülke farklılıklarından kaynaklanan bir yazılım.

Yani operatörlerin yaptığı yazılımlardan değil mi V21?:ah

Joker.

Joker.

Üye
5800 çılara siz oladzr beklediniz biz o süryle iki yazılım geldi deyip hafamızı atalım yeter :ehe

Joker.

Joker.

Üye
Arkadaşlar.ne zamab telde veya.ovi de görünür bu .göründü. An yele.soft ve hard format atıp güncellicem telde 3 program açınca resetliyor kendisini

mfsyzgt

Üye
Bu forumda Sertifika felan almadan hackleyen bir konu vardı baya ilgi görmüştü halen görüyor. o programla telefonumu hackledim güncellemeyi yapsam hack kaybolur mu?

Joker.

Joker.

Üye
Hard.format at.sonra.güncellemeyi.yapmalısın.birde.daha görünmüyordi.ovide ve telde

husoft07

Üye
Bu güncellemede wifi sorunu yaşayan varmı. Bende wifi çalışmıyor ve ayarlardan kayboldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt