Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
sabahta istifayı yazalım o zamanUyu abi ozman![]()

sabahta istifayı yazalım o zamanUyu abi ozman![]()

Bak geldigini belli ettin hemenbenim konumu dagıttın başka konuları dagıtma bari![]()
dagıtmadım ya ben senın konuyu 
O zamn baska tabisabahta istifayı yazalım o zaman![]()

hea bir 70 lik devirdim hertaraf battı ... bütün herşeyi halı içtikafan iyimi senin

günaydın gençlik .../ halit abi sen çöktün..![]()

Selam arkadaslar .
Bir şey derdim de neyse...![]()
![]()
Hoşbulduk..
nabersiniz...

yok takla atsın yok Windows 7 yi çalıştırsın Crysis 2 3D olarak oynatsın .. felan da felanBak geldigini belli ettin hemendagıtmadım ya ben senın konuyu
----------Eklendi @ 00:27:09 ---------- Yazıldı @ 00:26:26 ----------

ekmekhea bir 70 lik devirdim hertaraf battı ... bütün herşeyi halı içti![]()
sende boşa gitmesin 
Crysis 2 hariç digerlerlerını yazdım ayrıca içimden geleni söyledimyok takla atsın yok Windows 7 yi çalıştırsın Crysis 2 3D olarak oynatsın .. felan da felan![]()

sebze meyve gibi insanın içide çürür ... sebzeyi soguk ortamda koruruz demi çürümesin diye.. peki içimiz kalbimiz duygularımız hissettiklerimiz çürümesin diye nasıl bir önlem almalıyız... tek bir yolu var içimizi serinleten kalbimizi besleyen hissettiklerimizi güçlendiren 'dua' yok olup gitmesin bizden ...
sorma içim çürüdü

ne oldu yav ... niee ban ? felanekmeksende boşa gitmesin
![]()

yok sen yalnş anlamışsın kullandıgın telefondan bahsediyorum benCrysis 2 hariç digerlerlerını yazdım ayrıca içimden geleni söyledim![]()

Aman boşverne oldu yav ... niee ban ? felan----------Eklendi @ 00:36:00 ---------- Yazıldı @ 00:34:48 ---------- yok sen yalnş anlamışsın kullandıgın telefondan bahsediyorum ben
![]()

Aman boşver![]()

Mutlu yıllar abiiiii mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar sanaaa......

TUĞ aynen öyle![]()
sen gene iyisin yatarsın, ben gece çalışıyorum halit70liği içen halı sarhoş olan senyav herkes nereye gitti----------Eklendi @ 00:49:13 ---------- Yazıldı @ 00:48:23 ---------- Mutlu yıllar abiiiii mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar sanaaa......![]()

70liği içen halı sarhoş olan sen![]()
hea yav biraz öle oldu da .. benim alkolle işim olmaz ki beynime oksijen gitmiyora.s hoşgeldinSELAM Gececi Kardeshler![]()
sen gene iyisin yatarsın, ben gece çalışıyorum halit
----------Eklendi @ 00:58:06 ---------- Yazıldı @ 00:57:11 ----------
70liği içen halı sarhoş olan sen![]()