beter olsun bu sürüm![]()
sürüm yavaş ve çok takılmalar oluyone oldu bir sikintin mi var bu sürümle arkadas
sürüm yavaş ve çok takılmalar oluyo
024 te senin orjinal sürüm müydü ?3-4 günden beri kullaniyorum sükür birsey yok eskisi gibi.
arkadaşım benin kızdığım nokta şu telefonda takılmalar oluyor ve benim yüklediğim hacklı sürümden yavaş. nokia istese hızlandıramazmıydı.Bende herşey gayet yolunda. Şu an installer problemi de ortadan kalktığından dolayı tam anlamıyla Anna oldu diyebiliriz. Yani en başından olması gereken şey aylar sonra oluyor. Nokia'nın teknik aksaklıkları yüzünden biz Nokia kullanıcıları dâima geç deneyimliyoruz bu tür 'normal' telefon özelliklerini. Bu yüzden şu an itibarı ile herhangi bir problem varsa ya kullanıcının Nokiadan çok şey beklemesi ( ki diğer işletim sistemlerinde hiç böylesi eksikliklere rastlamadım ) ile alakalıdır ya da teknik bir arızadır.
bi video çekip koyabilirmisin görsellik açısından. Nasıl olmuş bende görürdüm bendede hackli cfw yüklüBende herşey gayet yolunda. Şu an installer problemi de ortadan kalktığından dolayı tam anlamıyla Anna oldu diyebiliriz. Yani en başından olması gereken şey aylar sonra oluyor. Nokia'nın teknik aksaklıkları yüzünden biz Nokia kullanıcıları dâima geç deneyimliyoruz bu tür 'normal' telefon özelliklerini. Bu yüzden şu an itibarı ile herhangi bir problem varsa ya kullanıcının Nokiadan çok şey beklemesi ( ki diğer işletim sistemlerinde hiç böylesi eksikliklere rastlamadım ) ile alakalıdır ya da teknik bir arızadır.
arkadaşım benin kızdığım nokta şu telefonda takılmalar oluyor ve benim yüklediğim hacklı sürümden yavaş. nokia istese hızlandıramazmıydı.
Tabi ki. İlk fırsatta hâlledip yayımlayacağım. İstenen bütün uygulamaları, tam kararlılıkla çalıştırıyor. Ve tam anlamıyla problemsiz diyebilirim.
----------Eklendi @ 03:17:49 ---------- Yazıldı @ 03:16:04 ----------
Ben şahsen takıntı adına zerre şeye rastlamadım. Hâttâ bırak takılmayı, eski sürümde tema efekti açıkken kasılıyordu o yüzden tema efektlerini kapatıp kullanıyordum. Şimdi ise tema efektleri de açık hâlde tam performans kullanabiliyorum.
güzel olur sağolasınBir video çekip yayımlayacağım yarın akşam, belki bana hızlı geliyor olabilir. Sen de bi bakar karşılaştırırsın hackli sürümle. Benimki gayet orjinal olandan.
güzel olur sağolasın
Rica ederim kardeşim, yerinde tespitler yaparsak diğer arkadaşlarımız için de oldukça faydalı olur.

025 hackli sürüm şuan bendeki flashla yükledimslm,bu yeni güncellemeyi nasil yukledin ovi üzerinden mi yoksa flash mi attin
025 hackli sürüm şuan bendeki flashla yükledim
aynı benim telefonkatılıyorum----------Eklendi @ 03:51:36 ---------- Yazıldı @ 03:48:45 ----------bak bu benim eski cfw sürümü [video=youtube;LbLri-4a0sg]http://www.youtube.com/watch?v=LbLri-4a0sg&feature=player_embedded[/video]

şaşılacak bi durum değilki nokiada kasma sorunuhayret birsey sasilacak is,önceden böyle bir problemlerinen ne karsilasmadin degilmi