:op: :naughty: :op:
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: yavru nerdesın tlf kapattı gel Genişletmek için tıkla ... geldim tıkınıyodum
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: O konudan sora sevemessn zaten dur sen daha Genişletmek için tıkla ...
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: Toplu alinti yapamiycam simdi tuba ne alaka bozuluyorum anlasana Pinar demicen o kadar ;p Genişletmek için tıkla ... haa tamam pınar ayrılmalıyız sanırım
greenmile' Alıntı: Toplu alinti yapamiycam simdi tuba ne alaka bozuluyorum anlasana Pinar demicen o kadar ;p Genişletmek için tıkla ... haa tamam pınar ayrılmalıyız sanırım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: Noluyo yahu sapıttı herkes Genişletmek için tıkla ... Hep muratın yüzünden
Reşwan Emekli Yönetici greenmile' Alıntı: abi ciddi mi aldin sen olayi? Genişletmek için tıkla ... yoğ yavvv sana şeeee olmuştu ya hani çok iyiydin yaa ondannn şey ettiydim
greenmile' Alıntı: abi ciddi mi aldin sen olayi? Genişletmek için tıkla ... yoğ yavvv sana şeeee olmuştu ya hani çok iyiydin yaa ondannn şey ettiydim
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap vapur dumanı' Alıntı: geldim tıkınıyodum Genişletmek için tıkla ... yemekmi yiyon sen biraz sonra gene karnım açıktı dersin
vapur dumanı' Alıntı: geldim tıkınıyodum Genişletmek için tıkla ... yemekmi yiyon sen biraz sonra gene karnım açıktı dersin
vapur dumanı Üye minoo' Alıntı: Tuba seni vururum Genişletmek için tıkla ... aşkınız pamuk ipliğine bağlıymış
vapur dumanı Üye 'TUĞ'' Alıntı: yemekmi yiyon sen biraz sonra gene karnım açıktı dersin Genişletmek için tıkla ... kesiiin nasılda tanıyo beni
'TUĞ'' Alıntı: yemekmi yiyon sen biraz sonra gene karnım açıktı dersin Genişletmek için tıkla ... kesiiin nasılda tanıyo beni