:ağlarım:Ayyy
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap kingmor' Alıntı: bunlar kendi aralarında takılıyor ben kaçar sarmadı Genişletmek için tıkla ...
Reşwan Emekli Yönetici kingmor' Alıntı: bunlar kendi aralarında takılıyor ben kaçar sarmadı Genişletmek için tıkla ... gitme gitme birazdan konuya hakim olursun.
kingmor' Alıntı: bunlar kendi aralarında takılıyor ben kaçar sarmadı Genişletmek için tıkla ... gitme gitme birazdan konuya hakim olursun.
pelın_ vapur dumanı' Alıntı: aynen ööle.ne kadar bahsedersen o kadar depreşir... Genişletmek için tıkla ... hıhı
vapur dumanı' Alıntı: aynen ööle.ne kadar bahsedersen o kadar depreşir... Genişletmek için tıkla ... hıhı
minoo Üye greenmile' Alıntı: Pinarrrrrrrrrr hala merak var mi? Genişletmek için tıkla ... Seni öldürürüm Murat
greenmile Üye vapur dumanı' Alıntı: Kaçda gelirsin Genişletmek için tıkla ... Belli olmaz Gecelerin yargici nede olsa
vapur dumanı' Alıntı: Kaçda gelirsin Genişletmek için tıkla ... Belli olmaz Gecelerin yargici nede olsa
minoo Üye pelın_' Alıntı: Kime küfür edıyon Genişletmek için tıkla ... Bücür, kendini zeki sanan elemanın birine
pelın_' Alıntı: Kime küfür edıyon Genişletmek için tıkla ... Bücür, kendini zeki sanan elemanın birine
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap vapur dumanı' Alıntı: Kaçda gelirsin Genişletmek için tıkla ... bi yere gittiğim yok
Tuba.Erva Üye vapur dumanı' Alıntı: herkese de saygı duymak düşer... Genişletmek için tıkla ... saol canım
greenmile Üye minoo' Alıntı: Seni öldürürüm Murat Genişletmek için tıkla ... Sen bana kufur etme yanlisi icerisinde degilsindir umarim
minoo' Alıntı: Seni öldürürüm Murat Genişletmek için tıkla ... Sen bana kufur etme yanlisi icerisinde degilsindir umarim
vapur dumanı Üye 'TUĞ'' Alıntı: bi yere gittiğim yok Genişletmek için tıkla ... yanlış anlamışım ----------Eklendi @ 02:02:28 ---------- Yazıldı @ 02:02:08 ---------- Tuba_erva' Alıntı: saol canım Genişletmek için tıkla ... ne demek..
'TUĞ'' Alıntı: bi yere gittiğim yok Genişletmek için tıkla ... yanlış anlamışım ----------Eklendi @ 02:02:28 ---------- Yazıldı @ 02:02:08 ---------- Tuba_erva' Alıntı: saol canım Genişletmek için tıkla ... ne demek..
pelın_ minoo' Alıntı: Bücür, kendini zeki sanan elemanın birine Genişletmek için tıkla ... bende ama çok pis sınır oldum
minoo' Alıntı: Bücür, kendini zeki sanan elemanın birine Genişletmek için tıkla ... bende ama çok pis sınır oldum
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: Belli olmaz Gecelerin yargici nede olsa Genişletmek için tıkla ... bana diyene bak
greenmile' Alıntı: Belli olmaz Gecelerin yargici nede olsa Genişletmek için tıkla ... bana diyene bak