Modern Warfare 3 İçin Yeni Video!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Modern Warfare 3 İçin Yeni Video!
Call of Duty XP sayesinde bolca çok oyunculu videosu yayınlanan ve Call of Duty Elite ile gündemden düşmeyen Modern Warfare 3 nihayet hikaye bölümünden yeni bir video ile karşımızda.

Infinity Ward tarafından yayınlanan ve Captain Price'ı da iş başında gördüğümüz -aksiyonun dur durak bilmediği- yeni Modern Warfare 3 videosuna biraz aşağıdan göz atabilirsiniz.

[video=youtube;AdKgDVruHfo]http://www.youtube.com/watch?v=AdKgDVruHfo&feature=player_embedded[/video]

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, brqsalvo, viktoreznov ve 3 diğerleri

Burak

Üye
şu kaliteye bak yaaa :yavrum:

• Beğen
Tepkiler: India
viktoreznov

viktoreznov

Üye
şu heyecana şu koşuşturmaya bakın! bu videoyu gördükten sonra yok battelfield'miş tok crysis'miş hepsi çöpe...:alkis:oke:

• Beğen
Tepkiler: India
India

India

Üye
    Konu Sahibi
aynen grafik diyorsan grafik hikaye diyorsan hikaye gerçekten müthiş (özellikle sniper'la makarov'u hedef almak beni heyecanlandırdı)

• Beğen
Tepkiler: viktoreznov
viktoreznov

viktoreznov

Üye
aynen grafik diyorsan grafik hikaye diyorsan hikaye gerçekten müthiş (özellikle sniper'la makarov'u hedef almak beni heyecanlandırdı)
aynen. price bi zakhaev olayını daha makarovla yaşayacak gibi. ama zakhaev i hatırlayıp daha iyi nişan alır gibime geliyor. her şey olabilir... müthiş bi senaryo...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Şu pc yi bir dizseydim :pro:

brqsalvo

brqsalvo

Üye
COD tek geçerim abi :D

fullwar

fullwar

Üye
İki seriyide hatmeşmiş biri olarak BF 3 Beta'ya girince çıkasım gelmedi. MW3 ise senaryosu için bile alınır derim. Aksiyon bombası.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
5-6 ayda bir oyun çıkarmak zorunda degiller biraz bekleyip dolu gelseler keske.Ben MW2'den pek farklı bi oyun göremedim videoda.
Ek bölüm pakedi gibi olmus :bye2:
Beni heyecanlandıran tek oyun Assassins Creed Revelations.

fullwar

fullwar

Üye
5-6 ayda bir oyun çıkarmak zorunda degiller biraz bekleyip dolu gelseler keske.Ben MW2'den pek farklı bi oyun göremedim videoda.
Ek bölüm pakedi gibi olmus :bye2:
Beni heyecanlandıran tek oyun Assassins Creed Revelations.

MW serisi 5-6 ayda bir değil 2 yılda bir çıkar. Bahsettiğin COD3 (PC'ye çıkmadı), COD WaW, COD Black Ops oyunlarını söylüyorsan o oyunlar ismi COD olsada hiçbiri bir MW değil.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
5-6 ayda bir oyun çıkarmak zorunda degiller biraz bekleyip dolu gelseler keske.Ben MW2'den pek farklı bi oyun göremedim videoda.Ek bölüm pakedi gibi olmus :bye2:Beni heyecanlandıran tek oyun Assassins Creed Revelations.
bf'de grafik müthiş senaryo vasat, mw'de senaryo mükemmel grafik vasat. Ac'de bunların ikisi de muhteşem. Eğer ac bir fps oyunu olsaydı hiç biri yanına yaklaşamazdi ki zaten alanında üstüne yok. Ac revelations, konusu açısından bizi de ilgilendiren bir oyun olduğundan hem mw'den hem de bf'den daha fazla beklenilesi bir oyun bence de.

fullwar

fullwar

Üye
bf'de grafik müthiş senaryo vasat, mw'de senaryo mükemmel grafik vasat. Ac'de bunların ikisi de muhteşem. Eğer ac bir fps oyunu olsaydı hiç biri yanına yaklaşamazdi ki zaten alanında üstüne yok. Ac revelations, konusu açısından bizi de ilgilendiren bir oyun olduğundan hem mw'den hem de bf'den daha fazla beklenilesi bir oyun bence de.
BF'de senaryonun vasat olduğunu henüz bilmiyoruz değilmi? :) Daha çıkmadıda((Limited Edition'a 5 gün kaldı. Ahhh Ahhh!) :). MW'de grafikler kötü değil aksine çok iyi. Sadece Crysis 2 ve BF3'ü gördükten sonra bize biraz yavan geldi. Kesin kanıya oyunlar çıktıktan sonra karar verelim. AC Revolutions muhteşem olacak. Ama grafik olarak alanında yarışması gereken Batman Arkham City ve Uncharted 3 Drake's Deception var. Grafik olarak şu anda Crysis 2 hariç BF'nin rakibi yok. Zaten tüm fuarlarda en iyi grafik ödülünü aldı.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
BF'de senaryonun vasat olduğunu henüz bilmiyoruz değilmi? :) Daha çıkmadıda((Limited Edition'a 5 gün kaldı. Ahhh Ahhh!) :). MW'de grafikler kötü değil aksine çok iyi. Sadece Crysis 2 ve BF3'ü gördükten sonra bize biraz yavan geldi. Kesin kanıya oyunlar çıktıktan sonra karar verelim. AC Revolutions muhteşem olacak. Ama grafik olarak alanında yarışması gereken Batman Arkham City ve Uncharted 3 Drake's Deception var. Grafik olarak şu anda Crysis 2 hariç BF'nin rakibi yok. Zaten tüm fuarlarda en iyi grafik ödülünü aldı.
bf 3'ten bahsetmedim zaten. Ayrıca farkettiysen bf ile cod'u karşılaştırdım.

fullwar

fullwar

Üye
Umarım. Hans Zimmer ve Lorne Bolfe işin içindeyse sorun yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt