İşlemci var bide haksızlık etme yaAndroid varya hocam ondan![]()
o yüksek olunca telefon kullanılmadan güzel sıfatını alıyor.O günler geride kaldı 4s ile birlikte.iphone'a rakip zaten vardı.![]()
artık iphone'un güç olarak rakibi yok.vardı dedim zatenİşlemci var bide haksızlık etme yao yüksek olunca telefon kullanılmadan güzel sıfatını alıyor.----------Eklendi @ 22:06:17 ---------- Yazıldı @ 21:52:56 ---------- O günler geride kaldı 4s ile birlikte.
artık iphone'un güç olarak rakibi yok.

Katılıyorum çok büyük ekran bi yerden sonra rahatsız ediyor. Kullanışsız.bence bomba bir telefon değil galaxy nexus un ynında sönük kalmış ama yine zıvanadan çıkan bir ekran boyutu ile ki bu yine ufak htc nin yeni modelleri ve ya yeni tanıtılan galaxy nexus daha da büyük bence ekranları 4" den fazla olmamalı sonuçta telefon bu
doğru serdar ki bu telefonun tanıtımı sönükde kaldı biraz galaxy nexus tanıtılınca peşinden pek ismi çıkmadı(ki nexus da bir şey yapabilmiş değil ya yani anca teknoloji siteleri yer verdi(abartı örnek isterseniz n9 tanıtımında twitter çöktü-iphone 4s tt oldu bir hafta konuşuldu fakat bu telefonlar yok pek ses seda çıkmadı bunlardan))Dokunmatik bir telefonda 3.2-4 inç arası ekran her işi yapmak için yeterli bence.
İphone 3GS'ye ios 5 kurmuslar teste sokmuslar S2'ye yaklasmasına ramak kalmıs bunlar hala iphone'a rakip çıktı diyolar pehh
S2'den ne üstünlügü var bunun 4G'den baska?
Kullandığı ekran çözünürlüğü düşük olduğu için daha yüksek fps veriyor )Hangi testmiş o çok merak ettim.
(Birde şu sonuçlara bakarsak sizin mantığınıza göre iPhone 3gs, 4'ten daha iyi oluyor. Benchmark sonuçları daha yüksekKullandığı ekran çözünürlüğü düşük olduğu için daha yüksek fps veriyor )

telefon harika.. bazı nokia kullancıları yine atıp tutmuş kıskanmakmı desek tarihi sistemi kullanmanın verdiği sinirmi desek .... noktaları siz koyun![]()
yazık ya gerçekten yazık.bence bomba bir telefon değil galaxy nexus un ynında sönük kalmış ama yine zıvanadan çıkan bir ekran boyutu ile ki bu yine ufak htc nin yeni modelleri ve ya yeni tanıtılan galaxy nexus daha da büyük bence ekranları 4" den fazla olmamalı sonuçta telefon bu
İphone 3GS'ye ios 5 kurmuslar teste sokmuslar S2'ye yaklasmasına ramak kalmıs bunlar hala iphone'a rakip çıktı diyolar pehh
S2'den ne üstünlügü var bunun 4G'den baska?