Motorola Bombayı Patlattı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İphone 3GS'ye ios 5 kurmuslar teste sokmuslar S2'ye yaklasmasına ramak kalmıs bunlar hala iphone'a rakip çıktı diyolar pehh |-)
S2'den ne üstünlügü var bunun 4G'den baska?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
İşlemci var bide haksızlık etme ya :zuhaha: o yüksek olunca telefon kullanılmadan güzel sıfatını alıyor.----------Eklendi @ 22:06:17 ---------- Yazıldı @ 21:52:56 ---------- O günler geride kaldı 4s ile birlikte. :oke: artık iphone'un güç olarak rakibi yok.
vardı dedim zaten :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
bence bomba bir telefon değil galaxy nexus un ynında sönük kalmış ama yine zıvanadan çıkan bir ekran boyutu ile ki bu yine ufak htc nin yeni modelleri ve ya yeni tanıtılan galaxy nexus daha da büyük bence ekranları 4" den fazla olmamalı sonuçta telefon bu

pRime.

pRime.

Üye
bence bomba bir telefon değil galaxy nexus un ynında sönük kalmış ama yine zıvanadan çıkan bir ekran boyutu ile ki bu yine ufak htc nin yeni modelleri ve ya yeni tanıtılan galaxy nexus daha da büyük bence ekranları 4" den fazla olmamalı sonuçta telefon bu
Katılıyorum çok büyük ekran bi yerden sonra rahatsız ediyor. Kullanışsız.

Uruloki

Uruloki

Üye
şimdi iphone dan örnek göstericem fan damgası filan yicem ama iphone nun tasarımcılarından biri aynı tasarımı kullanmanlarının nedeni olarak şunu diyor sgs2 yi elime aldığımda bildirim ekranını indirmek zordu fakat ip4 de öyle bir sorun yoktu bizde aynı tasarımı kullanmaya karar verdik

pRime.

pRime.

Üye
Dokunmatik bir telefonda 3.2-4 inç arası ekran her işi yapmak için yeterli bence.

coacoa

Üye
telefon harika..

Uruloki

Uruloki

Üye
Dokunmatik bir telefonda 3.2-4 inç arası ekran her işi yapmak için yeterli bence.
doğru serdar ki bu telefonun tanıtımı sönükde kaldı biraz galaxy nexus tanıtılınca peşinden pek ismi çıkmadı(ki nexus da bir şey yapabilmiş değil ya yani anca teknoloji siteleri yer verdi(abartı örnek isterseniz n9 tanıtımında twitter çöktü-iphone 4s tt oldu bir hafta konuşuldu fakat bu telefonlar yok pek ses seda çıkmadı bunlardan))

----------Eklendi @ 23:56:14 ---------- Yazıldı @ 23:52:34 ----------

yine abartı başka bir örnek az önce gördüm galaxy nexus tanıtıldı haftaya nokia wp7 leri bekliyoruz yani adam bu cihazı çoktan geçmiş he şu an bomba olacal başka bir cihaz sgs3 olur o kadar başka olmaz

Lenneth

Üye
İphone 3GS'ye ios 5 kurmuslar teste sokmuslar S2'ye yaklasmasına ramak kalmıs bunlar hala iphone'a rakip çıktı diyolar pehh |-)

Hangi testmiş o çok merak ettim.

(Birde şu sonuçlara bakarsak sizin mantığınıza göre iPhone 3gs, 4'ten daha iyi oluyor. Benchmark sonuçları daha yüksek :zuhaha: Kullandığı ekran çözünürlüğü düşük olduğu için daha yüksek fps veriyor )

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hangi testmiş o çok merak ettim.

(Birde şu sonuçlara bakarsak sizin mantığınıza göre iPhone 3gs, 4'ten daha iyi oluyor. Benchmark sonuçları daha yüksek :zuhaha: Kullandığı ekran çözünürlüğü düşük olduğu için daha yüksek fps veriyor )

Ben ios 5'den de söz ettim orayı atladın yada atlamak zorunda kaldın sanırım.
Bak burda iphone 3gs ios 5 ile iphone 4'den daha iyi skor almıs.

Yine aynı sekilde ip4 de ios 5 ile 4S'ten sonra en iyi skoru almıs |-)

Lenneth

Üye
Web tarama performansı diyorsunuz, buyrun karşılaştırması. Benchmark testine göre GS2'nin yerden yere vurulması lazım.. |-)

Uruloki

Uruloki

Üye
pistelero yorumunu sil bence

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Niye ki yav sonuçta ios 5 kurulmus ve testte etkisi var ve üstün oldugu bi yanıda var gözüküyor |-)

pRime.

pRime.

Üye
telefon harika.. bazı nokia kullancıları yine atıp tutmuş kıskanmakmı desek tarihi sistemi kullanmanın verdiği sinirmi desek .... noktaları siz koyun :D
:zuhaha: yazık ya gerçekten yazık.

Uruloki

Uruloki

Üye
yerden yere vurmasını istiyorsan aynı ağa bağlı çok daha güvenilir kaynaktan olan bu video yu ki birinin işlemci hızı daha fazla olan gs2 ile yerden yere videosunu öneririm hakan ki bi sitede ip4s önce mobili açıyor gs2 direk normal siteyi adam ip4s den de bilgisayar sitesini seçiyor 4s arkadan gelmesine rağmen bitiriyor gs2 hala yüklüyor ki hem flash açık hemde kapalı şekilde yerden yere var videodada

MezraL123

MezraL123

Üye

Ekran boyutu konusunda katılıyorum..

Ama nexus yanında sönük değil bence. Super amoled ekranı 1 gb ram'i 1.2 ghz çift çekirdekli texas işlemcisi 1080p video vs. zaten aynı sayılır. Ayrıca kevlar fiber kasası ve corning gorilla glass ekranıyla oldukça sağlam. 4.65 gibi dev bi ekran değil 4.3 inclik normalin biraz üstü bi ekrana sahip. Ayrıca tasarımı (bence) nexustan çok daha güzel. Ayrıca fazlasıyla ince ve şık. Tek eksikliği çözünürlük. 4.0 için yeni yılda güncelleme gelicek ve işletim sistemi kafa kafaya olucak. Arayüzü hangisi iyidir tartışılır. Nexusun ekranının iyi olması tek avantajı. Bence bu cihaz alınabilitesi yüksek. Fiyatı 1500 tl civarı olursa alınabilir bence.

Bu arada 720p ekranlı başka bi cihaz da HTC Vigor. Araştırmak isteyen olursa..

Uruloki

Uruloki

Üye
hacı ben yanlış anladım galiba ama neyse

----------Eklendi @ 00:31:05 ---------- Yazıldı @ 00:27:25 ----------

@mezral htc tanıtıldılmadı ama o kadar çözünürlük var nexus da piksel yoğunluğu 316ppi ip4-4s de 326ppi ki bu cihaz sönük kalıyor demedim(he bence sadece donanım özelliklerini etken olarak alma) medyada sönük kaldılar yani millet sanki bu cihazlardan sıkıldı gibi yani o kadar beklenen galaxy nexus bile fazla konuşulmadı

MezraL123

MezraL123

Üye

Pardon da 800 mhzden 600e düşürülmüş bi işlemciyle 1.2 ghzlik çift çekirdekli bi işlemci nasıl eşit olabiliyo? Objektif bi karşılaştırmada sgs2 iphone 4ten bile iyi bi performans sağlarken nasıl olurda 3gs daha iyi olur? Taraflı video ve testleri izleyipte mantıksız yorumlar yapmayın bence. İphone düşmanlığım yok ama körü körünede iphone demek akıllıca değil. Yapmayın lütfen..

----------Eklendi @ 00:37:16 ---------- Yazıldı @ 00:34:46 ----------

@Uruloki.. Özür dilerim ben nexus yanında diyince donanım vs. olarak algıladım.. Haklısın fazla reklamı çıkmadı sadece iphone böyle bi politika izliyo. Yok iphone ile çekildiği idda edilen fotoğraflar yok consept videolar derken iyiden iyiye reklam oluyo ve dolayısıyla büyük ilgi doğuyo. Ama samsung öyle değil.

Uruloki

Uruloki

Üye
@mezral özür dilemene gerek yok ki dediğinde haklısın yani piyasa iphone istiyor onun için beklenti oluşuyor faka böyle cihazlarda olmuyor yalnız dikkatimi çekti hem 7.1 mm cihaz hemde 1800mAh lık batarya var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...