pelın_
gözün aydın hayırlı olsun ama o sevgılıne çok sınırlıyım şuandaarkadaşlar size bi haber benim artık bi sevgilim var...
----------Eklendi @ 00:48:31 ---------- Yazıldı @ 00:48:14 ----------
![]()
gözün aydın hayırlı olsun ama o sevgılıne çok sınırlıyım şuandaarkadaşlar size bi haber benim artık bi sevgilim var...
----------Eklendi @ 00:48:31 ---------- Yazıldı @ 00:48:14 ----------
![]()
Hayırlı olsun Esra Ablaarkadaşlar size bi haber benim artık bi sevgilim var...----------Eklendi @ 00:48:31 ---------- Yazıldı @ 00:48:14 ----------![]()
arkadaşlar size bi haber benim artık bi sevgilim var...----------Eklendi @ 00:48:31 ---------- Yazıldı @ 00:48:14 ----------![]()
: o yurt dışındaki mi 
saçmalama kızım yaaa...
gözün aydın hayırlı olsun ama o sevgılıne çok sınırlıyım şuanda
yurt dışındaki kim be ? Ali adı Diablos varya o işte: o yurt dışındaki mi
![]()

evet doğru arkadaşım...diablo seytan demekti diyimi kutsal damacana filminden hatırladımda
ben gecen sene uye oldum huseyın bey cevap a atamıyorum mesajdan kapasıte dolu dedı gondermedı
şimdi bilgisayar görünümüne geçiş baktım mesaj kutundaki mesajları siltebrikler forumda maxiizdivaç bölümüde açılsın barisaçmalama kızım yaaa...----------Eklendi @ 00:53:18 ---------- Yazıldı @ 00:52:33 ----------yurt dışındaki kim be ? Ali adı Diablos varya o işte![]()
kapıyı açmam ki kolay kolaybeni istemeye bütün maxı gelir artık
![]()
orası neresısaat 1 olunca internet kesiyorlar burda orda durumlar nasıl ?

hee vov sarısın kaynıyodurmoskova rusya
Höyyt ben geldim .... Ama fazla duramayacağim ... Evet , esra ile bir birlikteliği başlamiş bulunuyorum ... Hayırlı olsun vapur dumanim
iyiki varsın . Umarim hep böyle mutlu ve huzurlu , esprili oluruz canimmmm .. Amin .
![]()
kaçasım var oralara burdan sıkıldımburda kar yağıyor 2gündür sıcaklık eksi9
amin tatlım amin..Höyyt ben geldim .... Ama fazla duramayacağim ... Evet , esra ile bir birlikteliği başlamiş bulunuyorum ... Hayırlı olsun vapur dumanim
iyiki varsın . Umarim hep böyle mutlu ve huzurlu , esprili oluruz canimmmm .. Amin .
![]()
amin tatlım amin..