Telefonun sd kartındaki dosyaları harici sd karta taşıma

Sponsorlu Bağlantılar

BU SORUN-

• -UN AYNISIN BENDEDE VAR

Kullanılan: 3 42.9%
  • -A BAKTIM AMA ÇÖZÜM BULAMADIM ÖZÜR KARDEŞ

Kullanılan: 3 42.9%
  • -BEN ÇÖZDÜM :ehe

Kullanılan: 1 14.3%
  • ANKETİ ÖYLESİNE YAPTIM ARKADAŞLAR DENEME AMAÇLI KIZMAYIN HEMEN :)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun sd kartındaki dosyaları harici sd karta taşıma
Androidli samsung galaxy sl modelini ullanıyorum telefona yüklediğim oyunları sd dosyası telefonun kendi sd kartına gidiyo ben bunu nasıl harici sd karta taşıyabilirim örneğin gameloft bir oyun yükledim sd dosyası telefonun kendi hafızasına gidiyo nasıl harici hafızaya taşırım (direk kesip attım olmadı ) yardımlarınızı bekliyorum şimdiden

mavigülen

Üye
Selam,

Ben de aynı sorunları yaşıyorum.

Herhangi ibir fikri olan var mı?

mancukya

Üye

Program bu arkadaslar dosya icindeki programla oyun APklerini patcliyeceksiniz tek tek yapmalisiniz pcde donma gibi yapabilir birakin bitti diye yazi gelicek ve apk kayit ediceksiniz.
Bütün oyunlarda calismiyor bazilarinda calisiyor.
ilk oyunu kaldirin patchlenmis apk kurun Gamleoft klasorunu sd externe koyup deneyin arkadaslar.
Sanirim bu versiyonda daha fazla calisan oyun eklenmis.

mavigülen

Üye

Program bu arkadaslar dosya icindeki programla oyun APklerini patcliyeceksiniz tek tek yapmalisiniz pcde donma gibi yapabilir birakin bitti diye yazi gelicek ve apk kayit ediceksiniz.
Bütün oyunlarda calismiyor bazilarinda calisiyor.
ilk oyunu kaldirin patchlenmis apk kurun Gamleoft klasorunu sd externe koyup deneyin arkadaslar.
Sanirim bu versiyonda daha fazla calisan oyun eklenmis.
Selam,
Sayın mancukya çok teşekkür ederim. Gerçekten çok işimi gördü. Çok sağolun. Bu programın Samsung için olanını buldum. Artık 950 MB'lık gameloft Asphalt 6'yı harici sdkarttan çalışıyor.

Denemedim ancak, başka programları da patch'lenir mi?

İyi çalışmalar.

mancukya

Üye
Bazi oyunlarda calisiyor bazilarinda ise harici kartta _Extarnelsd diye klasor acip oraya atiyor. Sebebini bilmiyorum ama oyunlarin 100 % 60 icin calisir en azindan. deneyip görmek gerekli oyun oyun paylasirsak hangileri calisiyor diye daha faydali olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt