neden sürekli şarjın bitiyo anlamıyorumki!!insan temkinli olur azcık..aaaa çekicem kulaklarını...![]()
yav arkadaş ben üşütmedim havalar soğuk dedim arkadaşlarda üşütme hasta olursun dedi iyi ışte bende rapor alırım dedim üşüten kim[/QUOTE
kim kime ne yapmış? kim üşümüş?haydarmı ısıtacakmış üşüyeni?evlenen kim?evlenen adam üşürmü![]()
5.yi Ne zaman çektilerterminatör de ne batarya var öyle adam filimin beşincisini çekti daha jarşı bitmedi
üşüten sadece ben değilmişimyav arkadaş ben üşütmedim havalar soğuk dedim arkadaşlarda üşütme hasta olursun dedi iyi ışte bende rapor alırım dedim üşüten kim[/QUOTEkim kime ne yapmış? kim üşümüş?haydarmı ısıtacakmış üşüyeni?evlenen kim?evlenen adam üşürmü![]()
![]()
hepimizi gömer oterminatör de ne batarya var öyle adam filimin beşincisini çekti daha jarşı bitmedi
eee adamda para var para varsa mutluluk var mutlıysan uzun ömürlü olursun 
5.yi Ne zaman çektiler
----------Eklendi @ 05:03:49 ---------- Yazıldı @ 05:02:40 ----------
üşüten sadece ben değilmişim![]()
5. yi çekeli çok oldu
5.yi Ne zaman çektiler
üşüten sadece ben değilmişim![]()
bak yine krize girecem.bu gün pek formumdayım![]()
adam bizim gibi üstütmüyordahepimizi gömer oeee adamda para var para varsa mutluluk var mutlıysan uzun ömürlü olursun
![]()

hangi kanalda5.yi Ne zaman çektiler
5. yi çekeli çok oldu
----------Eklendi @ 05:06:53 ---------- Yazıldı @ 05:05:53 ----------
adam bizim gibi üstütmüyorda![]()
üşütürmü o yaaa.oturduğu taburede bile klima vardır onun.totoları kıymetliler
![]()
yağmuru çok severim...Ben üşütmem burda ılık ılık yamur yagıyor
yağmuru çok severim...
----------Eklendi @ 05:11:23 ---------- Yazıldı @ 05:10:45 ----------
çok hemde saatlerce izleyebilirim.hele o yağmurdan sonra yayılan toprak kokusu mest eder beni ....
şarjamı taktın?geldim geldim
he şööle bakalım...ay acıktım bentelefonun şarjı bitti koşarak müdürün ofisinden şarj aletini yürütüm![]()

üşütürsünüz bakbak yaaa oldumu şimdi.banyo yapmayı severim ama ıslanmayı değil der gibi oldu..asıl keyfi orda...şekermisin erimezsin korkma!!!/B]