xLEPRECHAUNx
Üye
dikkat ediyorum ama gece soğuk oluyor bi yandan da iyi olur rapor alma imkanı çıkar hazır hemşirede varken![]()
Mont falan giy hocam baya soğuk hava
dikkat ediyorum ama gece soğuk oluyor bi yandan da iyi olur rapor alma imkanı çıkar hazır hemşirede varken![]()
bu asla olmaz.asla hemde.herkes bişeyden şikayetçi mutlaka olur.Yani evde kaldın sen de----------Eklendi @ 04:33:28 ---------- Yazıldı @ 04:32:27 ----------ya artık rapor almak zor diilki.Aile hekimine git çok ishalim işim de ağır.Halsizlik yapıyor.Çalışamıyorum rapor istiyorum de verir
boşuna hasta etme kendini
![]()
aslında iyi fikir, o değilde rapor aldıktan sonra Ne yapacam ben lojmanda tek başımaevlenaslında iyi fikir, o değilde rapor aldıktan sonra Ne yapacam ben lojmanda tek başıma
evet çok soğuk antalya böyle olursa diğer bölgeleri düşünemiyorum.. Mont değilde ben genelde ayaklardan üşütürümMont falan giy hocam baya soğuk hava

ay gülerken tükürüğüm boğazıma kaçtı ölüyodum
2-3 günlük rapor için biraz tuhaf değilmihadi iyi geceler sağolasın sende... O kadarda hane yav sabah kalkamazsınArkadaşlar kendinize çook iyi bakın.Ben azııcıık uyuyayıım belki mobil girerim.Allaha emanetsiniz.Küpün dibini bulunca haber vereceğğim![]()
ay gülerken tükürüğüm boğazıma kaçtı ölüyodum bana bi 10 dakika yüzümü gözümü yıkıyim geliyorum.gitmeyin biyere heeee
bi kaşık suda boğuluyorsun esra 
evet çok soğuk antalya böyle olursa diğer bölgeleri düşünemiyorum.. Mont değilde ben genelde ayaklardan üşütürüm

ayağımı pek sıcak tutamıyorum ama kafa Bayağı serin .. Zaten işteyim şu anda kaytarıyorum düşündüğün gibi değilNeyse aklıma gelmişşken söyleyim lokman hekim söylemişti sanırım; Ayağını sıcak tut başını serin kendine bir iş bul düşünme derin bilipte yapmadığım şeylerden biri![]()

Sağolasın hadi iyi gecelerneyse kalıın saglicakla benim ıı lar çıift basııyor
![]()

evet yaa tükrüğüm kaçtı boğazıma ölüyodum.daha geçmedi.gıcık devam ediyohoşgeldinNe oldu yav boğuldünmu lkendi kendine

Hep haydarın yüzündenevet yaa tükrüğüm kaçtı boğazıma ölüyodum.daha geçmedi.gıcık devam ediyone güldüm yaa
![]()

Hep haydarın yüzünden
----------Eklendi @ 04:56:28 ---------- Yazıldı @ 04:55:42 ----------
batarya zayıf
----------Eklendi @ 04:56:47 ---------- Yazıldı @ 04:56:28 ----------
biter birazdan
neden sürekli şarjın bitiyo anlamıyorumki!!insan temkinli olur azcık..aaaa çekicem kulaklarını...Hep haydarın yüzünden
----------Eklendi @ 04:56:28 ---------- Yazıldı @ 04:55:42 ----------
batarya zayıf
----------Eklendi @ 04:56:47 ---------- Yazıldı @ 04:56:28 ----------
biter birazdan
ben ne yaptım kine üşütüp 3 gün rapor alan sensin ama
evlen dedin ona güldüm 
yav arkadaş ben üşütmedim havalar soğuk dedim arkadaşlarda üşütme hasta olursun dedi iyi ışte bende rapor alırım dedim üşüten kimben ne yaptım kine üşütüp 3 gün rapor alan sensin ama