Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
tek başına kalıp düşünmekten sende filozof oldun galibaKorkma bende burdayım![]()

tek başına kalıp düşünmekten sende filozof oldun galibaKorkma bende burdayım![]()

korkma yav bi filozofla evlen karşılıklı felsefe yaparsınız![]()

felsefe yaparak zengin olunurmu yav bildiğim kadarıyla filozoflar çulsuz oluyorBilmiyorum zengin olana kadar evlenmeyeceğim![]()

evde kalırsın o zaman bu devirde evlenmek zorBilmiyorum zengin olana kadar evlenmeyeceğim![]()
bu devirde..evet rugan ayakkabılar hemdeevlenmegi düşünmek bir yana evlik ile bir erkeyin hayaleri ne olabilir damatlık giymek ceket kıravat
deri ayakbı filan

evde kalırsın o zaman bu devirde evlenmek zorbu devirde..

cidden bunların hepsini yapabiliyor musun?çok çalısmak lazım çok su an iki işte çalısıyorum biri özel ders veriyorum birde playstation oyun salonu kasasına bakıyorum ve şu an ünüversite 4. sınıfa gidiyorum hayat çok zor ve hedeflerim benim çevreme göre çok yüksek
tövbe deyin yahu bir şeyi 40 kez söylerseniz olurmuş 
dikkat et tam hastalık havası...Yahu hava Ne kadar soğuk dondum valla
haydara söyle onutövbe deyin yahu bir şeyi 40 kez söylerseniz olurmuş
![]()
evet rugan ayakkabılar hemde![]()
dikkat et ama çok önemli uyku..hasta düşersen bunların hiçbirini yapamayabilirsin...evet aynen + dersanem var hafta sonu kpss için ve su an burdayım sabah 10 da uyanacağım :S büyük ihtimal hiç uyumayacağım bazan iki günde bir uyuyorum.komik demi
----------Eklendi @ 04:29:11 ---------- Yazıldı @ 04:28:02 ----------
İşte benim hikayemde bu![]()
dikkat ediyorum ama gece soğuk oluyor bi yandan da iyi olur rapor alma imkanı çıkar hazır hemşirede varkendikkat et tam hastalık havası...

bu asla olmaz.asla hemde.herkes bişeyden şikayetçi mutlaka olur.Yani evde kaldın sen deEvlik hayalerimde birilerini mutlu ede bilmek var. eşim olcak kişiyi gelinlik içinde görmek herkesin mutlu görmek istedigim bir dügün

ya artık rapor almak zor diilki.Aile hekimine git çok ishalim işim de ağır.Halsizlik yapıyor.Çalışamıyorum rapor istiyorum de verirdikkat ediyorum ama gece soğuk oluyor bi yandan da iyi olur rapor alma imkanı çıkar hazır hemşirede varken![]()
boşuna hasta etme kendini 
Altınlar takılar yer almıyor benim damatlık ne renk olmalı hiç düşünmedim
aklına bişeyler geliyor ama..Altınlar takılar yer almıyor benim damatlık ne renk olmalı hiç düşünmedim
aklıma bişeyler geliyor ama..