her android 2.2 yüklü telefon flash 10.1 çalıştırıyor mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
her android 2.2 yüklü telefon flash 10.1 çalıştırıyor mu ?
evet arkadaşlar başlıkta da göründüğü gibi HER android 2.2 yüklü her telefon flash 10.1 çalıştırıyor mu ? Mesela turkcell t10 froyo'ya yükseltirsem flash player çalışacak mı ? Kolay gelsin...

psiko34

psiko34

Üye
benim bildiğim çalıştırı android 2.2 flashı hiç olmadı android marketden skyfire browserı indirirsiniz 2.1 için flash çalıştıran tek browser

atakax

atakax

Üye
bazı android 2.2 telefonlarda flash çalısır t10 da çalışmadığını duydum

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
benim bildiğim çalıştırı android 2.2 flashı hiç olmadı android marketden skyfire browserı indirirsiniz 2.1 için flash çalıştıran tek browser

flash çalışıtırmıyor. sadece flash video

zipper78

Üye
bende de samsung galaxy mini var..adobe flash player yüklenmiyor...galiba işlemciyle alakalı..işlemci hızı en az 1ghz ve ramda 256 mb olması gerekiyormuş..araştırmalarımdan bu çıktı..yani anlıyacağınız hayal kırıklığına uğradım..

burakasd12

burakasd12

Üye
flash player işlemci tipiyle alakalı işlemci arm_v7 olması gerekir

benselamo

Üye
Arkadaslar bende gio kullaniyorum. Flash destegi olan bisey yokmu. Skyfire da yuklenmiyor. Flash 10.1 kurdum oda programlari kitliyor calismiyor. Bir cozumu yokmu...

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Galaxy mini 2.2 iken çalışırmıyordu 2.3.4 yaptım ve evet çalışıyor

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Galaxy mini 2.2 iken çalışırmıyordu 2.3.4 yaptım ve evet çalışıyor

Arkadaşım bende de galaxy mini var bende kiesten 2.3.4 e güncelledim fakat flash playeri yükleyemedim sen nereden yü
kledin bana bir link verir misin

• Beğen
Tepkiler: ege_ege_deniz

ege_ege_deniz

Üye
Arkadaşım bende de galaxy mini var bende kiesten 2.3.4 e güncelledim fakat flash playeri yükleyemedim sen nereden yü
kledin bana bir link verir misin

sana bi sorum olacak galaxy mini de internet geçmişi nasıl temizleniyor lutfen bi bilgn warsa söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt