Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
hap al diycem şimdi bi sürü tepki yağacak yok o ne,yok o bana etki etmiyo,yok içmem.o yüzden artık demiyorum..

----------Eklendi @ 00:34:47 ---------- Yazıldı @ 00:34:08 ----------

ne istiyosan yap :)

• Beğen
Tepkiler: pelın_

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Tnt de garez3 var saat 0:30 ,da dün gece dediki garaz bu gece 0:30da bekledim şimdi çıkar diye saat 3 oldu yok çıkmıyo
bu gece dediyi aslın bu geceymiş dünki gece degilmiş:ehe saat 0:00 dan sonra kafa yicem

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

pelın_

zam geldı bebek para yok :) tuz ucuz

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Tnt de garez3 başladı iyi seyirler

haltie

haltie

Üye
|-)

anılbaran

anılbaran

Üye
:ohannes::eheBak avatara :DAncak ve ancak, ağrıdan dayanamayacağın zaman, koşa koşa doktora gittiğin günden şöyle bir iki hafta sonra geçer :eheZaman her şeyin ilacı değil midir? :ehe[/COLOR][/COLOR]
abi maxiepe hep mobilden giriyom suanda öyle :D ne kadar kaldı askerligin bitmesine nerde yapıyosun :)

haltie

haltie

Üye
İnsanın bu saatte başka neyi gelebilir pelin:ehe Bi tuvaleti bir de uykusu gelir benim öyle oluyor:bilmm

pelın_

dişime kafa atarmısın canım kız vapur :ağlarım:

----------Eklendi @ 00:41:49 ---------- Yazıldı @ 00:41:05 ----------

İnsanın bu saatte başka neyi gelebilir pelin:ehe Bi tuvaleti bir de uykusu gelir benim öyle oluyor:bilmm
bi düşüneyim siyah çok şeyi gelebilir
mesela benim dişime ağrı geldi:)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:ohannes:

:ehe
Bak avatara :DAncak ve ancak, ağrıdan dayanamayacağın zaman, koşa koşa doktora gittiğin günden şöyle bir iki hafta sonra geçer :ehe
Zaman her şeyin ilacı değil midir? :ehe
[/COLOR][/COLOR]
:ehe

pelın_

aha bende izlesemmi:) belkı orkudan ağrıyı unuturum

pelın_

Of of ve yarın benim bütün okula acık büfe sunumumvar umarım yarına kadar kalmaz bu şey

Üst Alt