İçmeyiverin şu zıkkımı ! ! !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
İçmeyiverin şu zıkkımı ! ! !
Bugün sabah sigara almaya gittim bi mavi l&m istedim 5 tl yi uzattım marketçiye 50 kuruş para üstünü bekliyordum marketçi sigaraya zam geldi 6.50 demesin mi başımdan aşşağı kaynar sular döküldü 50 kuruş para üstü beklerken 1.50 lira daha kuzu kuzu bayıldım ve marketten çıkarken sayın başbakanın sözleri kulağımda yankılanıyordu "İçmeyiverin şu zıkkımı"

Sizin zam hakkındaki görüşleriniz nelerdir ???

greenmile

greenmile

Üye
Acilmis bi konu ayrica

y n s c n

y n s c n

Üye
Siyaset girmesin konuya, içmeyelim şu zıkkımı :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hem cebinize hemde sağlıgınıza zarar dumanı içinize çekmekle ne anlıyorsunuz ? ancak kendinizi zehirliyosunuz bırakın içmeyin bence iyi oldu tiryakiler cayarda içmez :alkis

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap
greenmile

greenmile

Üye
Namazada basliyiverelim :ehe

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap ve Mehmet
karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
yani :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu zamlardan sonra milletin daha cok icesi gelir.

greenmile

greenmile

Üye
başlayalım fena mı?

mstf_l

mstf_l

Üye
hem sizin hemde cevrenizdekilerin sagligina hem de hem sizin hem de ulkenin ekonomisine zarar ne icin sizin bir anlık zevkiniz icin vesile olsun bırakın

EFG_07

EFG_07

Üye
ben sigara içmiyorum ancak şuna karşıyım insanların özgürlüğünden kime ne isteyen içer istemeyen içmez , tayyip çıkmış birde enflasyon yok diyor avrupa ve amerikadan daha iyi ekonomimiz olduğunu söylüyor , tabi daha iyi olduğu için herşeye zam geliyor , avrupadan daha iyi ekonomimiz olduğu için avrupada ki Türk lirasına karşılık olarak = ortalama 1500 lira asgari maaş alıyor Türkiye de asgari ücret 1500 liraya yakınmı ? bizim ülkemizde krizin teyet filan geçtiği yok tam tersi krizin alası var ülkemizde ve bu kadar zamın sebebi de bu , eğer bir ülkede sürekli zam oluyorsa bu o ülkenin ekonomisinin kötü olduğunu gösterir , neymiş içmeyinmiş şu zıkkımı sana ne milletin özgürlüğünden isteyen içer istemeyen içmez tayyip milletin özgürlüğüne karışacağına önce ülkenin iç sorunlarını ekonomisini vb. çözsün

umut_bozkurt

Üye
bakın ben tayyipi veya saz arkadaşlarını sevdiğim onları kollamak istediğim için yapmıyorum bu yorumu ama yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım ben bu devirdeki tüm partilere karşıyım hiçbiri sözünün eri değil ama adamlar ekonomiyi yine de iyileştirdı evet asgari ücret çok değil geçinilebilecek seviyeden az miktarda ama bir de önceki dönemleri düşünsenize borç batağı içindeydik çevre ülkelere imf ye olan borcumuzu ödeyemeyecek seviyede idik şimdi ekonomimiz yavaş yavaş olsa da gelişmekte bunu da görmezlikten gelemeyiz sigara ve alkole olan zamlara da karşı değilim evet kimsenin içmeyin şu zıkkımı demeye hakkı yok ama keyfin iş yapıyorsan da belirtilen bedeli neyse ödeyeceksin yine en azından sigara ve alkole zam yapıldı bir de aklınıza 70 ler gelsin hergün mecburi ihtiyaçların birine zam geliyordu

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sigaranın zamlandığına sevinenlerdenim ...
İnsana en ufak katkısı olmayan , haddinden fazla zarar veren bir alışkanlıktan uzak durabilirsiniz bu zamlarla beraber ... Bu zamları böyle değerlendirin :)

• Beğen
Tepkiler: _SiyabeNd_ ve Tuba.Erva
greenmile

greenmile

Üye
hem sizin hemde cevrenizdekilerin sagligina hem de hem sizin hem de ulkenin ekonomisine zarar ne icin sizin bir anlık zevkiniz icin vesile olsun bırakın

ülkenin ekonomisine zarar mı?

umut_bozkurt

Üye
aynen ülkenin ekonomisine ne zararı varki

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
gecen icmeye calistim beceremedim

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
belkı bırakmanıza vesile olur ne dyım
ıcmeyın bencede
ben babamla cok ugrastım ama bırakmıyo adam
belkı siz yol yakınken dönersınız
tabı ıstıyosanız :)

Burak

Üye
ben evde kimseye sigara ıcırmıyom.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
mstf_l

mstf_l

Üye
ülkenin ekonomisine zarar mı?
O tutunlerin cogunlugu amerika olmak uzere baska ulkelerde uretiliyor cok az bir kısım turk malı ayrıca turkiye deki en buyuk sigara satıcıları yabancı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...