Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesitelefon tavsiyesi (yardım)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quad4core
Üye
Konu Sahibi
gio almaya karar verdim telefoncu 600 lira dedi alayım mı
baranselona
Üye
Gionun fiyati 600 lira degil ki.. 450-500 arasi
y n s c n
Üye
450 tl felandı en son gio, ötv'den geldiyse bilemem.
quad4core
Üye
Konu Sahibi
ötv'den dolayı pahalanmış bulunduğum yerde 600 lira internette ne kadar
baranselona
Üye
teknosada 550 lira olmuş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
değilde samsung monte 500 lira olmuş star wifi 430 lira olmuş c6-01 680 lira olmuş...
valla zamanında almışız cihazları ya monte 500 lira ne demek c6-01 680 lira ne demek ya... hadi onları geçtimde star wifi 430 lira usta... yazık alacaklara ama 50 lira indirim çeki var teknosada 500 e falan alır gio alacak olan arkadaş...
S8500 wave kullanan biri olarak bada işletim sistemini tavsiye etmem. O fiyata android bi cihaz alsan senin işini daha iyi görür. Ama benim görüşüm 2. el bi telefon almanda. 500 tl bile versen alıcağın telefon bi sene götürmez bence. Şimdi bile çift çekirdekli yüksek çözünürlüklü birsürü telefon varken seneye kimbilir neler çıkar. Tanıdığın iyi bi telefoncu varsa yada biraz araştırma yapabilirsen temiz bi 2. el telefon alman daha iyi. Daha iyi donanımsal özellikli daha uzun süre gidicek daha iyi bi telefona daha ucuza sahip olabilirsin. Ama illa bu telefonlar arasından bi seçim yap dersende Lg optimus me öneririm..
valla zamanında almışız cihazları ya monte 500 lira ne demek c6-01 680 lira ne demek ya... hadi onları geçtimde star wifi 430 lira usta... yazık alacaklara ama 50 lira indirim çeki var teknosada 500 e falan alır gio alacak olan arkadaş...