Telefon Tavsiyesi telefon tavsiyesi (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quad4core

quad4core

Üye
    Konu Sahibi
gio almaya karar verdim telefoncu 600 lira dedi alayım mı

baranselona

baranselona

Üye
Gionun fiyati 600 lira degil ki.. 450-500 arasi

y n s c n

y n s c n

Üye
450 tl felandı en son gio, ötv'den geldiyse bilemem.

quad4core

quad4core

Üye
    Konu Sahibi
ötv'den dolayı pahalanmış bulunduğum yerde 600 lira internette ne kadar

baranselona

baranselona

Üye
teknosada 550 lira olmuş

değilde samsung monte 500 lira olmuş star wifi 430 lira olmuş c6-01 680 lira olmuş...

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
teknosada 550 lira olmuş

değilde samsung monte 500 lira olmuş star wifi 430 lira olmuş c6-01 680 lira olmuş...

ben demiştim çıkar fiyatı diye allahtan kampanyadan yararlandım aldım 550 liraya iyiki acele etmişim :) c6 01 almakla

baranselona

baranselona

Üye
ben demiştim çıkar fiyatı diye allahtan kampanyadan yararlandım aldım 550 liraya iyiki acele etmişim :) c6 01 almakla

valla zamanında almışız cihazları ya monte 500 lira ne demek :) c6-01 680 lira ne demek ya... hadi onları geçtimde star wifi 430 lira usta... yazık alacaklara ama 50 lira indirim çeki var teknosada 500 e falan alır gio alacak olan arkadaş...

MezraL123

MezraL123

Üye
peki Samsung S5253 Wave nasıl bi telefon aradığım özellikler bu telefondada var

S8500 wave kullanan biri olarak bada işletim sistemini tavsiye etmem. O fiyata android bi cihaz alsan senin işini daha iyi görür. Ama benim görüşüm 2. el bi telefon almanda. 500 tl bile versen alıcağın telefon bi sene götürmez bence. Şimdi bile çift çekirdekli yüksek çözünürlüklü birsürü telefon varken seneye kimbilir neler çıkar. Tanıdığın iyi bi telefoncu varsa yada biraz araştırma yapabilirsen temiz bi 2. el telefon alman daha iyi. Daha iyi donanımsal özellikli daha uzun süre gidicek daha iyi bi telefona daha ucuza sahip olabilirsin. Ama illa bu telefonlar arasından bi seçim yap dersende Lg optimus me öneririm..

coacoa

Üye
valla zamanında almışız cihazları ya monte 500 lira ne demek :) c6-01 680 lira ne demek ya... hadi onları geçtimde star wifi 430 lira usta... yazık alacaklara ama 50 lira indirim çeki var teknosada 500 e falan alır gio alacak olan arkadaş...
bu ne abi herşeye zam bugün bakkala gidip sigara alınca ağzıma geleni saydım adam tip tip baktı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt