vapur dumanı
Üye
sen cezalıyken çok rahattım yahu niye geldinki sen?vapurun sobasından uzakta dur bak kurbanlık kuzu arıyor![]()
sen cezalıyken çok rahattım yahu niye geldinki sen?vapurun sobasından uzakta dur bak kurbanlık kuzu arıyor![]()
ben cezalıyken mi
sen cezalıyken çok rahattım yahu niye geldinki sen?

iyi geceler ortakGüzeeelŞşşşt!.. Yaramazlık yok!..
Cinsellikle ilgili konular çok hassastır ve ince bir dengenin korunmasını gerektirir.
Esas olan bunların tabu olmadığı ve forumumuzda hakkında yazılabileceğidir.
Ancak her özgürlük gibi bunun da bir sınırı vardır.
Biz burada ne aşırı geniş düşünen insanları ne de aşırı yobaz kişileri esas alırız.
İkisini toplar ikiye böler ve o şekilde standardı buluruz.
Fikirlerini açıklama özgürlüğü esas, evet. Ama sınırı, diğerlerinin forumda seviyesi kaçmış muhabbetlere maruz kalmama haklarıdır.
Yazılanlarda kötü niyet elbette yoktur. Ancak bir konuya yazarken, sahip olduğunuz iradeden ziyade, o yazının okunacağı beyinlerde yaratacağı etkileri hesap ederek yazmalıyız. Günlüğümüze yazı yazmıyoruz neticede, birileri okusun diye yazıyoruz.
Sonuç olarak;
İpin ucunun kaçmaya elverişli olduğu konulardaki tedbirlerimiz biraz daha sıkıdır
Anlayışınız için teşekkürler.
İyi geceler MaxiCep![]()

özelmi attı sana bide[sıze="2"]mesele o değil, beni tehtih eder gibi özel mesaj atmalar onuda geçtim burda herkes beni biliyor ne oldugumu kım oldugumu ne hakla abaza damgası vuruyor bunca yıldan sonra ? Bılıyon sen onun kım oldugunu.[/sıze]
Orda boşuna mı yazıyor o örnek üyee biliyoruz biz seni =))mesele o değil, beni tehtih eder gibi özel mesaj atmalar onuda geçtim burda herkes beni biliyor ne oldugumu kım oldugumu ne hakla abaza damgası vuruyor bunca yıldan sonra ? Bılıyon sen onun kım oldugunu.
yahu kimsenin sana bir şey dediği yok.yapma böle..mesele o değil, beni tehtih eder gibi özel mesaj atmalar onuda geçtim burda herkes beni biliyor ne oldugumu kım oldugumu ne hakla abaza damgası vuruyor bunca yıldan sonra ? Bılıyon sen onun kım oldugunu.
sagolOrda boşuna mı yazıyor o örnek üyee biliyoruz biz seni =))

yahu kimsenin sana bir şey dediği yok.yapma böle..

iyi geceler öyleyse.bu arada kovmayacaksınız sandım yav esraa sagolsun kovdu ben gider ... iyi geceler![]()
![]()
[sıze="2"][/sıze]
[sıze=1]----------eklendi @ 01:53:55 ---------- yazıldı @ 01:53:17 ----------[/sıze]
[sıze="2"] iyi geceler öyleyse.[/sıze]
tebrikler binbaşım
yahu kimsenin sana bir şey dediği yok.yapma böle..
tekrardan iyi gecelerr...[sıze="3"]yeterli açıklamayı adminimiz yapmış
Iyi geceler.[/sıze]
be benim ikinci binbaşı oluşum.bu sefer o kadar heyecanlı olmadı
tebrikler binbaşımtekrardan iyi gecelerr...
bu arada kovmayacaksınız sandım yav esraa sagolsun kovdu ben gider ... iyi geceler![]()
![]()