Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

Ata yine rüzgar gibi geldi geçti iyi gecler:good:

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

Burak

Üye
mesele o değil, beni tehtih eder gibi özel mesaj atmalar onuda geçtim burda herkes beni biliyor ne oldugumu kım oldugumu ne hakla abaza damgası vuruyor bunca yıldan sonra ? Bılıyon sen onun kım oldugunu.

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı, Elektr0 ve pelın_
Elektr0

Elektr0

Üye
Güzeeel :DŞşşşt!.. Yaramazlık yok!.. :angry:

:eheCinsellikle ilgili konular çok hassastır ve ince bir dengenin korunmasını gerektirir.
Esas olan bunların tabu olmadığı ve forumumuzda hakkında yazılabileceğidir.
Ancak her özgürlük gibi bunun da bir sınırı vardır.
Biz burada ne aşırı geniş düşünen insanları ne de aşırı yobaz kişileri esas alırız.
İkisini toplar ikiye böler ve o şekilde standardı buluruz.
Fikirlerini açıklama özgürlüğü esas, evet. Ama sınırı, diğerlerinin forumda seviyesi kaçmış muhabbetlere maruz kalmama haklarıdır.
Yazılanlarda kötü niyet elbette yoktur. Ancak bir konuya yazarken, sahip olduğunuz iradeden ziyade, o yazının okunacağı beyinlerde yaratacağı etkileri hesap ederek yazmalıyız. Günlüğümüze yazı yazmıyoruz neticede, birileri okusun diye yazıyoruz.
Sonuç olarak;
İpin ucunun kaçmaya elverişli olduğu konulardaki tedbirlerimiz biraz daha sıkıdır :)

Anlayışınız için teşekkürler.

İyi geceler MaxiCep :bye2:
iyi geceler ortak :d:

pelın_

[sıze="2"]mesele o değil, beni tehtih eder gibi özel mesaj atmalar onuda geçtim burda herkes beni biliyor ne oldugumu kım oldugumu ne hakla abaza damgası vuruyor bunca yıldan sonra ? Bılıyon sen onun kım oldugunu.[/sıze]
özelmi attı sana bide

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bana agır metal müzük önerin dinlerken uykum açılsın

• Beğen
Elektr0

Elektr0

Üye
mesele o değil, beni tehtih eder gibi özel mesaj atmalar onuda geçtim burda herkes beni biliyor ne oldugumu kım oldugumu ne hakla abaza damgası vuruyor bunca yıldan sonra ? Bılıyon sen onun kım oldugunu.
Orda boşuna mı yazıyor o örnek üyee biliyoruz biz seni =))

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
yahu kimsenin sana bir şey dediği yok.yapma böle..

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Valla ya salla gıtsın

Elektr0

Elektr0

Üye
bu arada kovmayacaksınız sandım yav esraa sagolsun kovdu ben gider ... iyi geceler :d: :kop:

minoo

minoo

Üye
Yeterli açıklamayı adminimiz yapmış :oke:
İyi geceler.

• Beğen

Burak

Üye
kimseye bisey dedigim yok,
saksı oldugumu bilmek güzeldi sadece. Her sözüm dudaklarda gulus oldu, donme ıhtımalı yok artık o gulusler dus oldu. Iyı geceler :maxicep:

Üst Alt