neyse ben kaçar arkadaşlar görüşürüz :bye2: tuğ 3 ü geçerek gelir :D
vapur dumanı Üye 'TUĞ'' Alıntı: neyse ben kaçar arkadaşlar görüşürüz Genişletmek için tıkla ... tuğ 3 ü geçerek gelir
Elektr0 Üye vapur dumanı' Alıntı: burak kardeşimizin elini verip vermemsi konusunda tartışıyorduk Genişletmek için tıkla ... kime verecekmiş elini ? ----------Eklendi @ 01:24:27 ---------- Yazıldı @ 01:23:54 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: neyse ben kaçar arkadaşlar görüşürüz Genişletmek için tıkla ... lan nereye ben git dedim mi ?
vapur dumanı' Alıntı: burak kardeşimizin elini verip vermemsi konusunda tartışıyorduk Genişletmek için tıkla ... kime verecekmiş elini ? ----------Eklendi @ 01:24:27 ---------- Yazıldı @ 01:23:54 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: neyse ben kaçar arkadaşlar görüşürüz Genişletmek için tıkla ... lan nereye ben git dedim mi ?
Burak Üye vapur dumanı' Alıntı: burak kardeşimizin elini verip vermemsi konusunda tartışıyorduk Genişletmek için tıkla ...
vapur dumanı' Alıntı: burak kardeşimizin elini verip vermemsi konusunda tartışıyorduk Genişletmek için tıkla ...
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: iyi gecelr Genişletmek için tıkla ... dur kız yoldurma kendini bana!!!!
Elektr0 Üye vapur dumanı' Alıntı: tuğ 3 ü geçerek gelir Genişletmek için tıkla ... gelirse benden selam'ı söylee onun alnını karışlayacagımıda söyle
vapur dumanı' Alıntı: tuğ 3 ü geçerek gelir Genişletmek için tıkla ... gelirse benden selam'ı söylee onun alnını karışlayacagımıda söyle
pelın_ vapur dumanı' Alıntı: dur kız yoldurma kendini bana!!!! Genişletmek için tıkla ... yok kız ben burdayım ne gıtmesı
vapur dumanı' Alıntı: dur kız yoldurma kendini bana!!!! Genişletmek için tıkla ... yok kız ben burdayım ne gıtmesı
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: iyi gecelr Genişletmek için tıkla ... yav nereye pişştttt ----------Eklendi @ 01:27:15 ---------- Yazıldı @ 01:26:22 ---------- vapur dumanı' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... soba borusu daha yakışırdı bence
pelın_' Alıntı: iyi gecelr Genişletmek için tıkla ... yav nereye pişştttt ----------Eklendi @ 01:27:15 ---------- Yazıldı @ 01:26:22 ---------- vapur dumanı' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... soba borusu daha yakışırdı bence
vapur dumanı Üye Elektr0' Alıntı: yav nereye pişştttt ----------Eklendi @ 01:27:15 ---------- Yazıldı @ 01:26:22 ---------- soba borusu daha yakışırdı bence Genişletmek için tıkla ... bak yaaa neden aklıma gelmediki buu bakıyorumda yakından takip ediliyorum.ben bile unutmuştum
Elektr0' Alıntı: yav nereye pişştttt ----------Eklendi @ 01:27:15 ---------- Yazıldı @ 01:26:22 ---------- soba borusu daha yakışırdı bence Genişletmek için tıkla ... bak yaaa neden aklıma gelmediki buu bakıyorumda yakından takip ediliyorum.ben bile unutmuştum
Elektr0 Üye haydaravısyon' Alıntı: onun Soba borusu gibi inat damarı var Genişletmek için tıkla ... yaa o kdar da soba borusu takarım köyde çok akıllıdırlar ne dersem yaparlar yaa
haydaravısyon' Alıntı: onun Soba borusu gibi inat damarı var Genişletmek için tıkla ... yaa o kdar da soba borusu takarım köyde çok akıllıdırlar ne dersem yaparlar yaa
pelın_ Elektr0' Alıntı: hadi beni kovun ben gideyim yaa Genişletmek için tıkla ... kovmak yok ----------Eklendi @ 01:31:29 ---------- Yazıldı @ 01:31:11 ---------- Praetor' Alıntı: Var mı rapor edilecek başka vukuat?.. Mesai bittiyse artık yatacağım da Genişletmek için tıkla ... şimdilik yok
Elektr0' Alıntı: hadi beni kovun ben gideyim yaa Genişletmek için tıkla ... kovmak yok ----------Eklendi @ 01:31:29 ---------- Yazıldı @ 01:31:11 ---------- Praetor' Alıntı: Var mı rapor edilecek başka vukuat?.. Mesai bittiyse artık yatacağım da Genişletmek için tıkla ... şimdilik yok
Elektr0 Üye Praetor' Alıntı: Var mı rapor edilecek başka vukuat?.. Mesai bittiyse artık yatacağım da Genişletmek için tıkla ... abi vapur dumanı kalemi mi aldı
Praetor' Alıntı: Var mı rapor edilecek başka vukuat?.. Mesai bittiyse artık yatacağım da Genişletmek için tıkla ... abi vapur dumanı kalemi mi aldı
Burak Üye Praetor' Alıntı: Var mı rapor edilecek başka vukuat?..Mesai bittiyse artık yatacağım da Genişletmek için tıkla ... gece gece moralimi 0a indirip bide abaza damgası vuran yönetımıne tesekkurler ata abi.
Praetor' Alıntı: Var mı rapor edilecek başka vukuat?..Mesai bittiyse artık yatacağım da Genişletmek için tıkla ... gece gece moralimi 0a indirip bide abaza damgası vuran yönetımıne tesekkurler ata abi.