Burak
Üye
romantik şey seni![]()

romantik şey seni![]()

yazdığını görmemişim.geçmiş olsun sanada.şikayetler aynıysa söylediklerimi al sende.iyi gelir..Ayy sağol bi geçmiş olsun diyenim çıktı...![]()
içindeki pislik çıktı ataSanmam
Bebelere bulaştıracağım
Yarın içtimada yüzlerine yüzlerine hapşıracağım!!! NıhahahhahhahahaaSağol dostum
Yazdım bir kenara dostum
![]()

şimdi nöbetçi eczane bul nurofen al bir tane 1 tane duact 1 tanede strefen yada strepsis pastil.zımba gibi olursun..
yanlız bunları 8 saat arayla alıcaksın. pastili 4-6 saatte alabilrisin..![]()

yaptım pekıCalisirsan olacak![]()

Mesajlarin sag alt kosesindeki en sagdaki kisma bak alinti yapmak istedigin mesajlari isaretle orda olmasi lazim gerci mobilimde----------Eklendi @ 00:50:35 ---------- Yazıldı @ 00:49:27 ----------Yok len sevdigimden dusunuyorum komikliklerin aklima geldi birden![]()
. Bende senı sevıyom hayatım 
benim ki uzun süredir Pc karşısında durmaktan kaynaklanıyorkas gevşeticinin hap olanı var onlardan kullan kremden3 kat faydasını görmüştüm
hayatim hahaha. Bende senı sevıyom hayatım
![]()

hosgeldın yahu yenı goruyom baknurofen hiç bir işe yaramıyor...kendimden biliyorum..![]()

Rica ettimyaptım pekı![]()

hayatim hahaha![]()

NE demek her zaman diyecektim de... Kötü bir dilek olurdu buAyy sağol bi geçmiş olsun diyenim çıktı...![]()
Şu anda?
şimdi nöbetçi eczane bul nurofen al bir tane 1 tane duact 1 tanede strefen yada strepsis pastil.zımba gibi olursun..
yanlız bunları 8 saat arayla alıcaksın. pastili 4-6 saatte alabilrisin..![]()

nurofeni tek kullanırsan yaramaz..destekleyicidir o..
nurofen hiç bir işe yaramıyor...kendimden biliyorum..![]()
iyi arkadaşlar ne desem muhalifsiniz.çekin oturun o zaman..NE demek her zaman diyecektim de... Kötü bir dilek olurdu buŞu anda?
Tavsiye için teşekkürler ama benim daha iyi fikirlerim var
hasta olup istirahat alıp yatmak gibi
Bırak eczane almayı sokağa çırılçıplak çıkıp koşabilirim bile
Ama bu durumda alacağım istirahatin uzunluğu beni çok korkutuyor
Doğa anaya karışmayalım en iyisi![]()
tşk ederim herkeslere...zorladım biraz ama neyse..![]()

NE demek her zaman diyecektim de... Kötü bir dilek olurdu buŞu anda?
Tavsiye için teşekkürler ama benim daha iyi fikirlerim var
hasta olup istirahat alıp yatmak gibi
Bırak eczane almayı sokağa çırılçıplak çıkıp koşabilirim bile
Ama bu durumda alacağım istirahatin uzunluğu beni çok korkutuyor
Doğa anaya karışmayalım en iyisi![]()
Burak sen kesfedilmeyi bekleyen birisin var ya elinden tutan olsa suan cok farkli bi yerlerde olabilirdin

(Türk kızları için) Adriana Lima sendromu yükleniyor... ██████████████_________| %72,03
puhaha arkadaşın biri yazmış![]()

(Türk kızları için) Adriana Lima sendromu yükleniyor... ██████████████_________| %72,03 puhaha arkadaşın biri yazmış![]()