Nokia Telefonlarının üstün kamera performansı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Telefonlarının üstün kamera performansı

Akıllı telefonlar artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi...
Bulundurduğu özellik ve donanımlarıyla pc, müzik çalar, oyun konsolu, digital kamera vb birçok ihtiyacımız olan teknolojiyi içerİsinde bulunduruyor...
Özelliklede son 3 yılda digital kameraları zorlayaan çözünürlüklerde hatta daha iyiside diyebileceğimiz kameraya sahip cep telefonları üretilmekte...
Her ne kadar kamerası optik zoom yapabilen bir telefon için daha erken olsada gecelecekte digital kameraların yerini artık akıllı cep telefonları alacak...

Peki ya hangi markanın kamerası daha başarılı?
Yaklaşık 15 gün boyunca yaptıgım testler, izlediğim videolarla Nokia ve sony ericcson telefonları bu konuda rakiplerini geride bırakıyor
Lg, İphone, Motorola, Htc ve samsung akıllı telefonlardaki kameralar 1080p HD video kayıt özelliğine sahip olsada Nokia ve sony'in 720p HD video kayıt edebilen telefonları kadar başarılı değiller...
Özellikle Nokia'nın kamera konusunda çok başarılı bir marka olduğunu hepimiz biliyoruz...
Kısaca bir özet geçersen Şuan için en iyi kameralara sahip telefonlar Nokia'da...

İlgi alanları diğer forum olan arkadaşlar bencilliğiniz ve saygısızlığını yüzünden ''Nokia'yı seviyorum çünkü'' konusu silindi... Nokia kullanmıyorsunuz ama gelip burada Nokia başlığında olmadık şeyler yazıyorsunuz...
Beğensenizde beğenmesenizde bu başlıkları açmaya devam edeceğim... Ya size yakışanı yapın yada hiç yapmayın siz bilirsiniz...

ÖRNEKLER:

NOKİA N8 VİDEO ÇEKİM (720p 12 megapiksel)
Video açıldıktan sonra videonun alt menüsünden çözünürlüğü 720p HD yapın...

[video=youtube;VMNmhU7qImo]http://www.youtube.com/watch?v=VMNmhU7qImo&feature=related[/video]

NOKİA C7 VİDEO ÇEKİM (720p 8 megapiksel)

Video açıldıktan sonra videonun alt menüsünden çözünürlüğü 720p HD yapın...

[video=youtube;o4tfKCuK83M]http://www.youtube.com/watch?v=o4tfKCuK83M&feature=related[/video]

Peki ya bir videonun kalitesi nereden belli olur derseniz...
Çektiğiniz videoları LED ve LCD ekranlarda izleyin... Eğer videonuz kaliteli renkler canlı ve pikseller sorunsuz ise ise işte o görüntü iyi bir görüntüdür :)
Bunu anlatmama gerek yok zaten göz anlar herşeyi :)

• Beğen
Tepkiler: inanomer, Cezzbedici3, mesut1979 ve 4 diğerleri

n000k

n000k

Üye
teşekkürler arkadaşım :) :alkis

Jerkez38

Jerkez38

Üye
güzel bir konuya değinmişsin arkadaşım :oke:

spartuas

spartuas

Üye
Teşekkürler :)

Burak

Üye
sağol tesekkürler :)

kpln04

kpln04

Üye
ya zaten nokianın kamera performansına kim laf edebilir ki

kraldost

kraldost

Üye
aynen katılıyorum sağol kardeşim

EFG_07

EFG_07

Üye
teşekkürler güzel paylaşım...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokiadaki kamera performansı zaten ortada ve carl zeiss tessar la sözleşmesi var :oke:

• Beğen
Tepkiler: Burak
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
babam iphone4 aldı 32'lik. Dün az çok kurcaladim ekranı gerçekten mükemmel dokunmatik hassasiyeti tartışılamaz derecede güzel ama multitask olsun kamera olsun abi benim telefona yaklaşamiyor bile

valent

valent

Üye
Teşekkürler kardeşim biz nokia kullanıcıları bunları iyi biliyoruz ama buraya gelip abuk subuk yorumlar yapan androidciler için iyi bir paylaşım :tşk:

suat1111

suat1111

Üye
bencede s2 var bende n8 imi özledim

mirzasinan

mirzasinan

Üye
güzel araştırma

anılbaran

anılbaran

Üye
güzEL konu olmuş.konuyu acan arkadas bendensin :)

M-T

M-T

Üye
Arkdaşlar konuyu açan benim ama yanlış bir anlaşılmadan dolayı bir süre banladım belki banım açılabilir açılmazsada 24.10.2011 tarihinde görüşmek üzere :)
O tarihten itibaren yeni ve ilginizi çekecek konuları sizlerle paylaşacagım... iyi forumlar :)

n000k

n000k

Üye
Arkdaşlar konuyu açan benim ama yanlış bir anlaşılmadan dolayı bir süre banladım belki banım açılabilir açılmazsada 24.10.2011 tarihinde görüşmek üzere :)
O tarihten itibaren yeni ve ilginizi çekecek konuları sizlerle paylaşacagım... iyi forumlar :)
dostum noldu kimi panpişledin cezalandırdılar seni :islik

asfenerli

asfenerli

Üye
ya gülmeyin ama benim bir sorum olacak size

ben c6-01 kullanıyorum süper video çekmek için yapmam gereken ayarlar var mı?

mesela görüntü kalitesi ne olmalı

ç.ç.iso

Üye
bende de n8 var video çekimi el kamaralarından daha iyi.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt