Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok acil bi bakarmısınız !(hard format)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dingil34,5
Üye
Konu Sahibi
Çok acil bi bakarmısınız !(hard format)
c5-00a hack yapıcam hard format atmam gerek ama atamadım *3yes bide açma kapama olmuyo
Tuba
Üye
doğru tuş kombinesi telefonu düz bir zeminde iken formatlamaya çalışın muhtemelen biri eksik işlemlerden.... tel kapalı iken işleme başlayın birinden yardım alın çünkü aynı anda basılı olmalı 3 tuş basılı iken sonrada power tuşu... format işlemi tamamlanır...
doğru tuş kombinesi telefonu düz bir zeminde iken formatlamaya çalışın muhtemelen biri eksik işlemlerden.... tel kapalı iken işleme başlayın birinden yardım alın çünkü aynı anda basılı olmalı 3 tuş basılı iken sonrada power tuşu... format işlemi tamamlanır...
telefon açık iken yapılanlar hard format olmaz fabrika ayarlarına geri dönüş olur ki 5800da arkadaşım virüsleri bunla gideremedi ama hard formatda kökten gitti birinden yardım alarak atmaya çalış birazda bekle hemen bırakma basmayı
telefon açık iken yapılanlar hard format olmaz fabrika ayarlarına geri dönüş olur ki 5800da arkadaşım virüsleri bunla gideremedi ama hard formatda kökten gitti birinden yardım alarak atmaya çalış birazda bekle hemen bırakma basmayı
3 çeşit format vardır soft format sadece ayarlar sıfırlanır...virüsler için etkili değildir
detaylı soft format bununla ise ajanda notlar rehber ve benzeri uygulamalar silinir ve ayarlar sıfırlanır her şey ilk aldığın güne döner virusler için % 30 etkili diyebiliriz
hard format telefon kapalı iken yapılır virüsler için %60 etkili diye biliriz
eğer hard format ile de sorunu çözemezseniz Yazılımı güncelleme veya eski yazılımı yeniden yükleme işlemi buda başarılı olmaz ise FirmWare güncellemesi ile sorunu çözümleyeye bilirsiniz...
Arkadaşın sorunu virüs değilde ufak bir sorun ise deteylı formatda yardımcı olur...