Samsung galaxy s ıı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NiCKiMYoK

NiCKiMYoK

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s ıı
Arkadaşlar sizden bir ricam olcak Selahaddin Çakır'ın yaptığı yorumu beğenirmisiniz lütfen baya bir mağdurum :(

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD

mstf_l

mstf_l

Üye
kardes kesinlikle haklısın face im olsa begenirdim
gelelim sorunlarina o sorunlara normal sorunlar demekte haklılar cunku onlar butun gs2 lerde var 1000 kusur liraya alınan telefon deme samsung iste

----------Eklendi @ 08:57:17 ---------- Yazıldı @ 08:55:40 ----------

unutmadan o sorunlar sonraki guncellemelerde duzeltildi diyorlar bi arastir istersen

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
samsung servisine ver çağrı merkezini arama yakup denen bi adam çıktı yardımcı bile olmadı o yüzden türkiyede telefonumu servise vermemeye çalışıyorum

NiCKiMYoK

NiCKiMYoK

Üye
    Konu Sahibi
kardes kesinlikle haklısın face im olsa begenirdim
gelelim sorunlarina o sorunlara normal sorunlar demekte haklılar cunku onlar butun gs2 lerde var 1000 kusur liraya alınan telefon deme samsung iste

----------Eklendi @ 08:57:17 ---------- Yazıldı @ 08:55:40 ----------

unutmadan o sorunlar sonraki guncellemelerde duzeltildi diyorlar bi arastir istersen

Ya sadece ekrandaki pixel hatası benim moralimi bozuyor diğerleri pek önemli değil benim için onu değiştirseler sorun yok sanki başkasına bağımlı çalışıyorlar kendi ekranını kendileri üretiyorlar

----------Eklendi @ 13:08:24 ---------- Yazıldı @ 13:06:57 ----------

samsung servisine ver çağrı merkezini arama yakup denen bi adam çıktı yardımcı bile olmadı o yüzden türkiyede telefonumu servise vermemeye çalışıyorum

Samsung servisi tam bir rezillik sıra bekliyorum orda duran kadın bağırıyo çağırıo müşteriye şeytan dedi vur telefonu kafasına sussun kocaman firma böyle olmaması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt