Siri'yle Muhabbet Edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Siri'yle Muhabbet Edin
Apple daha önce iPhone 4S'i açıkladığında, yeni özelliği Siri'nin iOS 5 ile gelmeyeceği ve iPhone 4S'e özel olacağın belirtilmişti. iOS 5 ile iPhone 4'lere geleceğini düşünenler, güncellemenin yayınlanmasıyla birlikte hayal kırıklığı yaşadı. Çünkü Siri'de eser yok.
iPhone 4S yarın çıkacak olmasına rağmen yabancı kaynaklarda test edilmeye başlandı bile. Siri'nin performansı ise merak konusuydu. Aşağıdaki videoda Siri'nin espri anlayışına sahip bir özellik olduğu gözüküyor. Özellikle Siri'ye seni seviyorum denildiğinde 'umarım bunu baka telefonlara da söylemiyorsundur' şeklinde cevap vermesi olduça hoş.

[video=youtube;Mq-UTP9YU_Q]http://www.youtube.com/watch?v=Mq-UTP9YU_Q&feature=player_embedded[/video]

umutku84

umutku84

Üye
çok güzel özellik..

Revengeful

Emekli Yönetici
güzel :D

Uruloki

Uruloki

Üye
en sevdiğim özelliklerinden biri 4s in

Consul9

Consul9

Üye
ah bide turkçe desteği olsa tadından yenmezdi :(

Del Rey

Del Rey

Üye
4S'teki işlemciden sonra kayda değer tek büyük özellik bu zaten. Çok eğlenceli bir özellik. Gerçi Türkçe'ye çevrilse

"Seni seviyorum."
"Yok yaa beni o kadar ucuz mu sandın, yatlar, katlar, tek taşlar isterim. Başkasıyla görürsem kafanı kırar, SIM kartını yakarım. Android kullanırsan fotoğraflarını silerim senin."

der o ayrı.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
harika

Uruloki

Uruloki

Üye
valla türkçe desteği gelecektir çünkü apple türkiyeyi seviyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt