hafiza karti uçtu bulamiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
hafiza karti uçtu bulamiyorum
arkadashlar olay shoyle oldu. Mesajlara gelen 59 sharkiyi isharetleyib hafiza kartina atiyordum birden durdu x-plore-den cikti. Shimdi x.p giriyorum her diski gosteriyor ama E diskinin onunde boshluk var artik + ishareti yok. Ne yapa bilirim? Mesajda kalan sharkilari dinleye biliyorum ama hafiza kartina atamiyorum. E diski kanatlandi anlayacaginiz)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
başqa bir fayl idarəçisi dene.örneğin nokia file browser.

waycell

waycell

Üye
teli kapatıp açıp denedinmi

mangdaşire

mangdaşire

Üye
denedim ama olmadi

----------Eklendi @ 20:37:45 ---------- Yazıldı @ 20:36:45 ----------

kardeshim denedim ama olmadi. Karta girdim no entries yazdi

----------Eklendi @ 20:38:19 ---------- Yazıldı @ 20:37:45 ----------

kartin da ismi (BS) Olmush. Cok enteresan
yaddaş kartında virus girmiş ola bilər.içində faylların yoxsa formalaşdırmağı dene.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
formatmi demek istiyorsun? Ben azeriyim biraz ters kachti)))

mangdaşire

mangdaşire

Üye
o zaman kartı birde bilgisayara bağlamayı dene.belkide sadece telefonda öyle gözüküyordur.buda olmazsa aklıma son çare olarak format geliyor.maalesef ki elimden gelen bu kadar :(

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
o zaman kartı birde bilgisayara bağlamayı dene.belkide sadece telefonda öyle gözüküyordur.buda olmazsa aklıma son çare olarak format geliyor.maalesef ki elimden gelen bu kadar :(
yarin bir usb bulayim deneyelim bakalim ne gosterecek

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar cildirmak uzereyim... telin karti usb ile aciliyor ama ici bosh. formatlanmiyor da bilmiyorum ne yapacagimi((

emosoft

emosoft

Üye
Benim n70 tede aynı problem var.Formatlamıyor, cepten karta bişey atamıyosun,pro kuramıyorun!Ve en ilginci yeni kart taktım ama aynı sorunlar devam!Telefonu tamemen açıp devreleri kontrol ettim ama hiç bir sorun yok!Yani kart soketinın devrelerini!En sonunda virüsten diğip cepe hard format attım, gene aynı!Galiba tamirci öpecek beni!:D

----------Eklendi @ 20:55:54 ---------- Yazıldı @ 20:52:39 ----------

Bu arada kartı nod32 ile tarattım 27 adet vırüs buldu!:D

----------Eklendi @ 20:57:25 ---------- Yazıldı @ 20:55:54 ----------

Bu arada kartı nod32 ile tarattım 27 adet vırüs buldu!:D

bielefeldmehmet

Üye
Acill samsung omnia i 900 telefonumun artik 16 gb dahili hafiza si görünmüyor söyle aciklayayim bilgisayarla usb ile bagliyken birdenbire yanlislikla cikti ve sanirim uctu bilgisayara taktigimdada görünmüyor Telefonun icindede görünmüyo ne yapmam gerekiyor telefonculara götürdügümde yazilim atmaliyiz 50 lira eder diyorlarpeki ben bunu evde yapabilir miyim bilgisayarda lütfen hemen yardim edin hayirli günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt