14 Ekim 2011 Sigaraya Zam - Güncel Sigara Fiyat Listesi

Sponsorlu Bağlantılar

CAUSE35

CAUSE35

Üye
ewet daha firmalar zammı açıklamadı yapan kafasına göre takılıyor

----------Eklendi @ 17:11:59 ---------- Yazıldı @ 17:10:56 ----------

bende izmrde marketçiyim marketler rafları boşalttı(ayıptır karaborsacılık yapmayın isteyene tabiki kartonda vermeyin tek-*tek verin:)

locopoco

Üye
valla ben zamsız satıyorum. fiyatlara kafadan zam yapmak yerine satmamak daha iyi

pelın_

bıraz once alıyım dedım adam sigara yok dedii kavga ettım ama almadım:ehe

pelın_

Şu anda 946 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 934 misafir)
pelın_,
Onur_8703,
mstfmsrl,
Nashuka,
cakal123456,
Murat Uca,
hasah_10,
felxIII,
qweenn1994,
cyprus_lion,
AdemSOYANIT,
ısındere
YOKMU BAŞKAAA

greenmile

greenmile

Üye
stok yapacaktınız varya belli bir süre idare edicek sigaram var zaten bu ülkede ihtiyaç olan ne varsa zam geliyor,kendi zevklerine göre zam yapıyorlar

fear_r6

Üye
Boşaltması normaldir.sigaranın karı yok zaten.sen bır gun onceden sattgın sıgayayı ertesi gün sattığın fiyattan alabilecen mi

greenmile

greenmile

Üye
Bu konu tamamıyla bakkallarımızı,marketlerimizi maxicep'in sıcak ortamına çekmek adına açılmış bir konu gibi geliyor bana :ehe

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

stok yapacaktınız varya belli bir süre idare edicek sigaram var zaten bu ülkede ihtiyaç olan ne varsa zam geliyor,kendi zevklerine göre zam yapıyorlar

bi paket atsana yahu adamla kavga ettim az önce sigara yok dedi:) 3 bakkal gezdım sonra sınırlendım almadın

Burak

Üye
:zuhaha:

bizim burdaki market zam yapmamıs sordum :)

sen napcan la sigarayı sen içiyomuydun dedi :ehe
yok abi dedim sordum sadece :d:

he iyi iyi içme sakın. dedi :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: greenmile ve pelın_

Burak

Üye
hop sakin olun.

:polis:

asfenerli

asfenerli

Üye
bir konuyu cok cabuk saptiriyorsunuz ya

Revengeful

Emekli Yönetici

erkut28

Üye
Ona zam buna zam şuna zam..ülkeyi yediniz bitirdiniz..Hiç sormazsınız onun bunun parası varmı?Kendleri alırlar 8-10 milyar maaş yaptıkları bisey yok..!

CAUSE35

CAUSE35

Üye
doğru zam listesini yayınlayan ilk kişiye 1 paket sigara benden:)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ya bi dağıtım şirketinde çalısan abimiz var onu aradım sordum o kadar fazla bi zam yok dedi %6 gibi bi zam gelecek senin sigaran en fazla 7 olur diyordu bilmiyorum artık nasıl olacak:)

Üst Alt