arkadaşlar telefonu alaı 2 gün oldu. benim bir sorum olacaktı. bu haritalarda sesli yönlendir me yok mu. cities klosörünün içinde ses dosyaları var ama bitürlü sesli yönlendirmeyi bulamadım. bide bitane bluetootlu gps modülü alsak navigasyon olarak kullanabilirmiyz. acil cevap bekliyorum
kolay gelsin... 
ben 6303i 10 gün önce aldım güzel bir telefon ben interneti cepte çok kulanıyorum bütün siteleri açıyor yalnız bir sorunum var facebook taki bazı videoları gösteriyor bazılarını göstermiyor sorun nedir acaba
servis dışında kimseye dokundurma cihazı yoksa garantisi gidebilir.aslında güncellemek çok kolay kendin tekrar deneyebilirsin.

o önemli bişi deil hafıza kartında çıktı demi ondan bişi olmaz telefonla ilgili deilarkadaşlar ben 6303 içindeki cities kalasörünü sildim biri upload edebilirmi? litfen yardım edin

arkadaşlar merhaba, 6303i classic var ve güvenlik kodunu değiştirmiştim. Arama sürelerini sıfırlayayım dedim kodu girdim fakat kod hatası demekte anlayamadım.. Bu işi nasıl halledebiliriz? Denenmiş, çözümlü bir program var ise söylerseniz çok sevinicem
merhaba arkadaşım. Öncelikle sadece bu telefon değil; orada her telefon ucuz. Bunun sebebi en başta vergi tabi. Bir de oraya giriş fiyatının farklı olması. Yalnız dikkat çekilmesi gereken nokta; eğer baban pek teknoloji meraklısı değilse, yani gerçeğini sahtesini anlayamayacak durumdaysa yanına bilen birini alsın. Çünkü aldanma olayları çok oluyo sonra aynı dükkana gidiyosun ben bu telefonu satmadim deyip işin içinden çıkıyo. Sonuç olarak dikkat etmesi ve alırken iyice emin olması gerekiyo. Garanti konusuna gelince çeşitli duyumlar söylentiler var bu konuda. Kimisi nokianin evrensel bilmemnesinden garantisi oluyo diyo, kimisi fatura olmazsa garanti de olmaz diyo. Ancak bu konuda tahminimce en iyi bilgi sahibi olan kurum kvk-genpa dir. Bilse bilse onlar bilir ya da nokia müşteri hizmetlerini ara onlara sor. Ama genel duyumlar dışardan getirilen telefonun garantisi olmaz yönünde. Iyi günler, Allah bütün hacı adaylarının ibadetlerini kabul etsin, gitmeyenlere de nasib etsin inşallah.Arkadaşlar benim babam hacıya gitti.Kendisine aldı bana da nokia 6303i alacak.380 riyal'e yani yaklaşık 185TL'ye alacak.1)Neden hacıda bu kadar ucuz?2)Ayrıca sanırım garantisi olmayacak ama başka bir sorun olur mu?Cevaplayan arkadaşlara![]()
merhaba arkadaşım. Öncelikle sadece bu telefon değil; orada her telefon ucuz. Bunun sebebi en başta vergi tabi. Bir de oraya giriş fiyatının farklı olması. Yalnız dikkat çekilmesi gereken nokta; eğer baban pek teknoloji meraklısı değilse, yani gerçeğini sahtesini anlayamayacak durumdaysa yanına bilen birini alsın. Çünkü aldanma olayları çok oluyo sonra aynı dükkana gidiyosun ben bu telefonu satmadim deyip işin içinden çıkıyo. Sonuç olarak dikkat etmesi ve alırken iyice emin olması gerekiyo. Garanti konusuna gelince çeşitli duyumlar söylentiler var bu konuda. Kimisi nokianin evrensel bilmemnesinden garantisi oluyo diyo, kimisi fatura olmazsa garanti de olmaz diyo. Ancak bu konuda tahminimce en iyi bilgi sahibi olan kurum kvk-genpa dir. Bilse bilse onlar bilir ya da nokia müşteri hizmetlerini ara onlara sor. Ama genel duyumlar dışardan getirilen telefonun garantisi olmaz yönünde. Iyi günler, Allah bütün hacı adaylarının ibadetlerini kabul etsin, gitmeyenlere de nasib etsin inşallah.