Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

bilgiç hacker

Üye
bu forum ölmüş sanırım. kimseden cevap gelmediğine göre...

swirl3634

swirl3634

Üye
ben wap browser arıyorum 0.facebook uyumlu olmalı! :(

wolfed32

wolfed32

Üye
arkadaşlar telefonu alaı 2 gün oldu. benim bir sorum olacaktı. bu haritalarda sesli yönlendir me yok mu. cities klosörünün içinde ses dosyaları var ama bitürlü sesli yönlendirmeyi bulamadım. bide bitane bluetootlu gps modülü alsak navigasyon olarak kullanabilirmiyz. acil cevap bekliyorum

selamlar kolay gelsin. dediğiniz yöntemle navigasyon kullanabilirsiniz. sorun yok. fakat problem şurada, navigasyon lisansı satın almadığınız takdirde bunu kullanmanız mümkün olmayacaktır. yani nokiadan satın alacaksınız. satın almadığınız takdirde 3 gün kullanım hakkı veriyor; telefon açıldığından itibaren 3 gün mü yoksa navigasyonu kullanmaya başladıktan itibaren 3 gün mü bilinmez... ancak kullanan bilir yani. size tavsiyem lisans satın alana kadar, az daha bekleyip yaklaşık fiyata bi navigasyon cihazı almanızı tavsiye ederim :) kolay gelsin... :good:

----------Eklendi @ 14:27:24 ---------- Yazıldı @ 14:18:46 ----------

ben 6303i 10 gün önce aldım güzel bir telefon ben interneti cepte çok kulanıyorum bütün siteleri açıyor yalnız bir sorunum var facebook taki bazı videoları gösteriyor bazılarını göstermiyor sorun nedir acaba

arkadaşım sorun şu ki bazen youtube izlesene vidivodo gibi sitelerden video paylaşımları yapıyoruz. farklı kaynaklardan olduğu için açmıyor. seninki yine iyi benimki hiçbirini açmıyor faceden video izleyemiyorum sen ne yapıp da izliyorsun?

scenic52

Üye
Ya arkadaşlar ben de aynı tel i sıfır aldım aradığım numaralar i silmek isterken geçersiz seçim diyor ve silmiyo bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

bluebobster

Üye
Çok doldu burası konunun kapatıp yeni konudan devam edilmesi faydalı olabilir...

matraksyeşil

Üye
arkadaşlar teli yeni aldım karşıdan gelen ses az geliyo bilgisi olan var mı?

Loaded

Üye
servis dışında kimseye dokundurma cihazı yoksa garantisi gidebilir.aslında güncellemek çok kolay kendin tekrar deneyebilirsin.

Aslında kendisinin kurmasıda bir sorun teşkil ettiğinde veya telefon bozulduğunda garantisinin gitmesine bir Sebeptir. :)

historick

Üye
Arkadaşlar 120 mb boyutunda mp4 formatında bir video dosyasını 6303i telefonuna bluetooth ile attım.Fakat açamadım.Acaba 6303i için farklı bir medya oynatıcısı mı yüklemeliyim?

igurcocuk

igurcocuk

Üye
arkadaşlar merhaba, 6303i classic var ve güvenlik kodunu değiştirmiştim. Arama sürelerini sıfırlayayım dedim kodu girdim fakat kod hatası demekte anlayamadım.. Bu işi nasıl halledebiliriz? Denenmiş, çözümlü bir program var ise söylerseniz çok sevinicem

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
6303i'nin kamerası nasıl? 6303 daha iyi deniliyor da. ve 6303 var mı piyasada

emreee45

Üye
ben bisey merak ediyorum 6303 i var bende webcam olarak kullanaabilirmiyim
kullana bilirsem nasil :D

oguzhaneyerci

oguzhaneyerci

Üye
arkadaşlar ben 6303 içindeki cities kalasörünü sildim biri upload edebilirmi? litfen yardım edin
o önemli bişi deil hafıza kartında çıktı demi ondan bişi olmaz telefonla ilgili deil :)

bluebobster

Üye
arkadaşlar merhaba, 6303i classic var ve güvenlik kodunu değiştirmiştim. Arama sürelerini sıfırlayayım dedim kodu girdim fakat kod hatası demekte anlayamadım.. Bu işi nasıl halledebiliriz? Denenmiş, çözümlü bir program var ise söylerseniz çok sevinicem

Nss Pro isimli program ile çözebilirsiniz internette kullanım hakkında bilgi alırsınız, Reset Factory code seçeneği ile yapacaksınız...

emreee45

Üye
ben bisey merak ediyorum 6303 i var bende webcam olarak kullanaabilirmiyim
kullana bilirsem nasil :D

frk0151

Üye
Nokia 6303i Classic telefon bende de var.Geçen Hafta nette gezerken telefon kapandı ve açıldıgında uygulamalar oyunlar ana menü görünümdeki değişiklikler ve mağazanın gitmesi kamerada foto çektikten sonra lütfen bekleyiniz yazısı gelip sürekli foto açılmaması nete girdiğimde geçersiz web ayarları gibi sorunlarla karşı karşıya geldim...Ne Yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.Teli fabrika ayarlarına döndürdüğümde yine de ana menü eski haline gelmedi aynı sorunlar devam ediyor...Şimdiden Teşekkürler...

sofucular

Üye
Öncelikle merhabalar , benimde nokıa 6303 telefonum var ve hafıza kartına şifre koyulmuyor ve 2-3 gündür klasöre şifre koyma programları indiriyorum ve fayda olmadı , yani benim acilen hafıza kartına veya klasöre şifre koymam lazım bilginiz varsa yazın lütfen

tekgezer28

Üye
gelen arama nasıl engel yaparım hepsini deyil ama 1 numara mesela

hakan1227

Üye
Arkadaşlar benim babam hacıya gitti.Kendisine aldı bana da nokia 6303i alacak.380 riyal'e yani yaklaşık 185TL'ye alacak.
1)Neden hacıda bu kadar ucuz?
2)Ayrıca sanırım garantisi olmayacak ama başka bir sorun olur mu?Cevaplayan arkadaşlara :tşk:

wolfed32

wolfed32

Üye
Arkadaşlar benim babam hacıya gitti.Kendisine aldı bana da nokia 6303i alacak.380 riyal'e yani yaklaşık 185TL'ye alacak.1)Neden hacıda bu kadar ucuz?2)Ayrıca sanırım garantisi olmayacak ama başka bir sorun olur mu?Cevaplayan arkadaşlara :tşk:
merhaba arkadaşım. Öncelikle sadece bu telefon değil; orada her telefon ucuz. Bunun sebebi en başta vergi tabi. Bir de oraya giriş fiyatının farklı olması. Yalnız dikkat çekilmesi gereken nokta; eğer baban pek teknoloji meraklısı değilse, yani gerçeğini sahtesini anlayamayacak durumdaysa yanına bilen birini alsın. Çünkü aldanma olayları çok oluyo sonra aynı dükkana gidiyosun ben bu telefonu satmadim deyip işin içinden çıkıyo. Sonuç olarak dikkat etmesi ve alırken iyice emin olması gerekiyo. Garanti konusuna gelince çeşitli duyumlar söylentiler var bu konuda. Kimisi nokianin evrensel bilmemnesinden garantisi oluyo diyo, kimisi fatura olmazsa garanti de olmaz diyo. Ancak bu konuda tahminimce en iyi bilgi sahibi olan kurum kvk-genpa dir. Bilse bilse onlar bilir ya da nokia müşteri hizmetlerini ara onlara sor. Ama genel duyumlar dışardan getirilen telefonun garantisi olmaz yönünde. Iyi günler, Allah bütün hacı adaylarının ibadetlerini kabul etsin, gitmeyenlere de nasib etsin inşallah.

hakan1227

Üye
merhaba arkadaşım. Öncelikle sadece bu telefon değil; orada her telefon ucuz. Bunun sebebi en başta vergi tabi. Bir de oraya giriş fiyatının farklı olması. Yalnız dikkat çekilmesi gereken nokta; eğer baban pek teknoloji meraklısı değilse, yani gerçeğini sahtesini anlayamayacak durumdaysa yanına bilen birini alsın. Çünkü aldanma olayları çok oluyo sonra aynı dükkana gidiyosun ben bu telefonu satmadim deyip işin içinden çıkıyo. Sonuç olarak dikkat etmesi ve alırken iyice emin olması gerekiyo. Garanti konusuna gelince çeşitli duyumlar söylentiler var bu konuda. Kimisi nokianin evrensel bilmemnesinden garantisi oluyo diyo, kimisi fatura olmazsa garanti de olmaz diyo. Ancak bu konuda tahminimce en iyi bilgi sahibi olan kurum kvk-genpa dir. Bilse bilse onlar bilir ya da nokia müşteri hizmetlerini ara onlara sor. Ama genel duyumlar dışardan getirilen telefonun garantisi olmaz yönünde. Iyi günler, Allah bütün hacı adaylarının ibadetlerini kabul etsin, gitmeyenlere de nasib etsin inşallah.

Şey babam yani inanamayacağınız kadar titizdir ve güvenmeden bir şeyi almaz.Ayrıca bazen TeknoSA'ya bile güvenmiyor o kadar yani.
Sahte olma ihtimali çok mu fazla?

Üst Alt