pRime.
Üye
Nerden öğrendin?2 sene olsa batardi. N9 ve yeni telefonlar ile Nokia calisanlari kendilerine geldi. Bu arada Nokia nin Symbian i desteksiz birakacagini mi sandiniz? 2016 dan sonra baska firmayla anlasti.
Nerden öğrendin?2 sene olsa batardi. N9 ve yeni telefonlar ile Nokia calisanlari kendilerine geldi. Bu arada Nokia nin Symbian i desteksiz birakacagini mi sandiniz? 2016 dan sonra baska firmayla anlasti.
Nerden öğrendin?

Evet şaşıran Tavuk başını oyana bu yana vurur anasıydı belesiydi megosuydu symbiyanıydı windows mobilesiydi Allah aşkına yapmayın Nokia N9 deil N99999999999999999999999999999999 da çıkatsa ne telefonu ne grafik işlemcisi ne kendisi ne dükkanı (appstore tarzı ) hiç kaliteli deil ovideki uygulamaya bak bide Apple Stordaki Ben Nokia ya sadece Gülüyorum.Yazık Acaba Türkiye Olmasaydı Hangi 3.DÜNYA ülkesine satacaktı Kimbilir 5 Dolarlık Cihazları.
Bakalım bi gsmarenaya, haberler ilk oraya düşüyor.Bugün (13 Ekim) Nokia'nın 603 etkinliğine de gidecektim, ama belli nedenlerle gidemedim. (Sorun Nokia ile benim aramda değil, ailemle benim aramda) Bunun gibi, onlar da böyle. Sende bir blog aç, biraz da popülerleşsin; sana da haber gelir merak etmeBu arada sanırım Nokia'nın anlaştığı haberini de yaptılar, varsa bulurum bir bakayım internete.----------Eklendi @ 17:43:29 ---------- Yazıldı @ 17:39:46 ----------Şu da var ki, iPhone alanların çoğu benim C5-03 ile yaptıklarımın iPhone'a uyarlanmış tarzını bilmiyorlar bile. Arkadaşlarımda Nokia N8, C7, Galaxy S, iPhone 4 var; sorun olunca hepsi bana geliyor. Millet iPhone'a 1.999 TL veriyor (2000 değil (!)) AppStore'dan oyun indirip; kilidi açmak için sürüklemekten başka yaptığı yok. Aynı zamanda iPhone 4'ün Apple'ın dediği gibi "elimde muhteşem his uyandırdığını" da hissetmedim.Nokia N8 bile alsam, çoğu iPhone 4 kullanıcısından daha fazlasını yaparım; buna da eminim.
Evet Tüm dünya Zaten bu cihazı "hiç bişey yapamadığı" için Satın alıyo zaten 72 saatte 3.000.000 satan bi cihaz deilmi İphone Neki Canım![]()
![]()
![]()
Veya özellikle uygulama geliştirdikleri de yok. O telefonlarla ilgli geliştirici belgelerini kendi dillerine de çevirmiyorlar. En azından çoğu. Zaten bunları yapacaklarsa son derece basit (bu kötü anlamda basitlik) görünen iOS'i almak yerine geliştiricilere daha uygun olan Android'i seçerler.Bakalım bi gsmarenaya, haberler ilk oraya düşüyor.
Nokia, Accenture ile anlaştı. Bir ara adını hatırlayamamıştım, bu haberi yayınladıkları iyi oldu, hatırladım.Evet Tüm dünya Zaten bu cihazı "hiç bişey yapamadığı" için Satın alıyo zaten 72 saatte 3.000.000 satan bi cihaz deilmi İphone Neki Canım![]()
![]()
![]()

Ben buldum. TeknoBlog yazmış onuNokia, Accenture ile anlaştı. Bir ara adını hatırlayamamıştım, bu haberi yayınladıkları iyi oldu, hatırladım.

öyleyse güzel ama sağlam kaynak lazım.serdar olayın aslı oymuş zaten devretme filan yok millet abartıyor yok işçi çıkardı yok symbiank sattı accenture ye geçirdiler hisseleri ve çalışanları 2016dan sonra symbian ı geliştirmeye devam edicekler
Yani, merak edenler için söyleyeyim dedim.heee biliyorum fakat performans ortada ve gerçek olmayan bir multi için pek fark yapmaz bence