Iphone 4S: Benchmark Kralı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

RonaS

RonaS

Üye
Evet şaşıran Tavuk başını oyana bu yana vurur anasıydı belesiydi megosuydu symbiyanıydı windows mobilesiydi Allah aşkına yapmayın Nokia N9 deil N99999999999999999999999999999999 da çıkatsa ne telefonu ne grafik işlemcisi ne kendisi ne dükkanı (appstore tarzı ) hiç kaliteli deil ovideki uygulamaya bak bide Apple Stordaki Ben Nokia ya sadece Gülüyorum.Yazık Acaba Türkiye Olmasaydı Hangi 3.DÜNYA ülkesine satacaktı Kimbilir 5 Dolarlık Cihazları.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Nokia N9'u 3 ay önce tanıttı ama hala bekliyoruz :) testlerdede görüldüğü üzere şu anda piyasadaki lider cihaz iPhone 4s tir..

Del Rey

Del Rey

Üye
Nerden öğrendin?

Bugün (13 Ekim) Nokia'nın 603 etkinliğine de gidecektim, ama belli nedenlerle gidemedim. (Sorun Nokia ile benim aramda değil, ailemle benim aramda) Bunun gibi, onlar da böyle. Sende bir blog aç, biraz da popülerleşsin; sana da haber gelir merak etme :)

Bu arada sanırım Nokia'nın anlaştığı haberini de yaptılar, varsa bulurum bir bakayım internete.

----------Eklendi @ 17:43:29 ---------- Yazıldı @ 17:39:46 ----------

Evet şaşıran Tavuk başını oyana bu yana vurur anasıydı belesiydi megosuydu symbiyanıydı windows mobilesiydi Allah aşkına yapmayın Nokia N9 deil N99999999999999999999999999999999 da çıkatsa ne telefonu ne grafik işlemcisi ne kendisi ne dükkanı (appstore tarzı ) hiç kaliteli deil ovideki uygulamaya bak bide Apple Stordaki Ben Nokia ya sadece Gülüyorum.Yazık Acaba Türkiye Olmasaydı Hangi 3.DÜNYA ülkesine satacaktı Kimbilir 5 Dolarlık Cihazları.

Şu da var ki, iPhone alanların çoğu benim C5-03 ile yaptıklarımın iPhone'a uyarlanmış tarzını bilmiyorlar bile. Arkadaşlarımda Nokia N8, C7, Galaxy S, iPhone 4 var; sorun olunca hepsi bana geliyor. Millet iPhone'a 1.999 TL veriyor (2000 değil (!)) AppStore'dan oyun indirip; kilidi açmak için sürüklemekten başka yaptığı yok. Aynı zamanda iPhone 4'ün Apple'ın dediği gibi "elimde muhteşem his uyandırdığını" da hissetmedim.

Nokia N8 bile alsam, çoğu iPhone 4 kullanıcısından daha fazlasını yaparım; buna da eminim.

RonaS

RonaS

Üye
Evet Tüm dünya Zaten bu cihazı "hiç bişey yapamadığı" için Satın alıyo zaten 72 saatte 3.000.000 satan bi cihaz deilmi İphone Neki Canım :D :D :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İphone'nun tüm serileri kapalı bir kutu gibi size verilir.
Kullanmayı bilen için sınır yok.Ama orta seviye bir kullanıcı 5800'ı bile mumla arar.
Ayrıca nokia'nın kullandıgı grafik islemcileri konusurken direkt n9'dan söz etmek yanlıs.
S^3 serisi telefonlar zamanın en iyi grafik islemcilerinden birini kullanıyor.
Market'in kötü olması da herkesin markete kafasına göre uygulama yükleyememesinden kaynaklı bir durum.
Ve google çogu gelistiriciyi kendine çekmeyi basardı.
Paranın yüzü tatlıdır sonuçta.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Bugün (13 Ekim) Nokia'nın 603 etkinliğine de gidecektim, ama belli nedenlerle gidemedim. (Sorun Nokia ile benim aramda değil, ailemle benim aramda) Bunun gibi, onlar da böyle. Sende bir blog aç, biraz da popülerleşsin; sana da haber gelir merak etme :)Bu arada sanırım Nokia'nın anlaştığı haberini de yaptılar, varsa bulurum bir bakayım internete.----------Eklendi @ 17:43:29 ---------- Yazıldı @ 17:39:46 ----------Şu da var ki, iPhone alanların çoğu benim C5-03 ile yaptıklarımın iPhone'a uyarlanmış tarzını bilmiyorlar bile. Arkadaşlarımda Nokia N8, C7, Galaxy S, iPhone 4 var; sorun olunca hepsi bana geliyor. Millet iPhone'a 1.999 TL veriyor (2000 değil (!)) AppStore'dan oyun indirip; kilidi açmak için sürüklemekten başka yaptığı yok. Aynı zamanda iPhone 4'ün Apple'ın dediği gibi "elimde muhteşem his uyandırdığını" da hissetmedim.Nokia N8 bile alsam, çoğu iPhone 4 kullanıcısından daha fazlasını yaparım; buna da eminim.
Bakalım bi gsmarenaya, haberler ilk oraya düşüyor.

Del Rey

Del Rey

Üye
Evet Tüm dünya Zaten bu cihazı "hiç bişey yapamadığı" için Satın alıyo zaten 72 saatte 3.000.000 satan bi cihaz deilmi İphone Neki Canım :D :D :D

Tanıdığım hiç kimse iPhone'unda Windows çalıştırmak gibi birşey yapmıyor, veya terminal açmak gibi, veya kullandığı sistemle ilgili bir blog açıp onun uygulamasını AppStore'a kurmak gibi, veya Android uygulamalarını iPhone'a da portlamıyorlar :) Veya özellikle uygulama geliştirdikleri de yok. O telefonlarla ilgli geliştirici belgelerini kendi dillerine de çevirmiyorlar. En azından çoğu. Zaten bunları yapacaklarsa son derece basit (bu kötü anlamda basitlik) görünen iOS'i almak yerine geliştiricilere daha uygun olan Android'i seçerler.

Bunları C5-03'e uyarlarsan ben aldığım ay içerisinde çoğunu yapmıştım bile.

Ki, anlama yeneteğinin bugün düştüğünü varsayıyorum; hepsi demedim, çoğu dedim. Para verip de mi gönderiyorlar sizi ne?

----------Eklendi @ 20:53:22 ---------- Yazıldı @ 20:51:46 ----------

Bakalım bi gsmarenaya, haberler ilk oraya düşüyor.

Ben buldum. TeknoBlog yazmış onu :) Nokia, Accenture ile anlaştı. Bir ara adını hatırlayamamıştım, bu haberi yayınladıkları iyi oldu, hatırladım.

----------Eklendi @ 20:54:40 ---------- Yazıldı @ 20:53:22 ----------

Aynı zamanda iPhone 4 S'in yanındaki S'i kaldırın, değeri bana göre N8'den daha düşük :)

RonaS

RonaS

Üye
Symbiyan Türkiye Kardeşim Senin o bahsettiklerinden bi şey anlamadım üst segment bi kullanıcı terminalle portla ya ne diyosun Allah Aşkına siz hala böylesine basit şeylerle uğraşıyosun ne iphone karşıtı bi insanmışın kim neetsin senin terminalini portunu mortunu kısaca özetliyorum ve artık bu konuyada cvp yazmıyacam Bi iphonun olmadığı için kendi içinde bi psikolojik savaş veriyosun tekrar diyorum İPHONE VARSA İPHONE VARDIR.Sende Yok Dolayısıyla Yazdığın herşey Benim için YOK

Uruloki

Uruloki

Üye
@RonaS bende şunu anlamıyorum misal millette görüyorum iphone bazılarının neti yok bazıları sadece mesajlaşmak ve ya alo için kullanıyor bazıları hava için bazıları ne biçim alet 5800 nerde diyor değil mi örnekler çoğaltılabilir ancak şunu kabul etmekte yarar var iphone ve ios jailbreaksız hiçbir şey eğer jailbreaklı ise cihaz o zaman tamam ama değilse sadece menüden oluşan bir sistem almış oluyorsun ki kullandım aşırı sıkıcı yani net var bir yere kadar oyun var ee bitince yenisinimi alıcaz sürekli ve ya itunes var başka bağlantı yok(ki müziklerimi nokia ovi player ile atıyorum yani orda sadece müzik kısmı değil bağlantı nedeni önemli) eee o zaman iphone nun varsa jailbreak ın olmak zorunda yoksa bir halta yarayacak bir cihaz değil kısıtlıyor insanı ki erdemin bahsettiği olay ise esas üst kullanıcı adamlardır ki bu adamlarda linux android ve ios lu cihazlar mevcuttur ve sürekli cihazlarla oynarlar

Del Rey

Del Rey

Üye
Anlatmak istedigim de bu zaten. iOS asiri basit. Ana ekrani dahi yok. Arkadaslarimda iP 4 mevcut, bendeki C5 te windows calistirinca 'oha' diyolar, aslinda bilseler yapacaklar. AppStore da yokki bilsinler degil mi :)

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

Ben buldum. TeknoBlog yazmış onu :) Nokia, Accenture ile anlaştı. Bir ara adını hatırlayamamıştım, bu haberi yayınladıkları iyi oldu, hatırladım.

ohoo hocam o nisan'da oldu ben de başka bir şirkete devretti sandım zaten onlar 2016ya kadar geliştircekler yazılımı. :)

Lenneth

Üye
Aklıma gelmişken yav sizin bu Symbian'lı cihazların benchmarkları nerde merak ediyorum :)

Hani Symbian az yakar, düşük işlemciyle Android'i geçer falan diyorsunuz göremiyoruz geçtiğini :)

Uruloki

Uruloki

Üye
serdar olayın aslı oymuş zaten devretme filan yok millet abartıyor yok işçi çıkardı yok symbiank sattı accenture ye geçirdiler hisseleri ve çalışanları 2016dan sonra symbian ı geliştirmeye devam edicekler

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
konumuz bu değil ama belle videoları yeterli diye düşünüyorum. benchmarkı ben yapmıyorum yapana sor.

----------Eklendi @ 22:24:18 ---------- Yazıldı @ 22:23:24 ----------

serdar olayın aslı oymuş zaten devretme filan yok millet abartıyor yok işçi çıkardı yok symbiank sattı accenture ye geçirdiler hisseleri ve çalışanları 2016dan sonra symbian ı geliştirmeye devam edicekler
öyleyse güzel ama sağlam kaynak lazım.

Uruloki

Uruloki

Üye
teknoblog sağlam merak etme Türkçe gsmarena engadget birleşimi düşin işk Türkçe n9 incelemesini bu site yaptı

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
bu arada iphone 4s'te 512 ram varmış...

Uruloki

Uruloki

Üye
heee biliyorum fakat performans ortada ve gerçek olmayan bir multi için pek fark yapmaz bence

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Uruloki

Uruloki

Üye
tabi o da doğru serdar sende haklısın msn e çevirdim iki dk da forumu ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt