Telefon Tavsiyesi telefon tavsiyesi (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quad4core

quad4core

Üye
    Konu Sahibi
telefon tavsiyesi (yardım)
merhaba arkadaşlar.Kendime yeni bir telefon alacağım yardımınıza ihtiyacım var. 350 TL bütçe var ama biraz zorlanabilir.Alacağım telefonu en az 1.5 sene kullanmayı düşünüyorum bu süre boyunca beni üzmeyecek bi telefon tavsiyesi bekliyorum.Marka takıntım yok.
Aradığım özellikler:

*Internette çok dolaşırım interneti iyi olsun
*Bilgisayara bağlayıp modem olarak kullanabilme
*3.5 mm kulaklık girişi

***çok fazla fotoğraf çeken biri değilim kamera çözünürlüğü önemli değil.

bu bilgiler doğrultusunda öneri bekliyorum şimdiden teşekkürler.

technoshark

technoshark

Üye
arkadaşım marka takıntın yoksa bile android işletim sistemli telefon almanı tavsiye ederim :good:

quad4core

quad4core

Üye
    Konu Sahibi
evet bende androidli bi telefon düşünüyorum ama androidli cihazlar pahalı oluyor.Galaxy mini'yi önerir misin.

y n s c n

y n s c n

Üye
Başlangıç telefonu alacaksan ideos x5 tavsiye ederim. O senin istediklerini, beklentilerini karşılar..

quad4core

quad4core

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 olabilir ama aklıma takılan bazı sorular: Şimdi ben bu telefonu alsam örneğin bi kaç ay sonra bataryası ölse yeni batarya bulabilecekmiyim.Şarj aleti kaybolsa yeni şarj aleti yada kulaklık vb. bulabilcekmiyim bana bu telefonun teknik servis ve aksesuar olayını açıklayabilirmisiniz..

mstf_l

mstf_l

Üye
350 lira demis ideos x5 diyorsunuz o fiyata alınacak en iyi telefonlar
Galaxy mini
optimus me
e63

quad4core

quad4core

Üye
    Konu Sahibi
haklısın kardeş en fazla 400 tl verebilirim ideos'un fiyatına az önce baktım 570 TL..

hepsiburada' 330 tl'ye galaxy mini buldum

futbol123

futbol123

Üye
general mobile fox android li telefon huawai firması üretiyor.
ama 50tl daha koyun samsung gio alın derim

Lenneth

Üye
LG Optimus Me

quad4core

quad4core

Üye
    Konu Sahibi
peki Samsung S5253 Wave nasıl bi telefon aradığım özellikler bu telefondada var

y n s c n

y n s c n

Üye
400'ü geçemiyosan optimus me ve galaxy mini arasında seçim yapmanı tavsiye ederim ikiside android 2.2 froyo işletim sistemi kullanmakta beklentilerini karşılar..

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus me ye bakabılırsın hocam android 2.2 froyolu tasarım ekran kalitesi ve şarj süresi olarak cok guzel telefon 3 ay kullandım.. optımus black almak ıcın satmıstım telefonu fiyatıda 370 tl den falan baslıyor.. ıyı arastırıp bulabılırısn..

coacoa

Üye
bende direk ideos x5 yazıcaktım ama para sıkıntın var herhalde 450 lira ayarlarsan gio tam sana göre

quad4core

quad4core

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus me ye bakabılırsın hocam android 2.2 froyolu tasarım ekran kalitesi ve şarj süresi olarak cok guzel telefon 3 ay kullandım.. optımus black almak ıcın satmıstım telefonu fiyatıda 370 tl den falan baslıyor.. ıyı arastırıp bulabılırısn..
optimus me mantıklı internetten özelliklerine baktım ama daha önce hiç görmedim Ekranı 2'8 inç yazıyor bu büyüklük yeterli midir?

asfenerli

asfenerli

Üye
700tl bütçem var samsung dan hangi telefonu almalıyım

android
+5mp kamera
dokunmatik ekran ekranı süper olsn iki üç dokunma ile çizilmesin
mobil tv izlenecek
wifi ve 3g si olan
iki üç gün sonra pişman etmeyecek
ve kamerasında flaşı olan bir tel arıyorum

benim aklım da samsung ace var başka da bir şey bilmiyorum bir tek onu araştırdım iyi diyorlar yardımcı olun lütfen 2 gündür karar veremedim :((((

quad4core

quad4core

Üye
    Konu Sahibi
haklısın kardeş en fazla 400 tl verebilirim ideos'un fiyatına az önce baktım 570 TL..

hepsiburada' 330 tl'ye galaxy mini buldum

Arkadaş çok şanssızım sanırım maliye bakanı yeni telefon alacağımı duymuş olmali ki ötv zammı gelmiş.:off:2 gün önce 330 TL'ye bulduğum galaxy mini bugün 370 lira olmuş..Yapacak bişey yok telefonu değiştireceğim.önerilerinizi bekliyorum

----------Eklendi @ 15:45:27 ---------- Yazıldı @ 15:30:46 ----------

4 cihaz arasında kararsız kaldım "galaxy gio,lg optimus me,galaxy pro,galaxy mini bu telefonlardan hangisini almalıyım. internette en ucuz ve güvenilir bir siteden link'inide verirseniz sevinirim...

quad4core

quad4core

Üye
    Konu Sahibi
buğün telefonu alacam 4 telefon arasında kararsız kaldım 'galaxy mini. Galaxy gio. Galaxy pro. Lg optimus me. SIZCE HANGISINI ALMALIYIM

Ocean258

Ocean258

Üye
kardeş ıyı arastırırsan Lg Optimus Me var 370 lira civarlarında.. tasarım,ekran kalitesi ve şarj suresi olarak güzel telefon.. Bu fiyata tercih edilecek en iyi smartphone'lardan birtanesi bence.. tavsiye ederim.. 3 ay kullandım bı sıkıntısını gormedım.. Sadece kamerası yetersiz 3.15 mp..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt