greenmile
Üye
slm damı almıyoz artık murat
vermedin ki pelin? Yada ben görmedim:S dün asıl sen almadın gececiler de selam

slm damı almıyoz artık murat

bööle alnımda bişiler çıktı.kaşındırıyo valla
![]()
vermedin ki pelin? Yada ben görmedim:S dün asıl sen almadın gececiler de selam![]()
onun kemiklerini kırarım ben terbiyesize bak benim ablama yapılır mi bu üzüldüm şimdibaştan alıyoruzya valla ablacım napalım esranınbaşınabi olay gelmişki Allah düşmanbaşına vermesin galiba gözü kör olmayasıca bi çocuk kimoldugunu bilmiyoruz sölemiyo bu ablanı başkasıyla aldatmışş
Vallaha ayağım biraz ağırıyo haricinde iyiyim balkonda otururken uyuya kalmışım demin de buradaydım sürünüyorum hala bu arada esra abla allah sabır versin ayağım iyileşir iyileşmey intikamını alabilirim sizler nasılsınız
hoşgeldin dedim
ama nese nasılsın

saol ablam intikam basit insanların işidir...parmağımı bile kıpırdatmamVallaha ayağım biraz ağırıyo haricinde iyiyim balkonda otururken uyuya kalmışım demin de buradaydım sürünüyorum hala bu arada esra abla allah sabır versin ayağım iyileşir iyileşmey intikamını alabilirim sizler nasılsınız

valla görmedim sayfayı geriye doğru tekrar inceledim ama yine görmedim bugün bende bi gariplik var
her neyse iyiyim sen nasılsın?
yok ablam üzüecek bişi yok deniyoduk omadı..hayırlısı.ben takııyorum sadece..onun kemiklerini kırarım ben terbiyesize bak benim ablama yapılır mi bu üzüldüm şimdi
valla görmedim sayfayı geriye doğru tekrar inceledim ama yine görmedim bugün bende bi gariplik var
her neyse iyiyim sen nasılsın?
Sanırm sende bı sorun var çokmu ders çalıştınyok ablacım yaa öle uzatmaya değmeez.boşverrrrtakma kafana haklısın intikam almaya bile değmez ama en azından özelden isim ver ızmitten ise arkadaşlara söylerim bi ufak uyarı yaparız

saol ablam intikam basit insanların işidir...parmağımı bile kıpırdatmam
bizde iyiyiz vala.uyumayı düşünüyorum çıkıca sanırım![]()
esra hayrola noldu?

aldatılmış
esra hayrola noldu?
aldatıldım
esra hayrola noldu?

İyilik murat aynı bıraktıgın gibi
ben de gerı gıttım baktım ordaSanırm sende bı sorun var çokmu ders çalıştın

[video]http://www.timsah.com/Tulay-Geri-Don-REMIX/q00dPYqa6Fx[/video]
esra izle canım
----------Eklendi @ 02:03:45 ---------- Yazıldı @ 02:03:25 ----------
aldatıldıı![]()
aldatıldım![]()