C5-03 Hack,hızlanma vs vs Karışık konulu sorular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ccocc

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 Hack,hızlanma vs vs Karışık konulu sorular
İkinci el bir C5-03 aldım.İç hafızası 72 mb gözüküyor.Sistem verileri ve içinden çıkan hazır fotolar var o kadar.Hepsi toplam 7 mb. Ancak 65 mb civarı boş yer olması gerekirken 35 mb boş yer gözüküyor.(Ayrıca ilk aldığımda 42 civarıydı,hafıza kartına kurmama rağmen bellekten azaldı.) Sanırım çok yükleme silmekten veya yükleme-kaldırma anında oluşan bir sorundan bellekte iz kalmış ama dosya yok gibi gözüküyor.(Bu harddisklerde ve USB lerde sık olur.Biçimlendirme ile düzelenden.) Herhangi bir flashlama programı var mı? Yani bu yeri geri kazanabileceğim, belleği sıfırlayabileceğim?

Diğer sorum ise şu: Tüm uygulamalarımı Hafıza kartına kurarım. Yüklenen uygulamalara bastığımda 5-6 saniye hatta bazen 10-12 saniye bekletiyor bomboş klasör içinde sorna geliyorlar.Neden böyle olur, çok yavaş.Üstelik kart da HC idi.Nasıl düzeltirim.

Hafıza kartında FAT mı FAT32 formatlı mı olsun?

C5-03 hack kaç tane hack prog. var? Hangisi en uygundur uygulama ve oyun kullanan birisi için.Reklamı bol ve yavaş bir şey istemiyorum.Hatta mümkünse sadece unsigned çalıştırsa ve hızlandırsa yeter birçok özellik falan gelmesin, Türkçe olmaya devam etsin.

Hack mi yapsam hacksiz mi iyidir? Gidip de batman,Ac, yarış oyunları değil, iphone daki gibi yok ip kesmece,kutularla adam uyandırmaca gibi daha zeka benzeri kaliteli oyunlar oynamayı seven biri için.Profesyonel yazılımcı şeklinde kullanmıyorum mobilimi.

Hack olsa da ovi ye girilir değil mi?

Çok program kurmak (bellek kartına) telefona zamanla zarar verir mi? Telefon belleğine etkisi olur mu kurduklarımın?(Çünkü çok program kurunca sıkıntı yaptı telefon belleğinde)

Bir de PSP vardı.Eskidi artık PSP çok dandik oyunlar var.Bana güzel oyunlar önerir misiniz?

Lütfen tüm sorulara cevap verin, bunların cevapları bana acayip lazım.Teşekkürler iyi günler kolay gelsin.

ccocc

Üye
    Konu Sahibi
Bu mesajı yazdığımda 33 görüntülenmeye karşılık 0 cevap gözüküyor, birkaç saatte en fazla cevap gelir diye düşünürken epey bekledim. Bu soruların cevabına ihtiyacım var gerçekten.

NOT: Flashlama konusunu çözdüm Hard Reset attım. C5-03 kullanıcıları bu konuyu görürlerse onlara da yardımcı olayım kırmızı yeşil kilit ve ses açma tuşlarına pin kodu gelene kadar basılı tutun sonra açın flash resetlenir süper birşey ben denedim şahsen işe yaradı.

AMA YİNE DE CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM DİĞER SORULARIM HAKKINDA

lolaman

lolaman

Üye
Sana kolay gelsin daha çok beklersin arkadaşlar bu ara çok meşgul :)

Joker.

Joker.

Üye
Bu mesajı yazdığımda 33 görüntülenmeye karşılık 0 cevap gözüküyor, birkaç saatte en fazla cevap gelir diye düşünürken epey bekledim. Bu soruların cevabına ihtiyacım var gerçekten.NOT: Flashlama konusunu çözdüm Hard Reset attım. C5-03 kullanıcıları bu konuyu görürlerse onlara da yardımcı olayım kırmızı yeşil kilit ve ses açma tuşlarına pin kodu gelene kadar basılı tutun sonra açın flash resetlenir süper birşey ben denedim şahsen işe yaradı.AMA YİNE DE CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM DİĞER SORULARIM HAKKINDA
Yazmana gerek yoktu resimlisi var forumda

----------Eklendi 12.10.2011 @ 00:02:14 ---------- Yazıldı 11.10.2011 @ 23:55:26 ----------

hack sadece sertifikasız dosyalaı kurmanı sağlar Özellik ekleyip hızlansıran cfw. Hackı sertifika sız yapılzn var bir tanwe bu bölümdw var onlayap kolay heö ben onla yaptım hack yapıncada ovi (nokia oldu)giriyo.

ahmetc503

bellek için *#7370#yap herşey silinir rehber dahil ama hafıza kartına dokunmaz haa bide format atmadan önce hafıza kartına bir şifre koy 0000 falan işte formattan sonra kaldırabilirsin format attıktan sonra yeniden tel açılınca bi yükleme başlıcak ona hiç elleme o teldeki yüklü uygulamaları tekrar karta kuruyo ... ayrıca hiç endişelenme kesinlikle riskli bi iş değil telin de 50 küsür megabayt yer açılacak

suffa14

Üye
ses açma+kilit tuşu(yandaki)+yes(yeşil cevaplama)+no(kırmızı açma/kapama) 4 tuşa aynı anda basılı tut fabrika çıkışı resetler tel defterini yedeklemeyi unutma face twit silinir bilgin olsun hafıza kartını pc ye yedekle telde bıçimlendir o kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt